Image and video hosting by TinyPic

05 July 2011

NOH mizz NINA wedding : inspire


pelamin yg sgt sgt awesome.cantekkkknya.


knp noh buat cm tu kat mizz nina?tanda restu ke?hehehe


wow,siap ada desert. mampukah? org kaye.boleh lah kot.kalau i
bg tembikai je boleh lah.standart.heeee.


huaaaaa nk buat cm ni jujakkkk.tungguuuuuu.


mizz nina always with her RED LIPS.


meja nya yg awesome jugak.wahhhhh sgt menarik lah.

p/s : purple pon nice jugak eh actually.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. woww... tak agak2..tp klau bnyk duit bleh la...

    ReplyDelete
  2. baru nikah dh mcm nie..nantikan sanding hehehe

    ReplyDelete
  3. waaaaaaah !
    ni nak kawin dengan anka raje ni !
    hehehe :P

    ReplyDelete
  4. nmpk tbl pulak lips mizz nina tu...hehe

    ReplyDelete
  5. terus terang cakap KAMI tak suka noh hujan.

    ReplyDelete
  6. hihi..dah x bole panggil 'misz' nina..kena panggil mrs noh..hehe

    dark purple??nice2..

    ReplyDelete
  7. ye la..orang ada duit..
    nak buat gini kumpul duit banyak2 ye..heheh

    ReplyDelete
  8. bolehhh bolehhh semua boleh buat dikkk ! kalau ada duit semua boleh tapi jgn sampai berlakunya pembaziran nanti allah murka :) murka dia ada banyak cara kan .. kita boleh nilai :))

    ala kadar itu lebih baik dan afdal , yg penting semua tetamu yg dijemput mendoakan kita dan makan sepuasnya sbb matlamat jemputan adalah utk beri makan :))

    aminnnnnnnnnnnnnnnn x sabar nak tgk rara bersanding pula :)

    ReplyDelete
  9. arghhh~~~skt jiwa je bile tgk bnda2 cmni.jeles! :D

    ReplyDelete
  10. best nya tengok orang kawen..semoge berkekalan lah yer noh n miss nina (=

    ReplyDelete
  11. fuyoo..cantek tuh kawen-kawen dyorg..

    ReplyDelete
  12. best nye..sabar ye kak tak lama lg dah nie..hehe..akak nye lg awesome kan..:)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.

    Akak suka Miz Nina ni sebab dia low profile.
    Walaupun dari family yang kaya raya tapi dia memang sangat low profile.
    Tak macam setengah anak orang kaya yang lain. ;)

    ReplyDelete
  14. hehe.. dlu bnci gile ngan tomok hahaha,, tatau la nape mmg anti ngan dia, tpi skang ni dah tak benci da, erm.. usia bukan penghalang kan

    ReplyDelete
  15. noh wt cmtu kt niena sbb ckp kt niena yg dia tu lgi pndek dri dia

    SEKIAN

    ReplyDelete
  16. kak pura, orang ade baca kat blog mane tah baru ni.
    itu kire memagar isteri la.
    letak tangan atas ubun ubun wife and baca satu doa.

    ce tengok kat sini.

    http://kasut-pink.blogspot.com/2011/07/petua-memagar-isteri-selepas-akad-nikah.html?zx=39cb579fa676580

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com