05 July 2011

transformers dark of the moon : review

sape dh tgk cite ni?angkat tgn cepat.



how?besh ke x?
suke nk tayang piccy ngan bumblebee ni lagik.heee.
for me,i bg 3.5 bintang je kot.
sbb apa.i siap boleh tido lagi masa 1jam pertama tu.
(ayat dh mcm pengulas sukan dh)
hahaha,tak tau lah sbb bdn tak sihat ke apa.
siap boleh mengantok,tak leh blah.
tak penah dlm sejarah i tido masa tgk movie.

memang buhsan kot mula mula tu.
then yg besh nya lepas optimus prime hidupkan
kwn dye tu,then kwn dye mengamuk tu.
masa tu trus i terjaga,tak jadi nk tidur.hehe.
pas tu baru tap tap tap.besh smpai habis.
rugi gak sape yg tak tgk tu,
ada part part yg kelakar bile 2 ekor robot kecik
buat kacau.mmg kelakar.
"she hot"
tu je ingat dialog dye.jgn marah eh.

bab yg paling tak logik bile si gf sam witwickey tu boleh,
berlari,turun bangunan,naik bangunan,terjun bangunan
dengan memakai HEELS.oke memang terbaek.
tapak heels tak patah oke.mmg kualiti kasut dye.
then ble ending nya,masa sam kissing dgn gf dye,
lip girl tu trus shining,peluh tak de,cunnnn je.
tak logik tol lah kan.

tapi cite kan,nk wat cane.heroin ke cun selalu even
dh jatuh bangunan.kan! eheeeee.
p/s : cite ni agak bosan,but sape yg ikut dr mula tu better g tgk lah.
besh jugak.kalau tak tgk takut menyesal.hehe.
heroin yg ni hot sgt!
heeee chill yaw!

9 comments:

mOoN IzzaN said...

moon x tengok lagi...xtau bila nak tengok coz dalam fikiran ni asyik nak tengok Sekali Lagi... :D

JohnJosh said...

well.. citer nyer byk cakap sket. tp bende2 yg dia ckp so that kite boleh paham ape yg berlaku sbb dia nk xplain sape tu sentinel prime. tu kn name ktua autobots tu..haha.. tp mase perang kat city tu mmg terbaik. esp dalam bangunan.. the best!!

Jer ... said...

tengok tak ajak pom :D

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha....same mcm aku...bf aku jew suke nau cite ni, aku sbb tak ikot dr mule, mcm tak bape xcited la...tp dsbbkan heroin 2 mabeles, terus layan gaq r (statement bkn dr sowng lesbian) hahaha!

HARITH ISKANDAR said...

uiks 3.5 je ke?baru je cadang nk g tgk kt leisure mall esok terus down..xjadik tgk lah hehehe :)

ArulchelseA said...

mula2 je cam bosan..tp perteghan ok dah..best la...aku pun bg 7 dari 10 bintng..

.m y z. said...

dah tgok cite ni. midnight movie. start tgok pukul 12.15 am. mmg terbaik. tidur kot dlm wyg sbb dah ngantuk sangat. hahahah. tapi yang part last tu terjaga. last2 bru best kot. memula dah lah bosan. tak paham plak tu T__T

Cik Aish said...

aish tgk 2 kali bru faham isi cerita..hahahaha..oo yg dia idupkan tu si santinel kan? ingtkan santinel tu baik..upenye jahat..hish

UyaRayza said...

sedih tau...uya tak dapat tgk lg cite nie :(....mr rayza tak turun kl lg so tahan jer la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...