18 July 2011

oppsss terlebay sudah!

sesungguh nya entry td i dh delete.



heee.sbb pas membaca balik i rasa mcm agak
menyentuh sensitivity lah pulak kan.
heee.sape yg dh terbaca tu sorry eh.hehehe.

selalunya org kata sbb mulut badan binasa kan.
tp i rasa bagi blogger boleh tukar lah kot,
kerana jari badan binasa.hehe.
yelah,kdg kdg tangan kite menaip apa
saja maklumat yg otak kite proses.
laju je menaip bile idea mencurahcurah dtg.

tp bile dh baca balik 2 3 kali,
mcm tak sesuai lak utk dipublish.
so biarjelah kan.
simpan jelah entry tu dlm draft.hehehe
semoga berhatihati bile menulis.
(ingatan untuk diri sendiri)
hehehe

13 comments:

Green Apple said...

tak mengapa..
belajar dari kesilapan
tapi boleh tau tak... n3 apa yang sensitif sangat tu...

UyaRayza said...

tue ler lebih berhatai2 hehehe..uya pun skang menaip ikut sedap je then kekadang tgk2 vendor dtg melawat page..kantoi cakap brg die mahal hehehe

b a m b a m ' s said...

alarrr...baru nak bacaaa!!! heheheheh..

niZa said...

nape eh? hmm...but its good to train you not to share your problem about between of you to others ;) nanti dah kawen takleh cite2 dah sal masalah rumahtangga haha...

Diana @ bilakukatacinta said...

dear..D pon pernah cam gitu..rase macam tak sesssuai n menyentuh sensitiviti diri sendiri ...taupon membukak rahsia/pekung sendiri.. So, cara terbaik delete..n before tekan punat publish..bacelah beberapa kali..takut2 menjadi isu...

ieda said...

hemmm ok lah kalau cepat2 sedar ... kalau tidak pun ada org tegur kita leh terima kan :)

memang dik walau dlm alam maya kita still kena hati2 dlm setiap apa yg kita tulis ..
kalau apa yg kita tulis mendatangkan nista dan cerca buat ape kan .. sbb semua tu suatu doa .. :)

diana said...

akak selalu gitu..
lepas tulis je bila baca balik diri sendiri pun tak suka,akak delete terus..

kucarkacir said...

x dan nak baca

maszull said...

yer la...tu sbb bila menulis kena juga b'hati2kn...thanks rara...:)

cheqna said...

erk..ape erk??lum sempat baca =)

Far8 budak baik said...

tu ar tu ar..kene berhati
hati kn..takut tertulis
yg tak patut..
hihi..
nnti org pike lain

Ct Arina said...

laju je die delete balik. haha^^

Wanie said...

tak sempat nak bace..
ape yg sensitif sangat tu?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...