15 July 2011

salah ke BERHENTI bila lampu dh KUNING

MERAH berhenti,




KUNING bersedia untuk PECUT / berHENTI
HIJAU jalan

kalau di ipoh,KUNING i more prefer to pecut,
but kalau kt KL,i prefer to bersedia utk berHENTI
sbb nya,i takut kalau i laju,
then i break tibetibe,org akan CIUM bontot baby i.
i takmo lah main ciumcium bontot ni.
taksuke lah kan.biar lah lambat asal selamat.

akan tetapi,masa i balik keje td,
lampu hijau tu dh kelipkelip,so i slow sbb dh jammed
kat depan i,kalau i follow gak,i akan stuck
kat tgh jalan kat simpang 4 yg beso tu.
i takmo lah nt org honhon i.

then bile dh kuning,i ready nk berHENTI and
merah i berHENTI lah.betul lah apa i buat kan.
i ikut undangundang kan.akan tetapi lagik,
masa i benti tu,i terpandang kete blakang.
then tau dye tunjuk apa kan i?
tunjuk yg tak sepatutnya.konon marah sgt lah sbb
knp i tak jalan,knp i benti,sampai tunjuk2 kat i banyak kali.
siap i tgk gerak bibir dye ckp BODOH.
ngat i tak nampak ke.sikit sebanyak dgn reaksi tgn dye,
i dpt tau dye ckp apa kat i.

dh lah naik van cabuk je.then nk kecoh lak.
i tak faham lah,mana lah kl tu tak jammed terok.
dh tau merah,ikut lah peraturan,knp nk jalan lagik.
tu sbb yg jadi sorg nk kesana,sorg nk kesini tu,
mana tak jammed.to mamat 2 ekor yg ckp i BODOH
td tu,takpe lah.i tak luak pape pon if ko ckp i bodoh.
kau tu yg lagik bodoh,stakat naik van cabuk je nk kecoh.
ingat pakai glasses hitam tu dh bagus sgt lah tu?

SENGAL!

12 comments:

miszatie said...

haha kaaan.slalo jd mcm ni coz org x sabar2..xpe2 sabar eh

eh eh jmp B2B mesti add dalam list B2B..hik2..keep in touch yaaa...

syrupmasin said...

haha..marah betol nih..

~~Ticer Wann~~ said...

hmm..becoz of u a lady driver la darling.. that's y that man behave like that... sesetengah pemandu mmg akan pandang rendah pada lady driver.. Ticer pun penah kena.. tak pe istighfar banyak2... nanti bodoh tu kena kat dia plak..chill okeh :)

ArulchelseA said...

keta blakang nk pecut la tu...pas tu g berenti lak.. kih kih.. bebulu je mamat tu...

ieda said...

ahahahah ada yg cakap salah ke dik ! ... adehhh memang sengal lah ! ekekek

Hanny Esandra said...

hmm..i penah kena 'bangang' oleh penunggang motorsikal~ sedih~

msredcheesecake said...

Ramai driver yg sengal ni cik rara...akak kalu drive mesti Jumpa nye la....

shafmechy said...

tu org yg x reti undang2 jln raya la tu..org mcm diorang la yg slalu bawak masalah

C i k P i p i T e m b a m said...

lol , siannn u . actually btol la apa yg u buat tuu . laki2 tu jee mmg bodo + bengap . so far i xpnah kene cmtu lg . klu kene skali silap2 i reverse je hempuk van capuk tuu .


btw , i baru je follow u . salam prkenalan :)

diana said...

dia ingat dia bawak ferrari ke nak pecut2..heheheh...
apa no van cabuk di tu??

Wanie said...

haha..sabor je la..kasi langgar bontot van tu rara..wee

KAMIHIDUP said...

jangan layan, buka radio kuat-kuat nyanyi karaoke lagi bagus dari layan orang macam tu, heee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...