Image and video hosting by TinyPic

21 July 2011

puntianak,HANTU COOL.

kalau nk jd hantu,jadi lah hantu yg cool
mcm pontianak,hahahaha tu dialog Erra taw.
erra kata hantu pontianak cool.hehe.
sape tgk hantu susu?g tgk sekarang.
comels je,cantek sume hantu hantunya.

jom jom tgk cepat.astro ria oke!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. tak suker...tgk citer hantu....tak kirala dia lawa ker tak lawa hot ker cool...hantu ttp hantu....huhu

    ReplyDelete
  2. hantu susu..citer apo tu rara? lum sempat tengok aaaa

    ReplyDelete
  3. haha..cool...yg tengok ni x cool..termimpi mimpi dibuatnya..sebelom dorang ni transform jadi hantu cute la..lepas tu macam hape tah..hehe..dah name pon hantu kan

    ReplyDelete
  4. comel mase amy mastura tanye erra minum darah kenape..haha :D

    ReplyDelete
  5. puntianak asia langsung takde gene puntianak barat =.=''

    ReplyDelete
  6. dah nama pon hantu ko0mpom busuk

    ReplyDelete
  7. oh inila yg kawan aku cakap tu..hantu susu...:D

    ReplyDelete
  8. xnak la tengok...

    takooot...hehe...;-)ada jugak hantu susu...ehhe

    ReplyDelete
  9. hanatu susu?
    kalau seram tak nak tengok..hehe

    ReplyDelete
  10. klu anda adalah puntianak...wah.....x terkenyit mata den...;p

    ReplyDelete
  11. kak sha bukak kejap td, tp tuka cenel lain ...mcm malas pulak nk tgk...ehehe

    ReplyDelete
  12. hahaha pernah cakap kat anak mummy kalo nak tengok hantu yang lawa tgkla citer hantu susu....betui ka lawa...xpernah tgk lg citer ni..hantu yang cool..

    ReplyDelete
  13. kak long pun tgk semalam..kelakar gak la...hantu susu! =)

    ReplyDelete
  14. kalau pontianak tu muke sebijik erra fazira cool lah kot. tp masalahnye TAK. ngeee =__=

    ReplyDelete
  15. bila cerita ni??
    malam tadi ye??
    orang tengok bola la...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com