Image and video hosting by TinyPic

08 August 2011

HANTARAN done!

Alhamdulillah,sume dh siap.
tapi untuk i punye jelah,
en.bambam cume tak bli baju kemeja
dye je lagik,n seluar,yg lain sume dh kot.

untuk i punye lak.sume dh siap.
tinggal nk gubah je.
jumaat lepas handbag i sampai,
Alhamdullilah,risau giler kot.
seminggu pas bankin duet baru dpt handbag i.
sian akk yg jual online tu tibe-tibe kena chichen pox lak.
so tak dpt pos beg i.lastlast jumaat lepas dpt.
sonok + teruja.
jakun sket sbb 1st tyme pakai coach.
ouch! ni suggestion wedding planner kami.hee.
paling mahal h.bag yg i penah pakai pon guess je.
heee.kali ni up sket lah pakai coach,mahal sket 
sekali sekala takpe kot kan,kawen sekali je.heee.
tp masa nk bankin tu menggeletar gak tngan.hehehe
nasib duet en.bambam.heeee.
*kalau nk pakai LV laik lah tak mampu kot

kalau nk bli online,ada kena ada keyakinan yg tinggi,
kalau tak yakin jgn bli,sbb nya ada yg tipu.
bygkan byr ribu-ribu untuk brg tu,then kena tipu,
menanges 40 baldi wooo.

sape yg nk handbag coach for hantaran.
meh klik sini.from overseas n dijamin original.
dan telah disahkan oleh wedding planner kami.
no worries.bukan gred AAA oke.but original.
leh tak nk pakai handbag ni,heeee.xsabar nk tunggu =)
nk tgk piccy handbag i?tunggu time kawen nt eh =)



barang kemas untuk akad nikah pun mama en.bambam 
n our WP dh amik sabtu lepas.sempat lah try heee.suke nya.nk pakai lagik kena tunggu nikah nt lah.pas tu tunggu 40tahun lagik lah baru leh singgah HABIB ag.kikiki.kalo singgah selalu,
mao lingkup en.bambam. >.<"

p/s : dh makin dekat rasanya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 comments:

  1. terujanya nak jadi pengantin..:)

    ReplyDelete
  2. akak, klu nk beli on9 beli kat princess victoria :) ori tau n noleh di percayai.. fyqa pernah beli beg marc jacob ritu :)

    ReplyDelete
  3. ye la cik rara....tak lama je lagi kan...

    xpe, yang penting jaga kesihatan tau! ;)

    ReplyDelete
  4. wow cantek henbeg tuh...makin bz la cik rara kite ni kan huhuhu

    ReplyDelete
  5. hehe sy x tau pape pasal beg tangan perempuan

    ReplyDelete
  6. wah bestnye en bambam tlg byr. nak jugak handbag mahal tp xmampu.huhu

    ReplyDelete
  7. memang dah x lama yunk...get ready...hehehe...

    ReplyDelete
  8. bestnya...t majlis t upload gamb byk2...pas kawen, aktif lg tak blogging? hihi

    ReplyDelete
  9. coach?mahal tu..nnt jage leklok taw beg tu bila dh dapat..hehe

    ReplyDelete
  10. nak beg tangan tu jugak..hehe

    bestnya dia..hari bahagia bakal tiba...

    take care tau...;-)

    ReplyDelete
  11. wahhh jelez mama caca tau..cantik sgt handbag tu..rasa nak kiss2..hehe...mama caca bawak beg pam susu jer hari2..glamer sungguh..heee

    ReplyDelete
  12. wowow..dah nak kawen dah..kepak kepak gebung gebung *bunyi kompang :D

    ReplyDelete
  13. pergh! cntik tu sis..

    xsbr nak tunggu gmbr tawen2 sis..

    ReplyDelete
  14. lum nk kawen, jd xleh beli enbeg mahal2.. hukhuk..

    ReplyDelete
  15. waaaaaa,semoga dipermudahkan lagi urusan nya ye sis :D

    ReplyDelete
  16. akak doakan semoga semuanya majlis perkahwinan rara nanti selamat & spt yg di rancang.. amin

    ReplyDelete
  17. semoga segala persiapan berjalan lancar sampai hari pernikahan =)

    ReplyDelete
  18. bestnya dia..suka je bc..huhuhu
    i bila lagi ntah..huhuhu

    ReplyDelete
  19. allhamdulillah... wwwahhh... bestnyer... mesti teruja sgtkan...

    ReplyDelete
  20. wowww ! cik fadh plak yg berdebakkk ! hehe

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum.

    Nak beli bag Coach online mmg kena berhati-hati. So far, pada Akak, nak beli better go to Princess Victoria & Raz Aziz Collection.

    Bukannya apa, kwn-kwn Akak ramai dah terkena. They said it is authentic bag, sekali bila Akak balik and check, bukan original punya.

    Kadang2, mmg susah nak detect which one is fake or original but siapa dah biasa beli, tgk je pun dah tahu. ;)

    Setakat ni, Akak tak pernah nak beli kat on9 lagi since kat sini pun murah harga Coach and the other designer bag. Jadinya Akak beli kat butik je. Lagi puas hati sbb dapat pegang dan tgk dulu before purchased all the bags.

    ReplyDelete
  22. amboiiii, Coach lagi!

    kena tatang beg tu bagai minyak yg penuh ...hihi

    untungnye Rara, semua cik abe sponsor :)

    ReplyDelete
  23. Assalamuaikum.

    Takdelah nak jual Cik Rara oi barang Coach sebab postage kat sini mahal. Lagi satu takut apa-apa sangkut dekat Kastam, susah pulak. Hehehe. Nailah kalau setakat barang 9west tu, bolehlah lagi. Kekekekeke.

    Pic Nailah lah tu. ;)

    ReplyDelete
  24. Wahhhh, kte pon ikut excited >< Ihihihi, semoga semua berjalan lancar ;)

    ReplyDelete
  25. hantaran beg coach...bestnya...akak beg coach yg tipunya pun tak de,...hheee

    ReplyDelete
  26. amboi..
    beg mahal..
    nanti dah ada anak jangan bubuh lampin dan botol susu ye..
    hahahah...

    akak punye beg jadi
    beg lampin dan botol masa maisara baby2 dulu..:p

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com