Image and video hosting by TinyPic

19 July 2011

tak dpt nk kubayangkan

hello,selamat siang kalian sume.



eceh,pehal lak nk ckp endon ni.
hehehe,tersampuk nama anak dian td.

heee,tajuk entry kena gempak kan.
but story nya tak lah gempak mana pon,
just nk story sket lah,

sape yg addict giler ngan FB,tweet,and BLOGging.
actually i lah salah sorg yg memang addict giler ngan all this things.
ntah lah,sehari tak bukak,dh mcm org giler.
yg teruk sgt skrg ni dgn blog,memang tak boleh.
mmg nk kena update even sehari sekali.
celik mata ingat tunang (opcoz) hehehe.
pas tu yg kedua blog,apa dh jadi ngan blog aku.hahaha
sgt TERUK oke.

tak tau mcm mana leh jd cm ni,
korg tau x knp?heee.
kalau pagipagi tu,sampaisampai je opis,
on pc,then sign in FB,then BLOG.
baca komen.update *sudah semestinya.

sampai bile lah nk jd cm ni kan?
rasa nya nk dekat bertahun dh i bergelumang 
dgn dunia maya ni,tak jugak jemujemu.
tambah besh lagik adalah,nk share bout life =)
luahkan perasaan n mcm mcm lagik.

okeh sampai sudah ke klimax cite,
cam ner kalau 1 hari,sume ni takde,
FB takde,blog takde.ahhhhhhhh half of my life is gone
hahahaha hiperbola sungguh ye.
no lah smpai gone,but mst busan kan.
mst lambat je nk tau pasal gossips.
*tu yg penting sbnrnya.hehehe.
p/s : bilelah dpt pakai domain sendirik ni.

motif piccy ni?nk bag ni =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. aish lagi rela duduk rumah layan blog ngn fb dari kuar tak tentu arah. hehe.. tp klu da boring sgt baru kuar window shopping

    ReplyDelete
  2. haha..ermm.tu la sampai bile nk hilang sume bende nih :D

    ReplyDelete
  3. he..he..sy pn sama kdang2 sehari suntuk mengdap blog n fb ni sume

    ReplyDelete
  4. kalau tkde semua ni konfirm tqa jd top sales kat company..haha..

    sebb dgn adenye benda2 ni, jd mls je nak berkerja..hehe

    ReplyDelete
  5. aishh ye la tu tk nk kuar..enth g dating je memanjang..kih kih..

    rara ala nnt dah kwen tu brubah la tu..kih kih.. leka masak lak.. tk de leka berblog..kih kih..

    ReplyDelete
  6. hehehe ini namanya dadah yang halal kot hahaha...xpe boleh kot nak kawal heheh

    ReplyDelete
  7. mmg xley hidup dgn semua ni..haha..
    setuju dgn cik Aish..

    ReplyDelete
  8. me oso...asal online jek mesti yg 1st kena buka fb pastu blog...haihhh padahal buleh jek bukak excel ke ape ke kann..ish ish ishhhh

    ReplyDelete
  9. beg tu cantik! mm, kalau dah takde, cari minat baru. kot. huhu. mane mungkin semua ni hilang. mmg sampai bosan la mengadap.

    ReplyDelete
  10. mmg bosanlah bila Xde semua nie..huhu..

    ReplyDelete
  11. hahaha...blogging la paling gile skang..fb x pe lagi nak2 ade virus hack bagai..bile x update ase x senang duduk tuuuu

    ReplyDelete
  12. hehe..syaz dh kureng ngan fb..dulu rajen gak update status..tp skrg juz tempat tgk aktiviti kwn2 hihi

    ReplyDelete
  13. hahaha. bloeh mati kot kalau tiba2 dua2 ni hilang.haha

    ReplyDelete
  14. akak hanya nak blog blog da n blog..lain2 dah tak heran

    ReplyDelete
  15. kalau akak tak de fb tak pe lagi..
    kalau tak de blog nak menangis oooo..
    heheheh

    ReplyDelete
  16. i kalo dh mengadap lappy, mmg susah la punggung ni nk bergerak...hihi

    ReplyDelete
  17. kalau 1 hari sume tu takde maksudnya dunia dah kiamat

    ReplyDelete
  18. akak minat fb dan blog..twitter-->minat lom dtg..heehhe

    bukn apa..fb dan blog pun dah tak terlayan..huhu

    ReplyDelete
  19. Heeeee , adiputra hensem gilaaaaaa Aunty ;P Hihi . Btw , aunty comel sangattttttttttttt

    ReplyDelete
  20. itulah kuasa alam maya ni kan.. ddk sorang2 tanpa teman pun rasa kita dikelilingi kawan2 dah dpt tahu byk perkara..

    ReplyDelete
  21. huhuhu..betul tuh...msti busan..

    ReplyDelete
  22. jgn addict sgt sampai bende yg wajib kiter lupa kan k....kene balance...poyo je bunyi nye..muahaha

    ReplyDelete
  23. cuba fikir sebelum ada semua ni kita buat apa?

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com