03 August 2011

cuti raye dh lulus!

hai hai u oulssssss,heeee.



u oulsss dh apply cuti ke?
i semangat nk raye ni,
smlm awal-awal dh apply cuti,
padahal baru puasa ke 2 dh apply cuti
terbaekkkkk wok.hehehe.
balik kg jagan naik train smpai cm ni lak taw.
so for cuti i cuti seminggu.heeee.
lame x lame x?mls nk amik cuti manyakmanyak
ag sebabnya nt nk amik cuti kawen ag,
then nk amek cuti honeymoon ag,
kena jimat cuti gak.

korg yg belum apply tu baik apply cepat.
nt tak pasal-pasal kena keje tyme raye.
menanges wwwwoooooooo!
alolololo sedaynya muka.

24 comments:

mama said...

bestnyer dik dah cuti dapat cuti raya..semangat raya yang berkabar² tu hehe.alahai bila pulak la boleh apply cuti....

Queen F said...

untungg la dapat cuti seminggu :) sy 6 sept dah nk kena gerak balik shah alam T__T btw, gambar train tu dah tak nmpak mcm train dah -.-' selamat berpuasa ya :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhh cepatnyer apply...semnagat raye ..yeayyyy

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin pon nak apply jugak cuti nie
hehehe

pastu balik keje seminggu
cuti kawin plak 2 minggu
hehehe
sebulan cuti
mesti mls nak keje

syaz@rozelt said...

wah semangatnyer rara..ehh x de cuti kawen ke? tempat keje lama dulu ade cuti kawen..manyak plak tu..sekarang syaz dh x de cuti..tapi langgar je..hihi

p/s: syaz bbuka dekat pantai ler dekat rumah..ptg krg nak p bazar dulu beli makann(erk..x tawu nak makan apa)..hihi

cik fadh said...

alorhhh jeles ! fadh kene tggu cik bos mintak cuti dlu bru cik fadh bole mntak cuti sbb nk ikut die cuti bape hari . heheh !

mizzkechique said...

tak apply lg..next week br apply..huh

mekchu said...

waaahh.. dia dah lulus.. mekchu masih dalam perhatian.. ngeh ngeh ngeh.. tp selalunya mmg dapat.. insyaALlah..

EYFAalias said...

wahh! semangat nak raya. header pun header raya! ahhahahaa.

aimaniman said...

akak x payah apply.. mmg cuti pun start 26/8-5/9... cuti sekolah cuti akak gak.. horee... dr kecik sampai ke tua akak ada cuti sekolah...

Wanie said...

hehe..sampai seminggu tu cuti..beraya sakan la ye..

roq said...

wah semangatnye dier ambik cuti :)

singah2 la sini ye :)

H.J said...

dah lama dah cuti ni..cuti untuk sambut ramadhan dan raya..hak3

Rtp Farra Arisha said...

alaah happy laah tu! :)) hehe.
hee arisha suka tengok kucing tu..sgt comelllllllll kan?

Farah Shamsudin said...

wahh.. akak kan hari puasa pertama dah apply dah.. seminggu juga..:)

Syuxer said...

cuti kena ambek yang penting2 je..kalau tak, merana dikemudia hari hehe..lama tuh bercuti..:)..balik dengan keta itu hati2 tau..heheh

PeRmAtA bIrU said...

sonok la boleh balik raya.. heheh.. saya x payah apply.. dah diberi cuti.. keh3.. namapon student lagi kan??? hehe.. jimat2 cuti tu.. nanti amik lama2 masa honeymoon k..:)

Nurnajwa said...

Kte dh lme apply, hehe.

*budak sekolah dpt free cuti*

hira said...

saya tak perlu apply. raya kejap, terus masuk u. masa tu mesti rasa, nak nangis sebab tak dapat nak raya puas-puas. hahaha :D

Cik Azizah said...

tak boleh la sis. keje syif mcm nurse ni..tak dapat cuti...wuaaaaaa :(

Sofya said...

teringat zaman belajar dulu...
merantau biasa la..
skrg dah ada family sendiri.. xda pk dah bab tiket bas tapi apply tetap awal..

anismelon said...

dah apply cuti..ansi xda perancangan pon lagi..huuu

Afikah Aziz said...

eh sama la kite,Ika pun cuti seminggu gak hehe

kerisperak said...

yg last tu kucing rara ke? jauh menung tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...