Image and video hosting by TinyPic

15 July 2011

prettiest woman.adore her!

Salam u oulssss.huh baru siap isi borang SKT,
sape keje GOV mst tau pasal ni.
rini kena submit,rini baru nk hantar.

tgh hari ni just nk share something n nk tny pendapat je.
cane eh bile kite disuruh buat sesuatu benda,
tapi benda yg kite nk buat tu tak cukup stable.

hopefully u ouls faham apa yg i nk sampaikan.
baru nk buat,then hang,then kena repeat balik buat
banyak kali.sepatutnya i rasa,bile dorg suruh buat
something utk sesuatu perkara,i rasa haruslah dorg
pastikan benda tu dh betulbetul boleh digunakan.
ni tak,bile ada problem,kite call mintak solution.
buat tak tau je.then kite balik yg dpt masalah tu.

tapi kite yg menurut perintah ni,ikut jelah.
nak buat mcm mana.dh nama pun makan gaji.
sabar jelah kan.hopefully i dpt bukak syarikat sendiri.
heheheh.tp dlm mimpi je kot kan.alam nyata?nan hado!


ni lah perempuan yg i kata cantek sgt tu.
mmg cantek kan.i suke sgt dye,tak tau knp.
bile kite tgk dye,sejuk je mata ni tgk.
bile dye pakai tudung mcm ni,
lagik lah sejuk mata kan kan kan.
untung laaaaaaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. kan cantik mcm ni...kih kihk ih..

    ReplyDelete
  2. Sukanya tgk Fazura. Comel bila bertudung.

    ReplyDelete
  3. cantik sungguh fazura bertudung..wow!!

    ReplyDelete
  4. tengok tak drama hari jumaat u..
    dia cakap arab dengar best sangt..

    ReplyDelete
  5. memang cantik..walopon banyak kontroversi..hehe..

    ReplyDelete
  6. hihi..sama plak kiter nye post entry:D

    ReplyDelete
  7. haha,,untong lar tu yg geli hati tu...

    ReplyDelete
  8. Alaaa.. Tp jap je die kai tdung..

    ReplyDelete
  9. memangggggg cantik habisss! lagi lah bertambah tambah manis si fazura ni hehe :D

    ReplyDelete
  10. suka tgk org cantik yang btudung mcm fazura.. sejuk ja mata memandang kan?hehe..

    ReplyDelete
  11. samalah kite... I ADore her too...
    and i really hope neelofa tak cantas jalan dia :(

    ReplyDelete
  12. "fazura mmg cantik..kalau pakai tudung bertambah2 lah cantik kan.."

    ReplyDelete
  13. Semua yg ttup sempurna cntik kak :]

    ReplyDelete
  14. Cik rara,
    I like her too....dia betul2 da pakai tudung ke? Kalu betul, kagum...alhamdulillah....makin cun...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com