28 July 2011

spontaneous Thursday : artis x artis sgt la kan.

ni edisi mengata org sikit lah eh.


heeee.so terbuat dosa kering sket.
bila kerja di bidang penyiaran ni kan,
(even i juruteknik je)
sllu lah jumpa artis-artis yg hot,
yg suam-suam kuku,
yg sejuk "gedi" pon hado.
tau sejuk gedi tu apa? kalau nk tau,
cr kamus lograt perak k.
heeeee.jgn marah~

bile g kafe je nampak lah org-org ni.
kdg-kdg yg menyampahnya bile kat kafe sbb apa taw.
kalau jumpa artis,dorg melaram tu,
ok lah kan.kite tau dorg artis,celebriti,
but ni yg bukan artis ni,yg belakang tabir ke,
DJ yg suam-suam kuku ke,pengacara segmen-segmen
yg "ala-ala" x fofular tu ke yg melaram mcm 
DIVA cane nk komen eh.
Marilyn Monroe
kdg-kdg naik menyampak gak tgk dorg ni,
tergedik-gedik,bajet HOT.
baju jgn sembang,
baju merah + seluar biru turqoise
glassess bingkai merah,kasut belang-belang.
ouch, color blocking lah sgt!
tapi kau tu LELAKI.

rasa mcm tak perlu kot kan.
pas tu bajet je,gelak kuat-kuat.eeuuuwwww
nak makan pon x senang oke!

bukan lah nk menyibuk,but sakit telinga ni.
 mcm korg pon mesti penah jumpa geng mcm ni kan.
so korg rasa apa?rasa x apa yg i rasa?
bukan nk jeles.but perilaku kau tu org tgk.
i rasa tak perlu kot mcm tu.biasa-biasa je sudah lah.

ARTIS yg fofular pun relax je,xmcm kamu!haih.

7 comments:

azam said...

:) yelah kan.....xpatut

msredcheesecake said...

rara, sbb diaorg tak pofular la kena mekap lebih sket nak dapatkan attention...sian diaorg org slalu tak pandang....hheee

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

beria xkena tmpt kot tu sis..huhuh..

merahitujambu said...

mcm tu pun ada ke??ahahaha..dunia..dunia..

UyaRayza said...

sbb die x fofular la die nk tarik phatian mcm tue hhehe

diana said...

perasan gelemorrrr la tu;
heheheh

Nurnajwa said...

Hailo, laki ke? --'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...