20 July 2011

THANK YOU SO MUCH!


1st of all sy nk ucap kan terima kasih kepada all my fans,
ibu bapa,adik beradik,kwn kwn yg support sy dlm dunia blogger ni.tanpa anda
sape lah saye.mmg tak bermakna lah blog sy.sy amat menghargai anugerah ini.
terima kasih banyak banyak.muahmuahmuah.

* woiiiiiiiiiiiiiii CUT! kau hengat kau artis nk buat ucapan bagai,
mcm nk amik award? PANGGGGGGGGG! tampo pp sikit.

hahaha.alaaaaa nk berangan sket pon tak boleh taw.
majuk lah cm ni.hee.actually mcm tak caye dh sampai tahap ni.
suke sgt.sgt hepy.dulu tak lah berkobar sgt nk berblog,
but now sejak ramai fren kat blog ni,dh rasa sonok lak.
sonok sgt ada fren yg sporting kat sini.

love u oulsssss!

jom review followers i yg ke 1000 & 1001 nak x?
taraaaaaaaaaaaaaaaa ni dye

ekmal\


jom lah g blog dorg lak eh eh heeee.

p/s : org lain yg followers dh beribu pon xkecoh mcm kau lah rara.
heeee bluweeekkssssss.


26 comments:

mr pot n mrs lat said...

wah3 . .
dahh 10o0th followers . .
congrats ~~

: MRS LAT :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

tahniah sis!!

meriah dunia blog ngn kehadiran kwn2 yg superb mablesss...!!!

Munna said...

wah dah seribu la...tahniah =)

mOoN said...

tahniah yunk... :)

kucarkacir said...

congrats !

cik najihah said...

wawwwww da banyak tu

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin yg ke 1002...
huhuhuh

aishahNewdestiny said...

today is rabu
follower rara dah seribu!

Tahniah :)

diana said...

tahniah...
kalau jemput 1k orang ni makan kenduri mau penuh dewan eik>>>
:p

echaRierie said...

congrats !! :D

syaz@rozelt said...

congratz dear..cepatnye naek follower die..td tgk bru 994..hihi..

Afikah Aziz said...

wah dah ramai...tahniah kak :)

Leysa JL said...

waaa..best2..tumpang happy tuk rara :)

mySara said...

wahh, dh seribuu..
makin hebakkk dan makin femes la k.rara nih.. :)

ArulchelseA said...

tahniah la...kih kih..aku mungkin thn 2020 nnt la tu..kih kih

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..ramainye..Tahniah..

Syuxer said...

hahah ucapan dah cam artis menang award dah tuh..heheh..tahniah untuk rara..:)

Wanie said...

congrates sis! :)

miss dynda said...

wow3.. jeles nye.. ehe. congrats akak

tag akak jp sini. hehe :P
http://missdynda.blogspot.com/2011/07/kerana-dirimu-begitu-berharga.html

mamaNoriz said...

blog artis pun lum tahu lgi ada 1K follower...teruja ai dgr...
glamer la rara...ada yg mintak otograf nanti.. hihi

blog akak gak yg semput...uhukkk

Aimifiqa said...

congrats dah 1000 gak. hehhe.

~NajiLaA~ said...

pergh!!x sangka jugak.hehe.joking2 :D congrats rara! :)

ieda said...

wah ! tahniah dear ! :))

UyaRayza said...

wahhhhhhhhhhhhh byknye rara hehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tahniah.. dah cecah 1k..

cik fadh said...

eh xpasan entry ni . cik fadh ker follower tu . hehe . thanx sis rara . tgah gigih mencari entry roselle ni, tu semua entry fadh review balik . hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...