Image and video hosting by TinyPic

22 July 2011

pakcik! jgn kurang ajar boleh?

Rini i balik ipoh naik bus,xnaik kete pun,
sbb nya pahampaham lah kan ujung2 bulan ni,
balik naik bus jelah,jimat.heee.

Ni kejadian masa i nk naik bus,ada budak perempuan depan i ni,sweet je budaknya,pakai beg n kasut polka dot.
sedondon oke.hee sempat ag usha tu,yelah,dh lah i minat polka dot,mmg menarik perhatian lah,
i nmpak dye mcm 1st tyme naik bus je.dye tny i,

"Akk ni bus g ipoh kan"

I kata lah

"Aah dik"

then i lemparkan senyuman,dgn senyuman yg paling manis.hahaha.

Then masa naik bus,dye tny ag pakcik driver bus tu,
masa tu i belakang dye.

"Pakcik,boleh turun kat simpang pulai x?"


Then pakcik tu dgn senyumsenyum gatal,
leh kata apa taw.

"Simpang pulai mmg x boleh,
tp kalau anta sampai rumah boleh lah,ajak tido mlm"


Masa i dgr tu,huh WTFish pakcik,whut the hell r u talking about,then budak tu amek tiket trus blah.

Then masa pakcik tu nak koyak tiket i plak,dye senyum kambing kat i,i jeling dye.then dye mcm tersentap x jd meleretkan lagik senyuman dye.huh menyampah,xsuke tol org mcm ni.
jenis mcm ni pon hade eh.mmg dasar gatal.
i rasa nk cekik2 je pakcik tu taw.
sian budak tu,mst dye malu.

tolong lah pakcik,
belajar lah berbahasa sikit.
jgn lah nk lucah sgt yek.bini takde ke?

P/s : benci naik plus liner bus.
xsabar nk mkn durian ni.mak kata atok bg.hehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. huhu gatainya pakcik tuu.. =_=

    ReplyDelete
  2. org camni sgt bahaya klau tggl berdua je dlm bas dgn dia... huhuhu

    ReplyDelete
  3. Mesti adik u bengang kan rara phewww la pakcik tu tak cermin muke huhuhu

    ReplyDelete
  4. eeee..gatal sungguh..tua tua pon na gatal lg..len kali kasi lepuk je org cm toh kak..

    ReplyDelete
  5. sulakan je pakcik tu..lol..ikot suka je nak bergurau lucah..

    ReplyDelete
  6. kuang ajo je pakcik tu!

    bwk bas je pun gatal. ei... geli!

    ReplyDelete
  7. mm itu lah,kalau org tua sndri tak boleh tnjuk teladan yg baik mcm mane laaa org mude mcm kite ni nk di ajar ya..tua2 patut dh sedar syurga neraka..mmm :(

    ReplyDelete
  8. Ehhh Mmg nk makan pnampo la pkcik tu..
    takpun cmpak je durian ke muka sbiji dua

    ReplyDelete
  9. makin tua makin gatai rupenyer..

    ReplyDelete
  10. org macam tuh la patot kene simbah asid..gatal ta bertempat :D

    ReplyDelete
  11. diver bas ramai yang gatal2..
    pakcik tu kegersangan sangt agaknya...
    selalunye orang gini la yang rogol anak sendiri tu..

    ReplyDelete
  12. selalu jadi mcm ni masa naik bas. T_T
    sampaikan nak naik bas pun rasa was2.

    ReplyDelete
  13. eei..sangat tak bermoral... hentak ngan durian tu baru tau kot..

    ReplyDelete
  14. mak aihh!!! gatal gila!!! kalo saya la mau makan kaki pak cik tuh! tak malu langsung

    ReplyDelete
  15. knp tak sound setepek dua..ckp camni

    amboi bleh tahan miang ek pakcik astaga..apa nak jadi la

    pastu blah wat muka tak bersalah huhuhuhu

    ReplyDelete
  16. waaaaa durian..nak3.. kulit durian leh campak kat pakcik tu

    ReplyDelete
  17. hehe...pakcik2...tak sedar diri ke :D

    ReplyDelete
  18. miang keladi...buat report je kat syarikat bas tu..gangguan seksual

    ReplyDelete
  19. sure pakcik tu sangap!! cakap dia kubur dh panggil...

    ReplyDelete
  20. huhuhu plus liner ke..bas tu memang teruk dari servis smpai la ke driver n sewaktu dengnnye..sbb dah prnh naik

    ReplyDelete
  21. org tua macam ni melambak sis.
    depa lagik nek minyak kalau jmpe ank2 dara.. gatai kemain! mmg bengang kott.. =,=

    ReplyDelete
  22. kalo kak long, balas balik apa yg pakcik tu ckp...boleh tak ckp elok2 sikit pakcik!

    mesti dia malu balik kan..(garang tak)..adoi

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com