22 August 2011

kain kafan jenama Bvlgari

mula nya masa jalan-jalan ke blog k.wahida ni i pelik tgk tajuknya entry akk ni.ngatkan kain KAFTAN,rupenya kain KAFAN.ala kain kapan lah.jenama nya BVLGARI.wow mmg awesome lah.i just ingat kain kapan leh beli kat kedai-kedai biasa,tak de lah sampai kain kapan pon nk yg branded ye dak.tapi bg org-org kaya di arab saudi,kain kapan mereka pon berjenama taw.ni salah satu contohnya.wahhhhh korang teruja x?hebak kan?kalau banyak duet tu.kite leh buat apa saje.mmg apa saje boleh dibeli dgn duet.haih~






24 comments:

Chempaka Sari said...

ish biar betul...

Hana Soffelia said...

Err.. rasa ngeri la rara. *_*

ILA HonEyBuNNy said...

wahahhah...kalau berduit apa p..macam2 skrg neh...;-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

hishhh menkutkan la rara...

NURUL AINI NORAZMAN said...

erkk~boleh plak berjenama ea,. dah msok dlm tu semua sama je,.huhuh

syrupmasin said...

fuyooo..

diana said...

apa ada pada jenama bila dah masuk dalam nun...

Phat said...

wah mesti mahal kan??

アヌムちゃん said...

takut menengoknyaa..takot termimpi nanti..huhuuuu

penyisir rambut said...

seb bek bulan pose....
cuak plak....seram sejuk...

nazirah said...

mak aih.. menarik tp mcm seram pn ade hehe tgok gmbo tu brjnme tp ianye ttp kain kapan ;)

Bitt (double IS) said...

wowwwww

aimi adilah said...

msk kubur hancur gak semua 2...

zulhilmi.tempoyak said...

kain kapan ad beza ke...?? sebab rsnye manusia bila masok kubur xbleh dibesakan statusnya...hmmm..

Puan Kutu said...

mati pun nak bergaya ngan barang branded yer..:)

Nailah Azman said...

Assalamualaikum.

Memang betul pun benda ni tapi biasanya, soal kain kapan ni, bukan sbb orang tu kaya etcs tapi biasanya, orang Arab Saudi ni, bila ada yang meninggal, some of the family derma kain tu as hadiah terakhir for si mati.

Kain tu branded for them bukan untuk menunjuk-nunjuk at the first place. Cuma sekadar pemberian ikhlas dari orang lain kepada keluarga si mati. Orang Arab sini memang pemurah. Dorang tak berkira. ;)

~NajiLaA~ said...

my goodness.now this is creepy.haha

Faraa Eiman's said...

kain kapan ? wahaiiii ;p

Nur Hawa Mohd Zin said...

tiba2 seram bace entry ni :)

msredcheesecake said...

yg pakai ni byk ke amalan dia org ni...pelik

kaklong said...

kain kafan ni pun ada poket ye rara, leh letak duit sekali masuk kubur ke? adoi...takut gak...

Farah Shamsudin said...

erkk.. takkan kain kafan pn nak jenama kot.. adoii..

Mama Gee said...

serammm je rs...

Sofya said...

ish3 macam2 dunia sekarang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...