07 August 2011

Apam Polkadot!


ni smlm punye apam,tak jd.seday sgt.
tapi rini semangat lebay,buat balik,
ikut step 1 by 1,slow slow.
then
da result!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

yeay,jadik! gebu giler,suke giler tgk,
menjerit sorg-sorg kat dapur.
hahaha.
ni inti nya coklat,
tak sabar nk buka.nk rasa =)

p/s : tapi dot nya tak bulat,terbuat besar.heee.
next time nk buat lagik.yg comels-comles.
now nk buat samosa lak =)

30 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

yang mula2 tu apa jadik kak ?

Cik Kamoo said...

yeee lulus!! da leh kahwin...hehehehhe pos putrajaya skali yek

Niena Pengembara Ilahi said...

lama xsinggah sini.. apa khabar, sihat ke :D


SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN.. :D

Pink Diva™ said...

Buat tuto boleh? Look sedap jew:-D

sifu im said...

cutenya apam dia..hoho

ArulchelseA said...

ptt la lama tk nampak..buat kuih rupanya..kih kih

Linda Yusoff said...

rara.. nak resepiiiiiiiiiii. please =)

syrupmasin said...

comel je :)

cottonlady said...

waahhh kak saf pn try ek apam nih,sy jual apam polka nih kat baazar ramadhan kat tmpt sy~congratz yer sbb mnjd,cute kowt pink n yellow~

Lieyda said...

kak rara,mcm mne buat apam ni.org buat xjd.jd lembik.pelik betul

Puan Kutu said...

percubaan pertama tak jadi tp masih nak buat.well done dear..:)

Fariza said...

hebatnya.
yg atas tu ada rupa ladybird. comel.
yg last cantik.
xpe. usaha lg.
yummy

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh~ nice lah fura :)

Fathiah Hamim said...

dah boleh jual! =D

H.J said...

yang gmbar first tu..memang tak nampak macam kuih langsung..haha

Amirrah Zawani said...

yeayyy..
tahniah2 dah berjaya.. comelll :)

Hana Soffelia said...

Wah.. pndainya.. Hana jugak yg tak menjadi buat cupcake. cuba skali dh putus asa. Susah xnk buat apam tu? hehe

Nurnajwa said...

Kwn kte ade jual ni ;) Mcm2 perisa ade pastu mcm2 kaler^^

Klau bkn bulan puasa hari2 order, hehehe ;D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

nampak gebu apam polkadot tu..
practice make perfectkan.. ;)

zulhilmi.tempoyak said...

btol ke yg second tu buat sndr..??
mcm xcaye je..hahaha

shedameor said...

nak skit ? sedapnyaa :)

Miss Sunshine said...

wahhh.. ade peningkatan... dah tau ke kat mana silapnya masa tak jadi mula2 tu... bagus2, lepas ni boleh ambik order pulak.. hehe.. ^_^

anismelon said...

wah..usha tangga kejayan akhirnye..heee..

CIKGADIS said...

kak rara....nak resepi apammmmmmmmmm

sha a.s said...

bagus bagus...kena cuba utk dptkan hasil yg puas hati kn dik! kak sha suke letak blueberry filling..rara letak choc ni, guna choc ape?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

2nd try is better yer dear..
hahahah, ahkak pun sama u..
pes try mcm hampesss... pastu rajuk tak try2 agi ni.. huhuhu..

kisah apam pola dot ku yg x jd... ;-P

Hanny Esandra said...

kongsilah resepiiiii..saya pernah buat, tp intinya terkeluar ke bawah.. apamnya berlubang kat bawah.. sedeyy..

Liyana Zahim said...

Pndainya rara!!! BULEH kawen lulus ni! Hahaha~

ieda said...

dah jadi tuu leh buat dan pos utk akak erkk ! :))

diana said...

nak kenduri nanti buat la rara...boleh jamu tetamu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...