25 July 2011

superMAK, tak sabar nk tgk!





wahhhh xsabar nk tgk cite ni.
mesti besh kan,ala ala super mom gitu.
mcm cite omputih tu kan.heee.

nasha aziz plak tu yg belakon,mesti lagik besh kan.
cite pasal super mom,nk cite lah sikit sal my mom,
my mom ni pun ala ala super mom gak,
nk tau x sbb apa?dye kalau mengamuk,mengalahkan
singa hilang anak,mmg kitorg takut giler,

kalau buat keje mmg kite kalah lah.
i sllu weekend mmg bangun kul 12 punye,
mangunmangun tu i mmg mandi n mkn trus je.

sbb nya,my mom dh siap,basuh baju,
sidai baju,masak,berkebun,kemas umah,kemas bilik,
mop rumah,kemas depan,sume lah,
my mom kalau buat keje mmg laju giler.

kalau g pasar mlm pun same,
kalau ikut dye mmg tak larat nk dikejar,
mcm dh berlari-lari dh bejalan,
sampai i ckp kat my mom,makkk
slow lah sikit jalan.huaaaa.xlarat nk jalan lelaju.

tp now nasib my mom dh ok sket.
dh boleh jalan seiring dan sejalan dh.
mybe sbb my mom dh tak larat nk jalan lelaju dh kan.
heeee.

p/s : my mom kalau memasak pun super sedap gak,
my mom kalau msk,campak campak pun sedap,kalau i main
campak-campak,langsung tak rasa apa.hehehe.

17 comments:

eLLa said...

mcm kelakar jer citer nie

Afikah Aziz said...

ehehe,cm best je kan cite ni kak.err mak akak cm ummi ika gak jalan laju,dulu ika terkejar2 kalau jalan ng die tp sejak ika keje dh tak terkejar2 dh,sbb nye ika jalan lg laju dr ummi hahaha,mgkin kt opis selalu terkejar2 buat keje kot :)

sha a.s said...

rsnye semua mak kt dunia ni mmg supermak! paling super power bile dianugerahkan bakat utk mlahirkan kita kt dunia ni kn dik?

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

nmpk cam besh..

p/s: sy pon lau cmpak2,terasa 'sedap sgt'!! hakhak..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..betul2 super mom tu.. ;)

H.J said...

mak sumenye super duper..haha

syaz@rozelt said...

x saba jugak nak tengok!hehe

sarah-najwan said...

akak pom supermak jugak..hehe

jika tidak..xmampu dik nk urus seme tu..hehee

cik fadh said...

dulu cik fadh ikut je rentak mak, laju mak laju la cik fadh . now da terbalik . mak da xlarat nak laju2 . hehe

~ NANA ~ said...

mcm best je...nk tgk jugak la nnti :p

mamaNoriz sini.. said...

tgok gezet dia mmg best!
harap se'happening' Juvana lah :)

kaklong said...

wah...gitu...so cik bakal pengantin ni nak jugak la yer jadi super mom,....hebat! impian akan terlaksana sebab cik rara kan mne la tahu, nnt boleh turun mcm ur mom kanz! hehehehe

Jiejah Gorjes said...

yer yer saya pun tak sabo menunggu kemunculan super mak ni..oh nasha aziz miss u so much dah lama x tgk artis peberet ni berlakon kan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sukernya..nasha azizi

diana said...

nasha aziz??
lama dah dia tak belakaon eik??

amna said...

sempat tonton episod pertama tadi. best3!

Jer ... said...

nasib baik tak super bapak :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...