Image and video hosting by TinyPic

20 July 2011

THANK YOU SO MUCH!


1st of all sy nk ucap kan terima kasih kepada all my fans,
ibu bapa,adik beradik,kwn kwn yg support sy dlm dunia blogger ni.tanpa anda
sape lah saye.mmg tak bermakna lah blog sy.sy amat menghargai anugerah ini.
terima kasih banyak banyak.muahmuahmuah.

* woiiiiiiiiiiiiiii CUT! kau hengat kau artis nk buat ucapan bagai,
mcm nk amik award? PANGGGGGGGGG! tampo pp sikit.

hahaha.alaaaaa nk berangan sket pon tak boleh taw.
majuk lah cm ni.hee.actually mcm tak caye dh sampai tahap ni.
suke sgt.sgt hepy.dulu tak lah berkobar sgt nk berblog,
but now sejak ramai fren kat blog ni,dh rasa sonok lak.
sonok sgt ada fren yg sporting kat sini.

love u oulsssss!

jom review followers i yg ke 1000 & 1001 nak x?
taraaaaaaaaaaaaaaaa ni dye

ekmal\


jom lah g blog dorg lak eh eh heeee.

p/s : org lain yg followers dh beribu pon xkecoh mcm kau lah rara.
heeee bluweeekkssssss.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 comments:

  1. wah3 . .
    dahh 10o0th followers . .
    congrats ~~

    : MRS LAT :)

    ReplyDelete
  2. tahniah sis!!

    meriah dunia blog ngn kehadiran kwn2 yg superb mablesss...!!!

    ReplyDelete
  3. wah dah seribu la...tahniah =)

    ReplyDelete
  4. today is rabu
    follower rara dah seribu!

    Tahniah :)

    ReplyDelete
  5. tahniah...
    kalau jemput 1k orang ni makan kenduri mau penuh dewan eik>>>
    :p

    ReplyDelete
  6. congratz dear..cepatnye naek follower die..td tgk bru 994..hihi..

    ReplyDelete
  7. waaa..best2..tumpang happy tuk rara :)

    ReplyDelete
  8. wahh, dh seribuu..
    makin hebakkk dan makin femes la k.rara nih.. :)

    ReplyDelete
  9. tahniah la...kih kih..aku mungkin thn 2020 nnt la tu..kih kih

    ReplyDelete
  10. hahah ucapan dah cam artis menang award dah tuh..heheh..tahniah untuk rara..:)

    ReplyDelete
  11. wow3.. jeles nye.. ehe. congrats akak

    tag akak jp sini. hehe :P
    http://missdynda.blogspot.com/2011/07/kerana-dirimu-begitu-berharga.html

    ReplyDelete
  12. blog artis pun lum tahu lgi ada 1K follower...teruja ai dgr...
    glamer la rara...ada yg mintak otograf nanti.. hihi

    blog akak gak yg semput...uhukkk

    ReplyDelete
  13. congrats dah 1000 gak. hehhe.

    ReplyDelete
  14. pergh!!x sangka jugak.hehe.joking2 :D congrats rara! :)

    ReplyDelete
  15. wahhhhhhhhhhhhh byknye rara hehehe

    ReplyDelete
  16. eh xpasan entry ni . cik fadh ker follower tu . hehe . thanx sis rara . tgah gigih mencari entry roselle ni, tu semua entry fadh review balik . hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com