Image and video hosting by TinyPic

24 July 2011

sok gaji!

Alhamdulillah,
kami selamat sampai KL,walaupun jammed sketsket.
hmm penatnya,even tak cuti sekolah pun jalan nk balik kl
stay jammed kan.haiiii pelik tol lah.

en.bambam dpt MC 2 minggu,
kena rest betul betul,bg jari dye yg jahit tu
kena tutup btolbtol.doktor kata MC dlm 60 hari jugak lah.

maybe sampai lepas raya,tapi lepas raya je kami
dh nk fikir sal kawen lak,so hopefully sementara en.bambam
cuti tu dye boleh lah uruskan hal-hal kawen kami.
heee mamat tu sakit,i nk suruh dye wat keje lak.teruk tol.

kesian tgk en.bambam,dye kata jari dye berdenyutdenyut.
mesti sakit kan.dye kata tiap kali dye nk tido je mesti teringat kejadian tu.mcm fobia dye kata.hmm even kite di tempat dye pun mesti rasa benda yg sama kan.even lelaki pun,fobia tetap tak larik.

bayangkan lah sekelip mata je
suku dr jari dh takde,Ya Allah.dugaan kan.
nasib yg kena tu jari telunjuk tangan kiri,kalau
tangan kanan mesti lagik terasa.sabar lah syg.

hopefully en.bambam dpt lupakan mesin yg meragut jari dye tu.
amin.kesian tgk dye,mcm runsing je.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. ouch .. eksiden ke .. bahaya ye ..

    ReplyDelete
  2. adoii mesti jd mimpi ngeri kan..ermm

    ReplyDelete
  3. hahaha..wang besar..wang besar..

    ReplyDelete
  4. semoga en.bambam cepat sihat. rehat cukup2 dan anggap ini sebagai satu ujian serta ada hikmahnya!

    ReplyDelete
  5. kesian dia.
    jari tu..
    kesan nya kekal seumur hidup.
    mana tak fobia..

    ReplyDelete
  6. hye , blogwalking jap .
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    ReplyDelete
  7. gaji ....oh bestnya... plan wall for your wedding..budjet all that things.. Ok...

    ReplyDelete
  8. lahai...bwt ape smpi jari dia jd cmtu? ermmm...slmt bjoli brg2 kawen ya~~~

    ReplyDelete
  9. alahai kenapa bakal pengantin sakit ni??semoga persiapan kahwin berjalan lancar..aminn

    ReplyDelete
  10. @iPaibukan xcident ipai.mintak simpang lah,kejadian masa kerja.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com