Image and video hosting by TinyPic

19 August 2011

kasih yang tiada harganya.

hai girllllsssss.ecehhhhh poyok.wek wek.
td korg g mana time break lama td?yg keje gov
kalau jumaat break dr 12.15 sampai 2.45 kan?
hah jgn tipu,mesti ada yg ke sogo lah,
jalan Tar lah,MidV lah kan.bek ckp cepat.
shoppink lah tu kan.beshnyaaaa.

i lak td g buat buku ASB baru,
huh nasib tak ramai,tp yg ramai nya kereta
kat atas jalan.sakit jiwa tol.
buat buku tak sampai 15mint pon.
tadi buat buku baru,melayang 20rm.
cisss bedebah tol perampok yg pecah kete i tu.
tak pasal-pasal i kena buat buku baru n melayang duet.
sabar jelah i,duet bonus habes kelain.


then td g bli kad Touch & Go baru,
dpt kad 1 Malaysia lagik,tp x cantek pon.
i punya yg lame tu lagik cantek.hmm seday tol.

ok lah,dh settle hal buku ASB,
even dorg tak leh wat pape kat buku i tu,
but tetap rasa susah hati selagi tak buat buku baru.

p/s : sok sabtu yeay.korg nk g shopink mana?nk ikut!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 comments:

  1. cian akk.... sabar ye kak.. :) jom shopng kt jb hiihiihih

    ReplyDelete
  2. jom shopping. hik3.
    xpe. sabar ye. :)
    ujian dr Allah.

    ReplyDelete
  3. ermm nasib asb ni pkai buku, kalo x hai meraunggg . ee serammm la kak..

    ReplyDelete
  4. bgos la..bnyk mende leh setel dalam satu hari..hehe

    ReplyDelete
  5. esk nak g jln TAR...
    nak ikot?
    jom...
    hehehe

    ReplyDelete
  6. aini nak g mid esok nak beli stage yg tgh sale tuh,.hhaahahha yey!!

    ReplyDelete
  7. sabar2.. lagi pun sume dh setel kan.. :)

    ReplyDelete
  8. kak long sabtu ni g teman en tunang g shopping katanya..

    yg psl kad t n g tu...redha je kanz..hehehe

    psl buku baru tu, jnji selamat dpt buat wpun hny sekejap..biasa la di jln raya mmg boleh letak roti sbb jem..kan...

    ReplyDelete
  9. shopping TAR lah..mana lg..heheh!!

    ReplyDelete
  10. tak shoping pun... wuuuu bosannya hari minggu dok umah :D

    ReplyDelete
  11. owh kete kene pecah ek?
    aish sabr ye .. neway mmg
    ssh pn kalau bende lame hlg
    kan mcm2 kene setel tuk yg baru
    hrp bnyk brsbr ;)

    ReplyDelete
  12. sok nk g bukti makcik kaktie..,nk nengok baju yuk fura hehe...

    ReplyDelete
  13. Bznya Rara ari nih. Hana pun xkuar g mana2 coz ada gotong royong untk berbuka puasa.

    ReplyDelete
  14. blom shopping lagi ni...minggu depan la kot.

    ReplyDelete
  15. shopping raye..esok mesti lagi-lagi sesak kan :D

    ReplyDelete
  16. lor pecah masuk kereta?tu abah dan en suami selalu pesan,jgn tinggal beg dlm kereta,even beg takde duit n benda penting.kita bkn tau apa org jahat pk..sbb zaman skang macam2!

    ReplyDelete
  17. esok nk pergi shopping kt jalan TAR la heee

    ReplyDelete
  18. ila baru bru balik shopping neh..hehe

    esok jom la shopping dgn ila..ngeh3...aah..kad touch n go tu..ila pun xguna da..bg dekat org lain ja....guna kad lama...;)

    ReplyDelete
  19. suami akak kerja..
    nak shopping tunggu ahad ni..:p

    ReplyDelete
  20. "nak gi shopping mana eh...alamak nak kena gentel biskut raya la nampaknya sbb belom start lg nih...nanti tak sempat lak..hehhe..slmt hari raya rara.."

    ReplyDelete
  21. esk tk g shoping lagi..kih kih kih kih

    ReplyDelete
  22. dugaan bulan puasa..sabar yee...risau pulak sy dgr

    ReplyDelete
  23. kite tade pon acc asb kak.. tp t'ingin nk wat..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com