Image and video hosting by TinyPic

27 July 2011

oh xboleh bli baju pink!

alamak,bile wordless bosan lah pulak.kdg-kdg nk jugak membaca.



nk bukak minda ni.tp nk cite yg ada joke-joke je oke.heee.

rini i takde topik lah nk sembang.
nk buat story,but xde cite besh.

tapi kan my aunty baru je lepas bersalin td,
kul 12tgh hari kot.tapi operate.
kalau tak bulan 8 dye bersalin.
tapi td mak call tibe-tibe,
"maksu kena bersalin rini,sian dye sorg-sorg,
paksu otw"
huaaaa sian maksu i,kalau i dekat nk je i teman dye.
takpelah,dh selamat dh pun.
yang besh nya dye dapat baby boy!
kami mmg kekurangan baby boy.

alaaaaaaaaaaaaaa tapi bile boy tak leh lah
blikan baju kaler pink kan.huaaaaa.cane ni.
i nk bli baju baby kaler pink jugakkkk!

p/s : tak sabar nk balik nk tgk baby!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. bestnya!!! kawan akk dpt bb twin...hoho! rara nti kasi twin jugak yew...heheh

    ReplyDelete
  2. tak salah bagi baby boy pakai baju pink..hehe

    ReplyDelete
  3. keciknyer maksu ko ... chomel jew, hehe~

    ReplyDelete
  4. beli white colour..dua2 gender matching.tp dh tau lelaki kan..baju pink pun boleh..:)

    ReplyDelete
  5. yunk...boleh je kaler pink...baby lg kan...hehehe...comelnya... :) tahniah buat maksu.. :)

    ReplyDelete
  6. boleh je kot bagi baby boy baju pink..beli yang ade tulis ayat macho2..haha..waiseh..bez nyer ada baby :D

    ReplyDelete
  7. hehe..tp skrg pink dah universal kaler..fahrin ahmad yg macho tu pun pakai baju pink hehehe

    ReplyDelete
  8. alaa baby bukan tao pon baju ape dyorg pakai..bg je :D

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..
    hehe..pakai baju pink time baby blh je..keh3

    ReplyDelete
  10. tapi beli je baju pink tu.. mesti baby boy tu pakai jugak... hehe. ^_^

    ReplyDelete
  11. dpt kazen baru la ek.. :P

    congrats.. beli lar kaler len..tp ada mix pink.. leh gak tuh.. ahhahah

    ReplyDelete
  12. akekekekekeke beli la romper pink yg bercollar giuw ;) mesti sweet...akekekkekee

    ReplyDelete
  13. comel maksu pregnant.. langsing & menawan gitu. apapun tahniah dpt sepupu baru

    ReplyDelete
  14. haha eh boy mana leh pakai bj pink.hahaha..dia tk suka..t dia nangis camne..haha

    ReplyDelete
  15. beli je la kaler pink pom..haha..

    ReplyDelete
  16. ala, laki yg bukan baby pon ade je yg pkai bju pink, xkn baby x boleh. ye dak? ;)

    ReplyDelete
  17. kihkihkih..tu lah org kata kalau baby boy kita pakaikan baju pink nnt pragai cam gegurl pulak..weee~~

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com