Image and video hosting by TinyPic

04 August 2011

cintaku lalang


"saya bercinta dgn dua lelaki sekali gus,


lepas putus dgn 2 lelaki tu,saye bercinta dgn
lelaki lain,dan bercinta dgn 2 lelaki juga,
then sy bertunang dgn salah sorg lelaki tu,
tapi saye tetap bercinta dgn lelaki lagik sorg tu,
then saye kawen dgn tunang saye tu,
tapi kawin tak lama,then kami bercerai"

nak mencarut bulan-bulan puasa ni tak sedap
pulak kan,tapi sakit hati dgr statement perempuan ni
kat hot fm pagie td.Ya Allah,bangga nya dye bercerita
bout hidup dye yg suke bercinta dgn DUA lelaki dlm satu masa.
bukan sekali dua,but setiap kali.huh.apa rasanya tu?
kalau alasan berpisah sbb tak sefahaman mmg tak logik,
yelah mana nk logik nya kalau dr bercinta dh biasa 
bercinta dgn ramai lelaki,then kalau dh bersuami
tak dpt nk bercinta banyak-banyak,
so jd lah tak persefahaman.

memalukan perempuan je.
apa lah yg korg rasa bercinta banyak-banyak lelaki ni?
best sgt ke?mcm mana korg nk bahagi kasih?
boleh ke bg sorg sikit,kalau masa dating tu
tak takut ke kantoi?
but skrg ni bukan masalah kantoi ke apa.
masalah nya sanggup ke kamu tipu diri kamu sendiri?
sampai bile?dah lah perempuan boleh kawin sorg  je,
kalau leh kawen 4 xpe jugak,
di mana kah kejujuran dan kesetiaan kamu?
kalau i lah,i rs malu pada diri sendiri,
malu bile kena berpura-pura ucap kata
cinta sdgkan hati ada org lain,
ich,malu-malu.
selagi sempat,bagi yg pasang banyak-banyak
tu berubah lah,sblm kena balik pada diri sendiri.

p/s : dah lah ramai caller n yg hantar sms kat
hot chat td perempuan.MALUNYA!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 comments:

  1. wuhhuu! pompuan tu pehal nak pakwe ramai2?

    ReplyDelete
  2. nauzubillah...

    klu omputih tu leh gak pekak telinga tpi sbb org kite...iskhhh, cam tukar baju lak...huhuu

    ReplyDelete
  3. kalau xleh nak cinta or setia pada yang satu.. kena perlu sampai ada ikatan tunang... ish3 peliklah..

    ReplyDelete
  4. huhu..lelaki pon jgn la percaya habis dekat pompuan~ kena amek berat lebih siket..

    ReplyDelete
  5. erk..
    mcmtu pun ada ke. bahayalah perempuan mcmtu. malu pd diri sendiri jika berbuat demikian. kenapa bleh jd mcmtu.... hurm..

    ReplyDelete
  6. saya ada kawan macam tuh, dia ada tiga fon, suma untuk tiga bf yang berbeza. -___________-

    ReplyDelete
  7. oh bangga betol mereka .. memalukan kaum hawa jer . kesian si lelaki ..

    ReplyDelete
  8. kalau yg masih berkapel tu pasang byk2 sukati dorang la kan kot2 nk pilih buat calon suami. tp klu dah kawen masih nak pasang byk tu dah tempah neraka namanye.
    ape pun, kesetiaan tu adelah kunci kebahagiaan. semoge d pelihara hati kite ^_^

    ReplyDelete
  9. fuh... agak2 la jugak kan nak pasang banyak2...ingat nak bersuami ni macam nak tukar baju ke? pompuan macam ni look so desperate.. pathetic...

    ReplyDelete
  10. pompuan jenis apa tu??
    masa bercinta tu tak pe la..ni masa bertunang pun boleh curang lagi..
    aih..
    patut la dia bercerai...
    malang nye lelaki yang jadi magsa dia.nak puaskan nafsu je kot...

    ReplyDelete
  11. wah, bangganya dia. sabar je la~ tak baik mainkan hati dan perasaan orang lain. tak takut ke Tuhan murka nanti?

    ReplyDelete
  12. tula..selalu orng cakap lelaki main kayu tiga..seee prempuan pun ada jgk kan..bangga pulak tu..hehehe macam macam...

    ReplyDelete
  13. dia teringin threesome sebenonya tuh!

    ReplyDelete
  14. Syukur rara kt tak trgolong dlm golongan yg cmtu.. Humans r complicated.. Jz shhhh... Biarkan dorg..

    ReplyDelete
  15. eeuuww.w.sangat tak suke lah girl yang mcm nie..eeee..bangge tak ketahuan hala..

    ReplyDelete
  16. pe nak jadi dengan org zaman skg ni >_<


    nauzubillah,semoga kita dlm peliharaan Allah

    ReplyDelete
  17. ade 2-3 kawan perempuan yang macam ni. dan aku langsung tak fhm macam mana dorang boleh bahagi masa dgn 2-2 bf tu. dulu roomates pun ade mcm ni. siang dating dgn orang, mlm dgn orang lain. aku kalau sorang pun tak reti nak bg komitmen. betul2 memalukan.

    ReplyDelete
  18. setuju..pagi td dengar rasa nk mrh jer...malu sgt5 k..nampak sgt murah je cinta pompuan tue senang2 mane2 lelaki nk dpt...segannye..cinta seorang perempuan mahal..perlu dijaga..jgn dijaja...eee geram nk kol fafau tadi

    ReplyDelete
  19. mama caca ngan hubby pun ada dgr gak td..trus hubby ckp huh! tak tetap hati la tu sebab tu leh bercinta lebih dari seorang dlm satu masa..

    ReplyDelete
  20. eee paling benci dgn org yang main kayu 3 ni.xksh la girls or boys ke, eee benci nyeeeeee.menyampah.

    ReplyDelete
  21. adoi dikk x dpt bayangkan situasi nie .. minta di jauhkan ... perasaan boleh di perdagangkan ke ?? huhuhu

    ReplyDelete
  22. macam2 pompuan zaman sekarang adehhhh...hampehhhh

    ReplyDelete
  23. nanti ade lagu dari penjara V2,

    ~bertahun sudah ku menunggu dirimu, kini kau menjadi milikku..

    ....tapi sayang, kehadiran kekasih lamamu, dtg kembali mengenang cinta dahulu...

    Bahaya bermain2 dengan hati ni.. makan hati woo..

    ReplyDelete
  24. ouh dasat macam bangga lak dia bercerita kat satu malaysia

    ReplyDelete
  25. benci manusia curang....siyeeeeeeeeeeees mcm tak guna jew org cmnie

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com