Image and video hosting by TinyPic

22 August 2011

kain kafan jenama Bvlgari

mula nya masa jalan-jalan ke blog k.wahida ni i pelik tgk tajuknya entry akk ni.ngatkan kain KAFTAN,rupenya kain KAFAN.ala kain kapan lah.jenama nya BVLGARI.wow mmg awesome lah.i just ingat kain kapan leh beli kat kedai-kedai biasa,tak de lah sampai kain kapan pon nk yg branded ye dak.tapi bg org-org kaya di arab saudi,kain kapan mereka pon berjenama taw.ni salah satu contohnya.wahhhhh korang teruja x?hebak kan?kalau banyak duet tu.kite leh buat apa saje.mmg apa saje boleh dibeli dgn duet.haih~






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. wahahhah...kalau berduit apa p..macam2 skrg neh...;-)

    ReplyDelete
  2. erkk~boleh plak berjenama ea,. dah msok dlm tu semua sama je,.huhuh

    ReplyDelete
  3. apa ada pada jenama bila dah masuk dalam nun...

    ReplyDelete
  4. takut menengoknyaa..takot termimpi nanti..huhuuuu

    ReplyDelete
  5. seb bek bulan pose....
    cuak plak....seram sejuk...

    ReplyDelete
  6. mak aih.. menarik tp mcm seram pn ade hehe tgok gmbo tu brjnme tp ianye ttp kain kapan ;)

    ReplyDelete
  7. kain kapan ad beza ke...?? sebab rsnye manusia bila masok kubur xbleh dibesakan statusnya...hmmm..

    ReplyDelete
  8. mati pun nak bergaya ngan barang branded yer..:)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.

    Memang betul pun benda ni tapi biasanya, soal kain kapan ni, bukan sbb orang tu kaya etcs tapi biasanya, orang Arab Saudi ni, bila ada yang meninggal, some of the family derma kain tu as hadiah terakhir for si mati.

    Kain tu branded for them bukan untuk menunjuk-nunjuk at the first place. Cuma sekadar pemberian ikhlas dari orang lain kepada keluarga si mati. Orang Arab sini memang pemurah. Dorang tak berkira. ;)

    ReplyDelete
  10. my goodness.now this is creepy.haha

    ReplyDelete
  11. yg pakai ni byk ke amalan dia org ni...pelik

    ReplyDelete
  12. kain kafan ni pun ada poket ye rara, leh letak duit sekali masuk kubur ke? adoi...takut gak...

    ReplyDelete
  13. erkk.. takkan kain kafan pn nak jenama kot.. adoii..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com