Image and video hosting by TinyPic

03 August 2011

cuti raye dh lulus!

hai hai u oulssssss,heeee.



u oulsss dh apply cuti ke?
i semangat nk raye ni,
smlm awal-awal dh apply cuti,
padahal baru puasa ke 2 dh apply cuti
terbaekkkkk wok.hehehe.
balik kg jagan naik train smpai cm ni lak taw.
so for cuti i cuti seminggu.heeee.
lame x lame x?mls nk amik cuti manyakmanyak
ag sebabnya nt nk amik cuti kawen ag,
then nk amek cuti honeymoon ag,
kena jimat cuti gak.

korg yg belum apply tu baik apply cepat.
nt tak pasal-pasal kena keje tyme raye.
menanges wwwwoooooooo!
alolololo sedaynya muka.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. bestnyer dik dah cuti dapat cuti raya..semangat raya yang berkabar² tu hehe.alahai bila pulak la boleh apply cuti....

    ReplyDelete
  2. untungg la dapat cuti seminggu :) sy 6 sept dah nk kena gerak balik shah alam T__T btw, gambar train tu dah tak nmpak mcm train dah -.-' selamat berpuasa ya :)

    ReplyDelete
  3. wahhh cepatnyer apply...semnagat raye ..yeayyyy

    ReplyDelete
  4. ekin pon nak apply jugak cuti nie
    hehehe

    pastu balik keje seminggu
    cuti kawin plak 2 minggu
    hehehe
    sebulan cuti
    mesti mls nak keje

    ReplyDelete
  5. wah semangatnyer rara..ehh x de cuti kawen ke? tempat keje lama dulu ade cuti kawen..manyak plak tu..sekarang syaz dh x de cuti..tapi langgar je..hihi

    p/s: syaz bbuka dekat pantai ler dekat rumah..ptg krg nak p bazar dulu beli makann(erk..x tawu nak makan apa)..hihi

    ReplyDelete
  6. alorhhh jeles ! fadh kene tggu cik bos mintak cuti dlu bru cik fadh bole mntak cuti sbb nk ikut die cuti bape hari . heheh !

    ReplyDelete
  7. tak apply lg..next week br apply..huh

    ReplyDelete
  8. waaahh.. dia dah lulus.. mekchu masih dalam perhatian.. ngeh ngeh ngeh.. tp selalunya mmg dapat.. insyaALlah..

    ReplyDelete
  9. wahh! semangat nak raya. header pun header raya! ahhahahaa.

    ReplyDelete
  10. akak x payah apply.. mmg cuti pun start 26/8-5/9... cuti sekolah cuti akak gak.. horee... dr kecik sampai ke tua akak ada cuti sekolah...

    ReplyDelete
  11. hehe..sampai seminggu tu cuti..beraya sakan la ye..

    ReplyDelete
  12. wah semangatnye dier ambik cuti :)

    singah2 la sini ye :)

    ReplyDelete
  13. dah lama dah cuti ni..cuti untuk sambut ramadhan dan raya..hak3

    ReplyDelete
  14. alaah happy laah tu! :)) hehe.
    hee arisha suka tengok kucing tu..sgt comelllllllll kan?

    ReplyDelete
  15. wahh.. akak kan hari puasa pertama dah apply dah.. seminggu juga..:)

    ReplyDelete
  16. cuti kena ambek yang penting2 je..kalau tak, merana dikemudia hari hehe..lama tuh bercuti..:)..balik dengan keta itu hati2 tau..heheh

    ReplyDelete
  17. sonok la boleh balik raya.. heheh.. saya x payah apply.. dah diberi cuti.. keh3.. namapon student lagi kan??? hehe.. jimat2 cuti tu.. nanti amik lama2 masa honeymoon k..:)

    ReplyDelete
  18. Kte dh lme apply, hehe.

    *budak sekolah dpt free cuti*

    ReplyDelete
  19. saya tak perlu apply. raya kejap, terus masuk u. masa tu mesti rasa, nak nangis sebab tak dapat nak raya puas-puas. hahaha :D

    ReplyDelete
  20. tak boleh la sis. keje syif mcm nurse ni..tak dapat cuti...wuaaaaaa :(

    ReplyDelete
  21. teringat zaman belajar dulu...
    merantau biasa la..
    skrg dah ada family sendiri.. xda pk dah bab tiket bas tapi apply tetap awal..

    ReplyDelete
  22. dah apply cuti..ansi xda perancangan pon lagi..huuu

    ReplyDelete
  23. eh sama la kite,Ika pun cuti seminggu gak hehe

    ReplyDelete
  24. yg last tu kucing rara ke? jauh menung tu..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com