24 July 2011

sok gaji!

Alhamdulillah,
kami selamat sampai KL,walaupun jammed sketsket.
hmm penatnya,even tak cuti sekolah pun jalan nk balik kl
stay jammed kan.haiiii pelik tol lah.

en.bambam dpt MC 2 minggu,
kena rest betul betul,bg jari dye yg jahit tu
kena tutup btolbtol.doktor kata MC dlm 60 hari jugak lah.

maybe sampai lepas raya,tapi lepas raya je kami
dh nk fikir sal kawen lak,so hopefully sementara en.bambam
cuti tu dye boleh lah uruskan hal-hal kawen kami.
heee mamat tu sakit,i nk suruh dye wat keje lak.teruk tol.

kesian tgk en.bambam,dye kata jari dye berdenyutdenyut.
mesti sakit kan.dye kata tiap kali dye nk tido je mesti teringat kejadian tu.mcm fobia dye kata.hmm even kite di tempat dye pun mesti rasa benda yg sama kan.even lelaki pun,fobia tetap tak larik.

bayangkan lah sekelip mata je
suku dr jari dh takde,Ya Allah.dugaan kan.
nasib yg kena tu jari telunjuk tangan kiri,kalau
tangan kanan mesti lagik terasa.sabar lah syg.

hopefully en.bambam dpt lupakan mesin yg meragut jari dye tu.
amin.kesian tgk dye,mcm runsing je.

11 comments:

iPai said...

ouch .. eksiden ke .. bahaya ye ..

syrupmasin said...

adoii mesti jd mimpi ngeri kan..ermm

kiz said...

hahaha..wang besar..wang besar..

Innanie | Ariffin said...

semoga en.bambam cepat sihat. rehat cukup2 dan anggap ini sebagai satu ujian serta ada hikmahnya!

diana said...

kesian dia.
jari tu..
kesan nya kekal seumur hidup.
mana tak fobia..

abazilah said...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Diana @ bilakukatacinta said...

gaji ....oh bestnya... plan wall for your wedding..budjet all that things.. Ok...

sha a.s said...

lahai...bwt ape smpi jari dia jd cmtu? ermmm...slmt bjoli brg2 kawen ya~~~

ayie said...

alahai kenapa bakal pengantin sakit ni??semoga persiapan kahwin berjalan lancar..aminn

rara pinkmafia said...

@iPaibukan xcident ipai.mintak simpang lah,kejadian masa kerja.

rara pinkmafia said...

@sha a.sjari nya masuk mesin sis =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...