Image and video hosting by TinyPic

27 July 2011

WW : banana choco roll


p/s : nk jugak bubuh word nya.hehehe.
nak bg tau je,cookies ni mcm kepek pisang,
tapi disalut coklat.sgt yummeh oke!

nk oder? g sini belog cik drama


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. asal ada coklat je mmg sedap dik huhu..lazaaaat!

    ReplyDelete
  2. wow sedap je nih......mahal tak?? boleh buat raya ni

    ReplyDelete
  3. nasib baik tulis wordnya.kalau x, kompius lak ape tu.heeee

    ReplyDelete
  4. cookies mcm kepek pisang eh...klasik nih...

    ReplyDelete
  5. boleh buat jamu time raya ni..:)

    ReplyDelete
  6. wow kepek pisang salut coklat..nice

    ReplyDelete
  7. nampak sedap, boleh jadikan tempahan kuih raye ke nih... huhuhu

    ReplyDelete
  8. kepek pisang pun dah disalut coklat..

    ReplyDelete
  9. unique ni..pekate bg Kak Sha sket dik...

    ReplyDelete
  10. owhh..cik rara..
    tq
    TQ
    tq
    TQ
    tq
    TQ
    tq
    TQ

    promote kan BCR..hehehe..
    nanti kita bagi komisyen ehh..

    (^__~)

    p/s : sape2 nk order tu boleh la terus ke blog saya.. :) tp akan dikira bwh cik rara pinkmafia yg cantik dan baik hati ni ok.. hehehe..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com