27 July 2011

WW : banana choco roll


p/s : nk jugak bubuh word nya.hehehe.
nak bg tau je,cookies ni mcm kepek pisang,
tapi disalut coklat.sgt yummeh oke!

nk oder? g sini belog cik drama


13 comments:

Miss Sunshine said...

hmm.. nampak sedaplah... ^_^

PinKy MoMMa said...

asal ada coklat je mmg sedap dik huhu..lazaaaat!

azam said...

wow sedap je nih......mahal tak?? boleh buat raya ni

Miss Nadya said...

macam sedap jer..:)

new entry :: WW# ke-9

アヌム ちゃん said...

nasib baik tulis wordnya.kalau x, kompius lak ape tu.heeee

Papa Mifz said...

cookies mcm kepek pisang eh...klasik nih...

diana said...

boleh buat jamu time raya ni..:)

ayie said...

wow kepek pisang salut coklat..nice

Khairol Ikhwan said...

nampak sedap, boleh jadikan tempahan kuih raye ke nih... huhuhu

Wanie said...

kepek pisang pun dah disalut coklat..

sha a.s said...

unique ni..pekate bg Kak Sha sket dik...

.izzati liyana. said...

err..rupanya agak pelik..-____-

@ dramatic @ said...

owhh..cik rara..
tq
TQ
tq
TQ
tq
TQ
tq
TQ

promote kan BCR..hehehe..
nanti kita bagi komisyen ehh..

(^__~)

p/s : sape2 nk order tu boleh la terus ke blog saya.. :) tp akan dikira bwh cik rara pinkmafia yg cantik dan baik hati ni ok.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...