12 July 2011

wedding cake, lets choose!

yg atas ni simple but nice kan kan.



yg ni awesome lah.i minat sgt lah.

heeeeeee ni maybe tak sesuai kot kan.

hantaran maybe ok =)

suke yg ni.cantek x?

heeee ready utk buffday anak.weekkkkkk poyo.awal nya.

minat? here eh.


19 comments:

sha a.s said...

i go for no. 2...so beautiful!

• Λ τ ♈ и • said...

Better kak buat kek, Nama Atyn Junaidi
mesti semua yg makan akan Minat
Atyn Junaidi, Try la buat. 10 kilo pun dah ckup :D :D :D

Far8 budak baik said...

waaaaa nape comel sgt..
nnti NF nak kawen nk wat mcm gini
jugak lahh hahaha

~sue~ said...

the second one is soooooooo adorable. simple but nice.

syrupmasin said...

err..terus lapar kek.. :D

アヌム ちゃん said...

comel2 semuanya..sedapp..huhu

Mama Gee said...

yang first dgn 2nd tu lawaaaa

Bulan said...

wahh.i suke yg 1st tue.cantik =)

Munna said...

alolo comel2 nya kek....yg 1st tu sweet tp kalau kek jenis gini rupa jee cntik...xsdap pun... =)

Pn. Sheila said...

i pun suka no 2 tu... simple tp elegant gitu... :-)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

debaran kian terasa... tak lama lagi blh join persatuan bini2 orang la yer.. apapun semua kek cantik. Wah.. dah siap kek besday utk anak ekk.. :D

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhh meriahhhh

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe ni giler kek...so kalu nak pilih memang rambang mata..hehe

UyaRayza said...

yg second last hehehe

eLLa said...

2nd last tue blh ltk2 kat atas meja..bagi tetamu..laawwwaaa

Wanie said...

eh2 sy penah oder cupcake ngan akak tu..:)
comel sgt cupcake die buat..

yg no2 nampak sangat comel..

KAMIHIDUP said...

yang gambar no 5 tu cantik, pengantin punya kek comel je, lepas tu yang tepi-tepi tu boleh bagi orang. :)

Just Call Me Bitt said...

alamak saya sama taste mcm sha...hehe tapi pic last tu comel laa rainbow dia

diana said...

suka yang mula2..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...