Image and video hosting by TinyPic

29 July 2011

safura.online diary banner.akhirnya!


huaaaa banner i.comels ke comel?
baik ckp cepat.cepat pujik.hehehe.
thanks you so much kat
sbb buat banner ni kat i.kalau nk 
harapkan i buat.tunggu anak dh 5 mmg tak buat-buat.
bukan sbb mls.sbb tak reti nk buat secomels ni.heee.

now leh lah letak banner ni kan.
sape nk exchange banner ngan i?jom lah,
jom lah nak x?ehehehe.

to CS.trimasssss sgt sgt taw.nt akk kawen jemput dtg k.
akk bg goodies vip.hehehe.vip lah sgt! heeee.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 comments:

  1. nanti kalau ieqah dah de banner lehla exchange ye..hehe.,
    mmg chomel design chempaka sari.. bape juta ni??

    ReplyDelete
  2. comel sangat! suka kombinasi warna pada banner tu ^^

    ReplyDelete
  3. wah...comel...best la dah ada banner....

    ReplyDelete
  4. comel lah kak..untung lah..heeee..

    ReplyDelete
  5. wah cantiknya banner tu kak!! jijah pon xde banner..ngeee

    ReplyDelete
  6. amboi akak tayam dah ada banner ni . lawo lak tuuu . heheh :)

    ReplyDelete
  7. nak amik banner letak dlm blog bole x kak..heee

    ReplyDelete
  8. Ni dah jealous tahap tak boleh igt mcm mne nk jealous dh ni XD

    Aigo, nk jgak nk jgak! Ahahaha, cntik comelS mcm akak ;) *capital s tu*

    ReplyDelete
  9. wahhh..dah namppak tadi banner ni kat blog CS tadi..nanti nak exchange eh..bile wanie dah ade banner sndiri..hihi

    p/s:rindu la jgk..:P

    ReplyDelete
  10. nk jugak 1 banner.tp x reti buat :p

    ReplyDelete
  11. wah! menarik jugak ,tempah satu bley? :D peace

    ReplyDelete
  12. waaa rara da ada banner! leh la exchange!

    ReplyDelete
  13. same2 awak...adiah je sbb suka baca blog ni..

    ReplyDelete
  14. hahahahahha...
    anak 5 pun tak buat buat..
    kah3..=)

    ReplyDelete
  15. waahh bleh la tukar2 banner ni... kih kih kih..

    ReplyDelete
  16. wah chanteqnye banner tu!!!..syaz ade plan nak buat jugak..tp entah bile nak but..huhu

    ReplyDelete
  17. alaaa..owg bRu buang banner..sedihnye..


    nak yg lawo cmtu jgk bleh x??

    ReplyDelete
  18. comel.. akak xde banner camna nak exchange??

    ReplyDelete
  19. wah..dh ada banner sendiri..cmne nk buat..?heee

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com