Image and video hosting by TinyPic

12 July 2011

wedding cake, lets choose!

yg atas ni simple but nice kan kan.



yg ni awesome lah.i minat sgt lah.

heeeeeee ni maybe tak sesuai kot kan.

hantaran maybe ok =)

suke yg ni.cantek x?

heeee ready utk buffday anak.weekkkkkk poyo.awal nya.

minat? here eh.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. i go for no. 2...so beautiful!

    ReplyDelete
  2. Better kak buat kek, Nama Atyn Junaidi
    mesti semua yg makan akan Minat
    Atyn Junaidi, Try la buat. 10 kilo pun dah ckup :D :D :D

    ReplyDelete
  3. waaaaa nape comel sgt..
    nnti NF nak kawen nk wat mcm gini
    jugak lahh hahaha

    ReplyDelete
  4. the second one is soooooooo adorable. simple but nice.

    ReplyDelete
  5. yang first dgn 2nd tu lawaaaa

    ReplyDelete
  6. wahh.i suke yg 1st tue.cantik =)

    ReplyDelete
  7. alolo comel2 nya kek....yg 1st tu sweet tp kalau kek jenis gini rupa jee cntik...xsdap pun... =)

    ReplyDelete
  8. i pun suka no 2 tu... simple tp elegant gitu... :-)

    ReplyDelete
  9. debaran kian terasa... tak lama lagi blh join persatuan bini2 orang la yer.. apapun semua kek cantik. Wah.. dah siap kek besday utk anak ekk.. :D

    ReplyDelete
  10. awe ni giler kek...so kalu nak pilih memang rambang mata..hehe

    ReplyDelete
  11. 2nd last tue blh ltk2 kat atas meja..bagi tetamu..laawwwaaa

    ReplyDelete
  12. eh2 sy penah oder cupcake ngan akak tu..:)
    comel sgt cupcake die buat..

    yg no2 nampak sangat comel..

    ReplyDelete
  13. yang gambar no 5 tu cantik, pengantin punya kek comel je, lepas tu yang tepi-tepi tu boleh bagi orang. :)

    ReplyDelete
  14. alamak saya sama taste mcm sha...hehe tapi pic last tu comel laa rainbow dia

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com