02 July 2011

sorry???

hehehehe sorry bagi sape cuak ngan entry lepas,


tu sbnr nya nk test je td,tak sngka lak dye jd cm tu.
i try blogger app kat tablet td.hehehe

tak paham lah nk update pakai tablet.
pakai lappy gak yg besh kan.leh BW.
pakai tablet dh lah kecik.tak puas tak puas.

oke lah,mls nk update panjang panjang,
nk BW jap =)

10 comments:

ArulchelseA said...

ptt la... lain mcm je td..kih kih kih

Jiejah Gorjes said...

ooo itu mcm ka bikin suspen jerk..mmg tak puas kan kai kecik2 ni lg pelik camne dorg bleh update guna fon huhuhuhu

bunga said...

????

faisal apardi said...

tak biasa mmg mcm tu..tapi bila dah terbiasa memang best.tapi yg penting aku tak pernah try lagi.huhu

diana said...

betul la...
pakai lappy jugak yang puas hati..

Nurnajwa said...

Hahahaha, igtkn ade mkne disebalik post tu XD

ieda said...

x paham dik ! sowiii akak nie bute it sikit ekekke :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hahaha..rara saja bikin gimik

Mun said...

selamat b'BW :)

Mama AA's said...

okla jnji update hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...