Image and video hosting by TinyPic

02 July 2011

sorry???

hehehehe sorry bagi sape cuak ngan entry lepas,


tu sbnr nya nk test je td,tak sngka lak dye jd cm tu.
i try blogger app kat tablet td.hehehe

tak paham lah nk update pakai tablet.
pakai lappy gak yg besh kan.leh BW.
pakai tablet dh lah kecik.tak puas tak puas.

oke lah,mls nk update panjang panjang,
nk BW jap =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. ptt la... lain mcm je td..kih kih kih

    ReplyDelete
  2. ooo itu mcm ka bikin suspen jerk..mmg tak puas kan kai kecik2 ni lg pelik camne dorg bleh update guna fon huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. tak biasa mmg mcm tu..tapi bila dah terbiasa memang best.tapi yg penting aku tak pernah try lagi.huhu

    ReplyDelete
  4. betul la...
    pakai lappy jugak yang puas hati..

    ReplyDelete
  5. Hahahaha, igtkn ade mkne disebalik post tu XD

    ReplyDelete
  6. x paham dik ! sowiii akak nie bute it sikit ekekke :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com