Image and video hosting by TinyPic

13 July 2011

waheeda wassini : nampak mata je

gambar terbaru waheeda
i memang suke waheeda,sgtsgt suke.



dr dulu lagik,suara sedap cantek n sume lah cantek,
lepas kawen dye dh berpurdah.wahhh sgt awesome.

berlakon tak,menyanyi pon dh tak.
setia ngan akhil hayy tu kan.

i kalau hari raya,bile balik kg kat gopeng perak,
sllu lah nampak dye kat kubur,
husband dye kan org sana.
gambar terbaru waheeda
dulu rasa teruja gak tgk dye,
sbb dye mmg cantek.
dengan purdah dye yg hitam tu lah.

p/s : org kalau dh cantek,hati bersih,
pakai purdah pon still nampak cantek kan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 comments:

  1. huhu..nampak gerun jgk kadang2..

    tapi bagus la die berubah jadi lagi lebih baik..:)

    ReplyDelete
  2. tengok org pakai jilbab camni, cantekkk jer.. bila la plak diri nak pakai camni.. :)

    ReplyDelete
  3. serius cool.. memang terbaik la

    ReplyDelete
  4. Baru ni my dad jumpa dia and her husband . Buat konsert dgn akhil hayy . Memang tersangat awesomee lah :D

    ReplyDelete
  5. Suami die ensem jugek.. Haiii... Luluh hati mak.. Eh..

    ReplyDelete
  6. wuhuuuu~ betol tu..kalau dah cantik..hati plak bersih..pakai apa2 pun tetap menawan




    =)

    ReplyDelete
  7. tk minat la dia...org cakp dia pakai mcm tu sbb n elak org maki dia pasal kes dulu..tk tau la btul ke tk.. org ckp.. kih kih kih

    ReplyDelete
  8. rara minat waheeda ke? harap2 dia terus bahagia dgn suaminya.

    ReplyDelete
  9. "smga depa bahagia dunia akhirat.."

    ReplyDelete
  10. emm semoga pasangan suami isteri neh bahagia wat selamanya..:)

    ReplyDelete
  11. akhil hay je yang hensem..haha

    ReplyDelete
  12. nampak beliau dekat kubur? betul2 dia ke makhluk lain? :P

    ReplyDelete
  13. gojes gile waheeda pakai purdah :)

    ReplyDelete
  14. syukur alhamdulillah...semoga kita sama2 ke arah yg lebih baik...amin

    ReplyDelete
  15. bahagia nampak..alhamdulillah..dlu tu hangat skrg dah ok..

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah.. kalau dah menjalankan kewajipan... mengikut perintah Allah.. insyaAllah luar dalam cantik.. bercahaya2 lagi :) ..

    ReplyDelete
  17. aah die mmg cntik hehehe..suke tgk die..nk try berpurdah gk la ble hehehe

    ReplyDelete
  18. dulu anis minat la gak..tp sejak dye kawin..cm kureng sikit..huuu

    pssttt..akak org perak erk..

    ReplyDelete
  19. suka bila dia cakap 'Ya Allahuakbar fakir' dalam cerita jutawan fakir. :)

    ReplyDelete
  20. Allahuakhbar ..Subhanallah ..mmg cantek waheeda ni ^_^ ..hope one day sy pun nk jd mcm ni ..tringin sgr nak berniqab ..blum mseny lagi kot ..its ok ..^_^ ..Assalamualaikum .

    ReplyDelete
  21. Waheeda ni putar belit cakap...dulu nangis2 nafi xde pape hubungan dgn akhil skali kahwin...apecite? Bersih ke hati cmtu? Dh la kebas lakI org. Then die plak bengang dgn ex wife akhil.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com