05 July 2011

NOH mizz NINA wedding : inspire


pelamin yg sgt sgt awesome.cantekkkknya.


knp noh buat cm tu kat mizz nina?tanda restu ke?hehehe


wow,siap ada desert. mampukah? org kaye.boleh lah kot.kalau i
bg tembikai je boleh lah.standart.heeee.


huaaaaa nk buat cm ni jujakkkk.tungguuuuuu.


mizz nina always with her RED LIPS.


meja nya yg awesome jugak.wahhhhh sgt menarik lah.

p/s : purple pon nice jugak eh actually.

20 comments:

sha a.s said...

cantek!

ArulchelseA said...

woww... tak agak2..tp klau bnyk duit bleh la...

UyaRayza said...

baru nikah dh mcm nie..nantikan sanding hehehe

peachippo gediks said...

waaaaaaah !
ni nak kawin dengan anka raje ni !
hehehe :P

Munna said...

nmpk tbl pulak lips mizz nina tu...hehe

KAMIHIDUP said...

terus terang cakap KAMI tak suka noh hujan.

nishiyanisha said...

macam tak caya je. haha

syaz@rozelt said...

hihi..dah x bole panggil 'misz' nina..kena panggil mrs noh..hehe

dark purple??nice2..

diana said...

ye la..orang ada duit..
nak buat gini kumpul duit banyak2 ye..heheh

ieda said...

bolehhh bolehhh semua boleh buat dikkk ! kalau ada duit semua boleh tapi jgn sampai berlakunya pembaziran nanti allah murka :) murka dia ada banyak cara kan .. kita boleh nilai :))

ala kadar itu lebih baik dan afdal , yg penting semua tetamu yg dijemput mendoakan kita dan makan sepuasnya sbb matlamat jemputan adalah utk beri makan :))

aminnnnnnnnnnnnnnnn x sabar nak tgk rara bersanding pula :)

~NajiLaA~ said...

arghhh~~~skt jiwa je bile tgk bnda2 cmni.jeles! :D

Cinderella said...

best nya tengok orang kawen..semoge berkekalan lah yer noh n miss nina (=

syrupmasin said...

fuyoo..cantek tuh kawen-kawen dyorg..

Bulan said...

cantik color ungu :)

anismelon said...

best nye..sabar ye kak tak lama lg dah nie..hehe..akak nye lg awesome kan..:)

Nailah Azman said...

Assalamualaikum.

Akak suka Miz Nina ni sebab dia low profile.
Walaupun dari family yang kaya raya tapi dia memang sangat low profile.
Tak macam setengah anak orang kaya yang lain. ;)

Nur Hawa Mohd Zin said...

pergh! mantap...hehe

niena shopping2u said...

hehe.. dlu bnci gile ngan tomok hahaha,, tatau la nape mmg anti ngan dia, tpi skang ni dah tak benci da, erm.. usia bukan penghalang kan

niena shopping2u said...

noh wt cmtu kt niena sbb ckp kt niena yg dia tu lgi pndek dri dia

SEKIAN

~sue~ said...

kak pura, orang ade baca kat blog mane tah baru ni.
itu kire memagar isteri la.
letak tangan atas ubun ubun wife and baca satu doa.

ce tengok kat sini.

http://kasut-pink.blogspot.com/2011/07/petua-memagar-isteri-selepas-akad-nikah.html?zx=39cb579fa676580

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...