Image and video hosting by TinyPic

18 July 2011

oppsss terlebay sudah!

sesungguh nya entry td i dh delete.



heee.sbb pas membaca balik i rasa mcm agak
menyentuh sensitivity lah pulak kan.
heee.sape yg dh terbaca tu sorry eh.hehehe.

selalunya org kata sbb mulut badan binasa kan.
tp i rasa bagi blogger boleh tukar lah kot,
kerana jari badan binasa.hehe.
yelah,kdg kdg tangan kite menaip apa
saja maklumat yg otak kite proses.
laju je menaip bile idea mencurahcurah dtg.

tp bile dh baca balik 2 3 kali,
mcm tak sesuai lak utk dipublish.
so biarjelah kan.
simpan jelah entry tu dlm draft.hehehe
semoga berhatihati bile menulis.
(ingatan untuk diri sendiri)
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. tak mengapa..
    belajar dari kesilapan
    tapi boleh tau tak... n3 apa yang sensitif sangat tu...

    ReplyDelete
  2. tue ler lebih berhatai2 hehehe..uya pun skang menaip ikut sedap je then kekadang tgk2 vendor dtg melawat page..kantoi cakap brg die mahal hehehe

    ReplyDelete
  3. alarrr...baru nak bacaaa!!! heheheheh..

    ReplyDelete
  4. nape eh? hmm...but its good to train you not to share your problem about between of you to others ;) nanti dah kawen takleh cite2 dah sal masalah rumahtangga haha...

    ReplyDelete
  5. dear..D pon pernah cam gitu..rase macam tak sesssuai n menyentuh sensitiviti diri sendiri ...taupon membukak rahsia/pekung sendiri.. So, cara terbaik delete..n before tekan punat publish..bacelah beberapa kali..takut2 menjadi isu...

    ReplyDelete
  6. hemmm ok lah kalau cepat2 sedar ... kalau tidak pun ada org tegur kita leh terima kan :)

    memang dik walau dlm alam maya kita still kena hati2 dlm setiap apa yg kita tulis ..
    kalau apa yg kita tulis mendatangkan nista dan cerca buat ape kan .. sbb semua tu suatu doa .. :)

    ReplyDelete
  7. akak selalu gitu..
    lepas tulis je bila baca balik diri sendiri pun tak suka,akak delete terus..

    ReplyDelete
  8. yer la...tu sbb bila menulis kena juga b'hati2kn...thanks rara...:)

    ReplyDelete
  9. erk..ape erk??lum sempat baca =)

    ReplyDelete
  10. tu ar tu ar..kene berhati
    hati kn..takut tertulis
    yg tak patut..
    hihi..
    nnti org pike lain

    ReplyDelete
  11. laju je die delete balik. haha^^

    ReplyDelete
  12. tak sempat nak bace..
    ape yg sensitif sangat tu?hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com