Image and video hosting by TinyPic

07 August 2011

Apam Polkadot!


ni smlm punye apam,tak jd.seday sgt.
tapi rini semangat lebay,buat balik,
ikut step 1 by 1,slow slow.
then
da result!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

yeay,jadik! gebu giler,suke giler tgk,
menjerit sorg-sorg kat dapur.
hahaha.
ni inti nya coklat,
tak sabar nk buka.nk rasa =)

p/s : tapi dot nya tak bulat,terbuat besar.heee.
next time nk buat lagik.yg comels-comles.
now nk buat samosa lak =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 comments:

  1. yeee lulus!! da leh kahwin...hehehehhe pos putrajaya skali yek

    ReplyDelete
  2. lama xsinggah sini.. apa khabar, sihat ke :D


    SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN.. :D

    ReplyDelete
  3. Buat tuto boleh? Look sedap jew:-D

    ReplyDelete
  4. ptt la lama tk nampak..buat kuih rupanya..kih kih

    ReplyDelete
  5. rara.. nak resepiiiiiiiiiii. please =)

    ReplyDelete
  6. waahhh kak saf pn try ek apam nih,sy jual apam polka nih kat baazar ramadhan kat tmpt sy~congratz yer sbb mnjd,cute kowt pink n yellow~

    ReplyDelete
  7. kak rara,mcm mne buat apam ni.org buat xjd.jd lembik.pelik betul

    ReplyDelete
  8. percubaan pertama tak jadi tp masih nak buat.well done dear..:)

    ReplyDelete
  9. hebatnya.
    yg atas tu ada rupa ladybird. comel.
    yg last cantik.
    xpe. usaha lg.
    yummy

    ReplyDelete
  10. yang gmbar first tu..memang tak nampak macam kuih langsung..haha

    ReplyDelete
  11. yeayyy..
    tahniah2 dah berjaya.. comelll :)

    ReplyDelete
  12. Wah.. pndainya.. Hana jugak yg tak menjadi buat cupcake. cuba skali dh putus asa. Susah xnk buat apam tu? hehe

    ReplyDelete
  13. Kwn kte ade jual ni ;) Mcm2 perisa ade pastu mcm2 kaler^^

    Klau bkn bulan puasa hari2 order, hehehe ;D

    ReplyDelete
  14. nampak gebu apam polkadot tu..
    practice make perfectkan.. ;)

    ReplyDelete
  15. btol ke yg second tu buat sndr..??
    mcm xcaye je..hahaha

    ReplyDelete
  16. wahhh.. ade peningkatan... dah tau ke kat mana silapnya masa tak jadi mula2 tu... bagus2, lepas ni boleh ambik order pulak.. hehe.. ^_^

    ReplyDelete
  17. wah..usha tangga kejayan akhirnye..heee..

    ReplyDelete
  18. kak rara....nak resepi apammmmmmmmmm

    ReplyDelete
  19. bagus bagus...kena cuba utk dptkan hasil yg puas hati kn dik! kak sha suke letak blueberry filling..rara letak choc ni, guna choc ape?

    ReplyDelete
  20. 2nd try is better yer dear..
    hahahah, ahkak pun sama u..
    pes try mcm hampesss... pastu rajuk tak try2 agi ni.. huhuhu..

    kisah apam pola dot ku yg x jd... ;-P

    ReplyDelete
  21. kongsilah resepiiiii..saya pernah buat, tp intinya terkeluar ke bawah.. apamnya berlubang kat bawah.. sedeyy..

    ReplyDelete
  22. Pndainya rara!!! BULEH kawen lulus ni! Hahaha~

    ReplyDelete
  23. dah jadi tuu leh buat dan pos utk akak erkk ! :))

    ReplyDelete
  24. nak kenduri nanti buat la rara...boleh jamu tetamu..:)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com