22 August 2011

erlina makeup touch


Photobucket

heee ce komen sket,cantek ke tak header ni? header ni i yg buatkan i, memerah idea yg tak seberapa nk hade ni kan.kalau ada kat mana-mana yg kurang,meh lah tolong bg tau eh.leh i ubah sket-sket.

ni lah mak andam i nt,masa i tunang ritu pon i amik khidmat dye jugak.hasil kerjanya mmg tiptop.makeup mmg cantek,sape yg nk tunang ke,nk nikah ke,nk naik buai ke.leh lah contact mak andam i ni.heee.anda pasti dilayan dgn bagus skali. =)

Photobucket

watermark ni pon i buat gak.comels x?heee.sape nk add erlina kat fb boleh lah add or like je fan page dye.

hah lagi satu,kelas makeup pon dye ada buat jugak taw.lepas masuk klas dye,korg nk jd mak andam jugak pon boleh.

14 comments:

.:shura shushi:. said...

c0meynye Erlina nie! :)

syaz@rozelt said...

wah canteqnye header..muke mak andam rara pon dah macam elyana..erlina, elyana nak dekat dh tu kan??hihi

kaklong said...

kak long nak testing make up boleh ke? kat kl boleh ke?

ke atau hanya perak jer?

MrS. F!zA said...

kita kwin mak andam nyah yg make up..15 min siap! tp dia punya sentuhan tu mmg mabeles..ramai org kpg asik tnya amik mekap kt mna..penat nk jwp.hahaha

mekchu said...

ok ok.. mekchu dah datang la ni :)

mak andam pun cantik, konpem hasil tangan cantik..

irwan miswan said...

mekapkan saye boleh??saye punye muke banyak kawah ni keh3

Hana Soffelia said...

Cantiknya dia. Org katakan Rara, bla org cntik mekap kita,mesti mekap kita cntik, nmpk natural je. ^_^

PinKy MoMMa said...

owh suka mekap mekap ni hehe :)
rara dah cantik dah..mekap skit skit pun dah cantik..

UyaRayza said...

orgnye pun comel jer hehehe

Ct Arina said...

cantik! boleh r contact rara klu nk sentuhan die ni nnt. ehe^^

H.J said...

simpe je..ok dah kot

syirayu said...

canteq n creative gitu..

diana said...

biasanya mak andam tak cantik..
tapi yang ni memang cun habis la..
heheheh

nazirah said...

wah btul ke?
pandainye wat kan gak bole? heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...