12 July 2011

otak kurang oksigen!

rini rasa jem sgt otak,


last week kan i exam,
semalam lak cuti,so banyak keje bertimbun,
video banyak giler nk upload,
bygkan dr pagi td upload video.

internet lak mcm HAREM.
so kejapkejap hilang.
then kena buat balik sume.
kat opis lak org asset dtg cek asset.
punyelah strict,bajet je,lebih kurg dh lah.
sian opismate i pon dh naik pening cr
asset yg dh tunggang tebalik.
i pon naik pening tgk dorg.
tu sbb mls nk cuti or tangguh keje.
mst banyak bile dtg balik.

tu i rasa mcm otak i dh kurg oksigen dh ni.
then td gatai g sembur pepium bebanyak
konon nk mangi.so now dh pening lak ngan bau pepium ni.
euuuuwwww mencik lah.rasa nk bukak je tudung i ni.
kuat sgt dh baunya.

p/s : tak sabo nk balik,nk tido!

16 comments:

UyaRayza said...

p jogging..kompem byk oxygen hehehe..pastue lari2 kembang lubang hidung kan hehehe

sha a.s said...

g balik skrg n tdo! ehehe

zures said...

Mummy pun kalau bau yang keras sangat kepala leh jadi pening....tambah2 dgn keje melambak....hadoi....sabo jele...

echaRierie said...

alala..ciannya..
jap g nk balik dh..sbr ea..hihi

**::CIKNUURUL::** said...

pepium tu kdg2 menceriekn,.kdg2 merimaskn,.lg2 bile time tgh panas,serabut,tgh bnyk kje,perghhh,rse pening semacam,.mau pengsan!,.ngee,.sabar ye,.sket lg,.

Izyan Masri said...

SAMELAH.INTERNET SINI PON SUKA CARI GADO.T_T GRRRRRR

Umedia Network said...

huhu. Hanya dapat bersabar bila berada dalam situasi ni. ;)

harrazdani said...

balik rehat yer...;)

~~Ticer Wann~~ said...

kesiannya... hihi pepium kalau dah terlebih dos pening kita ni haa... sabo ehh

kerisperak said...

otak kurang oksigen leh wat kite mengantuk, bile mengantuk kita boleh tido.. bile tido oksigen will full recover.. hehehe pi la tido cik rara..

Wanie said...

tarik nafas dalam2 ye..hehe

KAMIHIDUP said...

kene pergi hidu daun banyak-banyak ni rara, heee. orang cek asset memang lorat. samalah kat sini pun.

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe... skang ni dh kembali lum oksigen tu

Ct Arina said...

bile kekurangan oksigen, kite kene byk exercise. hihi^^

HonEyBuNNy said...

alooo ciannya..

meh cne nak kasi oksigen...kena rehat secukupp-cukupnya.neh..

diana said...

akak rasa minggu ni pun minggu pening untuk akak..
buka blog je memang rasa nak menitik airmata..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...