15 July 2011

prettiest woman.adore her!

Salam u oulssss.huh baru siap isi borang SKT,
sape keje GOV mst tau pasal ni.
rini kena submit,rini baru nk hantar.

tgh hari ni just nk share something n nk tny pendapat je.
cane eh bile kite disuruh buat sesuatu benda,
tapi benda yg kite nk buat tu tak cukup stable.

hopefully u ouls faham apa yg i nk sampaikan.
baru nk buat,then hang,then kena repeat balik buat
banyak kali.sepatutnya i rasa,bile dorg suruh buat
something utk sesuatu perkara,i rasa haruslah dorg
pastikan benda tu dh betulbetul boleh digunakan.
ni tak,bile ada problem,kite call mintak solution.
buat tak tau je.then kite balik yg dpt masalah tu.

tapi kite yg menurut perintah ni,ikut jelah.
nak buat mcm mana.dh nama pun makan gaji.
sabar jelah kan.hopefully i dpt bukak syarikat sendiri.
heheheh.tp dlm mimpi je kot kan.alam nyata?nan hado!


ni lah perempuan yg i kata cantek sgt tu.
mmg cantek kan.i suke sgt dye,tak tau knp.
bile kite tgk dye,sejuk je mata ni tgk.
bile dye pakai tudung mcm ni,
lagik lah sejuk mata kan kan kan.
untung laaaaaaa!

20 comments:

ArulchelseA said...

kan cantik mcm ni...kih kihk ih..

Umedia Network said...

Sukanya tgk Fazura. Comel bila bertudung.

sarah-najwan said...

cantik sungguh fazura bertudung..wow!!

diana said...

tengok tak drama hari jumaat u..
dia cakap arab dengar best sangt..

mOoN IzzaN said...

awalnya rara htr skt... :fuh

Alisya said...

betul2..lg cantik mcm ni..

~~miss tempe~~ said...

memang cantik..walopon banyak kontroversi..hehe..

ElyaElmo said...

hihi..sama plak kiter nye post entry:D

Cinderella said...

haha,,untong lar tu yg geli hati tu...

Liyana Zahim said...

Alaaa.. Tp jap je die kai tdung..

sarah mohamad said...

memangggggg cantik habisss! lagi lah bertambah tambah manis si fazura ni hehe :D

syrupmasin said...

cantek fazura :D

PinKy MoMMa said...

yg ni lebih sopan dan manis :)

Anne Nurain said...

suka tgk org cantik yang btudung mcm fazura.. sejuk ja mata memandang kan?hehe..

mama_Noriz said...

samalah kite... I ADore her too...
and i really hope neelofa tak cantas jalan dia :(

Piasara said...

"fazura mmg cantik..kalau pakai tudung bertambah2 lah cantik kan.."

Nurnajwa said...

Semua yg ttup sempurna cntik kak :]

KAMIHIDUP said...

oh fazuraaaaa.

WuMing said...

Meeemang cantik...

msredcheesecake said...

Cik rara,
I like her too....dia betul2 da pakai tudung ke? Kalu betul, kagum...alhamdulillah....makin cun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...