06 July 2011

WW : benda paling suffer





must see!




21 comments:

UyaRayza said...

tak senonoh lap hingus kat bj pengntin hehehehehehe

ir yien 9897 said...

hargai lah hidung.. hehehe

laki pilihan masa depan yien

mesti lah hidung mancung..hahaha

~~Ticer Wann~~ said...

get well dear :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

yang vid panda tu pernah tgk..mmg lawak betul..huhu

blog awe cerita pasal menguap kat sini cerita pasal bersin...heheh

tqahmisdar said...

comelnye panda tu.. terkejut anak dia..hehe

Freaky said...

haha kesian baju pengantin tuu

normala_ali said...

rupanya buruk muka kita time bersin kn.. hehehe... (^_^)

sha a.s said...

ahaha...lawak!

meaw said...

baby tu nakal gila muka dia,comel je,hehe :D

mOon jOhari said...

...kalo nak bersin pas2 x jadi lagi suffer woOo...

syrupmasin said...

haaaacuuummmm :D

~NajiLaA~ said...

x senonoh sungguh!hbs baju pengantin yg cun melecun.huhu

Anne Nurain said...

asal sejuk je mesti bersin x henti2..
penat laa...
^___^

KAMIHIDUP said...

bersin ni adalah benda paling nikmat sekali, heee. :)

ArulchelseA said...

kih kih kih... nk terperesin memang mcm tu..cuba byankn rara nk teperesin mcm mana rupanya kih kih kih

♥MiZz-siHa♥ said...

nak flu tu kot...hehe

ABU said...

pic yang second last tu kalakar..hahahahaha

msredcheesecake said...

Cik rara,
Msred tak suka besin sbb msred besin kuat sampai ketua kpg pon leh dengar...hheeee

syaz@rozelt said...

rara minum la tea o nipis selalu..lega tekak yg saket n hidung yg asyik nk bersin tuh..hihi

YOUsoF said...

semua pun mesti 'enjoy' kalau kena benda ni.. ;D


mak fanda pun terkejut tengok anak dia bersin... hahaha

diana said...

bersin jangan tak bersin..
bersin untuk buang semua penyakit2 tu..
hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...