Image and video hosting by TinyPic

12 August 2011

bile saye jd pengawal.

salam tengah hari.hehehe.dh masuk kul 2,korg dh pk
ke nak makan apa buka nanti.i ni tetibe je terliur
SPAGHETTI BOLONGNESE kat kenny rogers tu.
hai alangkah sedap nya kalau dpt,dgn meat ball.ouch.
terliur kot.rini episod hidup i ada lah menyedihkan.

i kena jaga hari HRMIS,kalau yg keje GOV mst tau
sal ni.dr smlm lagik kena,tp smlm half day je.rini 1 hari.
kena jaga pc-pc kat sini.bayang kan,rini sume g solat jumaat.
so tinggal i n office mate berdua je yg jaga kat sini.

mengantuk nya jgn cite lah.mmg mengantuk sgt-sgt,
tak tahan dh mata ni.aduhhh,kalau ikut kan hati mao je
nk tidur berdengkur,tp kang kalo org bwk lari pc-pc
ni jenuh lak nk menjawap nya.so utk
mengelakkan mengantuk n bosan,nk tau kami buat
apa dr pg td?hehehehe ni haaaaa.

layan cite korea kat MAADUU,
hahahhaa nasib ada maaduu,so tak lah busan sgt.
rini dh layan 3 episod spy Myeoung Wol.
tinggal ag 1 episod je.huaaaaaa.jahat kan.
bukan nk buat keje,g layan cite korea lak.
nasib ada lappy kesayangan ni.leh angkut kemana saje=)

p/s : agak2 dpt tak mkn spaghetti rini?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. memang mengantuk sgt2 ni.penat lg..semua ada la.. kih kih kih

    ReplyDelete
  2. ekin pon keje ngan HRMIS jugak
    HRMIS yg siput..huhuhu

    ReplyDelete
  3. jgn lupa elie time makan spagetti nnt!heheh

    ReplyDelete
  4. rumah freaky hujan. best tido :D

    ReplyDelete
  5. aduhhh..bile lu ckp psl spagheti tu, wa tingat laling wa masak..pergh!!!

    ReplyDelete
  6. Insyaallah dapat makan spagheti tu nanti..

    ReplyDelete
  7. HRMIS...hu3...letih tul dengar perkataan tu. Kat opis ni skarang sume nak berHRMIS je memanjang. Cuti raya pon camtu...mula - mula diorang suh apply cuti guna HRMIS ritu, memang sengal gak la...tapi skarang kan... lega rasanye ade HRMIS.sebab bile kita apply cuti, kalau bos tu tengah cuti panjang pon boleh luluskan cuti kita. Tak payah tunggu sampai bos naik keje lagi dah cam dulu...he3

    ReplyDelete
  8. hehe...mengidam ker?? puhh..puhh..rara dpt mkn ptg kang..

    ReplyDelete
  9. beshnya meat ball..
    nak gak.nak gak.hehe

    ReplyDelete
  10. skrg nak apply cuti pon gune sms je...trus msuk dlm HRMIS...

    ReplyDelete
  11. dapat makan megi pun jadi la.hehe

    ReplyDelete
  12. owh layan cite korea pon cun jugak tuh..hehehe

    ReplyDelete
  13. Nsib baik ade lappy tu kan? ;)

    *dpt pnye mkn spaghetti tu, hehe*

    ReplyDelete
  14. HRMIS? huh! dgr pun dh pnt.

    owh, mengidam nk mkn spaghetti ye? harap dpt dipenuhi hajat. ^_^

    Selamat berbuka.

    ReplyDelete
  15. akak pun layan movie kat opis kalau takde keje....da dapat bonus raya ke?

    ReplyDelete
  16. bila dok office ni mengantuk la kalau tak tahu nak buat pe..hee~

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com