18 July 2011

perfume pilihan for hantaran


yeay D&G Light Blue wokeeeehhhhhhh.
knp i pilih perfume ni?knp tak pilih perfume lain yg latestlatest?
ntah lah,even ada banyak lagik perfume lain yg latestlatest,
but i donttttttttt loike lah,i minat yg ni gak.
baunya yg sgt unik,tak manis,tak masam heee.

dulu masa mulamula berkawan dgn en.bambam,
i pakai perfume ni,en.bambam kate dye suke sgt bau i.
unik katanya.heee.sampai tak boleh tidur mlm.eceeehhhh.

so for hantaran,tu yg i pilih pepium ni,untuk mengimbas
kembali kenangan masa bercintan cintun.heeee.

rose the one ni pon i tak minat sgt,
suke light blue jugak.heeee.

p/s : lepas kakak syg i hadiah kan perfume miracle ni,
skrg ni tgh serasi dgn perfume miracle ni lah pulakkk.
mmg sgt miracle =)



22 comments:

msredcheesecake said...

cik rara,
msred pernah pakai miracle jer masa muda2 dulu...bau die kuat sket...yg penting tahan lama...hhee

masa pilih brg hantaran mesti teruja...

ieda said...

haaaaaaaaa lancome miracle tuu memang best .. akak pernah beli botol kecik dia :)

satu layie akak suke sgt ngan Elizabeth Arden .. wowww sampai skrg jadi pujaan ati .. walau pun mahaiiii huuuhh

syrupmasin said...

ecece..mengimbau kenangan..haha..

azam said...

wah...best ni.....hehehe
mahal kan????
sekali sekala boleh lah....

ArulchelseA said...

sy dulu barang2 evon je... kih kih kih kih.. minyk wangi pun evon jugak...:( hehehehehehe

diana said...

dah beli ke??
beli sendiri punye masing2 atau rara beli untuk dia dan dia beli untuk rara??

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

owh..ada kenangan ye psl bau perfume tu..hehe

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

best....DKNY ok gak

-k.Hani- said...

cik rara..sapa kak syg u.???

rara pinkmafia said...

@dianadh beli dh kak.hehehe.skrg ni kami amal kan,dye beli dye punya,rara punye pon dye yg belikan.heheeh

rara pinkmafia said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)hehehehe gedik kan kami ni kak.

Fathiah Hamim said...

pakai perfume adidas ja. hehe

syiela said...

suka miracle tapi guna yg botol kecik je

~sue~ said...

kak pura sayang,
DOlce and Gabbana the one pun best jugak..
Hihiihi....

THE LEKAT LEKIT STORY said...

debaran makin terasa... akak dulu kawen simple sesimplenya atas sebab2 yg tak di duga terjadi saat2 akhir. so takde sebarang hantaran dr kedua2 belah pihak.. tp akak tak penah nyesal pun. Akak dah tunaikan hajat Arwah ayah.. impian Mak walau arwah ayah tak sempat pun nak raikan. walaupun hajat Ayah nak bawak akak & hubby bercuti kat langkawi lepas kawen, akak holiday jugak kt langkawi masa 5 bln pregnant. Mungkin semua tu doa & restu arwah..

Cik Mira said...

perfume miracle ni mmg sngt syiokk..! aunty bagi dlu. tp da abes. nk beli macam tak kemampuan je ;(((

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lancome miracle tu memang wangi..sedap bau dia..suke..

rara pinkmafia said...

@THE LEKAT LEKIT STORYakk seday nya baca kisah akk.takpelah kan kak.yg penting restu =)

Wanie said...

perfume mahal ni..
nanti boleh la g amik bau je..hehe

anismelon said...

wahwah..mengimbau kenagan..nanti leh rase mcm msih berkapel kn..heeee..

UyaRayza said...

uya plak pilih flora gucci heehhe..wangiiiii...

Liyana Zahim said...

Liyana ske dunhill.. Bau die besss.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...