19 August 2011

kasih yang tiada harganya.

hai girllllsssss.ecehhhhh poyok.wek wek.
td korg g mana time break lama td?yg keje gov
kalau jumaat break dr 12.15 sampai 2.45 kan?
hah jgn tipu,mesti ada yg ke sogo lah,
jalan Tar lah,MidV lah kan.bek ckp cepat.
shoppink lah tu kan.beshnyaaaa.

i lak td g buat buku ASB baru,
huh nasib tak ramai,tp yg ramai nya kereta
kat atas jalan.sakit jiwa tol.
buat buku tak sampai 15mint pon.
tadi buat buku baru,melayang 20rm.
cisss bedebah tol perampok yg pecah kete i tu.
tak pasal-pasal i kena buat buku baru n melayang duet.
sabar jelah i,duet bonus habes kelain.


then td g bli kad Touch & Go baru,
dpt kad 1 Malaysia lagik,tp x cantek pon.
i punya yg lame tu lagik cantek.hmm seday tol.

ok lah,dh settle hal buku ASB,
even dorg tak leh wat pape kat buku i tu,
but tetap rasa susah hati selagi tak buat buku baru.

p/s : sok sabtu yeay.korg nk g shopink mana?nk ikut!


26 comments:

aimi adilah said...

cian akk.... sabar ye kak.. :) jom shopng kt jb hiihiihih

Fariza said...

jom shopping. hik3.
xpe. sabar ye. :)
ujian dr Allah.

cik fadh said...

ermm nasib asb ni pkai buku, kalo x hai meraunggg . ee serammm la kak..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

dugaan bulan pose kan ni sis..

sbr ea..

syaz@rozelt said...

bgos la..bnyk mende leh setel dalam satu hari..hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

esk nak g jln TAR...
nak ikot?
jom...
hehehe

mizzkechique said...

nk shopping kt alamanda.. jom!!

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini nak g mid esok nak beli stage yg tgh sale tuh,.hhaahahha yey!!

Asyila Zainuddin said...

sabar2.. lagi pun sume dh setel kan.. :)

kaklong said...

kak long sabtu ni g teman en tunang g shopping katanya..

yg psl kad t n g tu...redha je kanz..hehehe

psl buku baru tu, jnji selamat dpt buat wpun hny sekejap..biasa la di jln raya mmg boleh letak roti sbb jem..kan...

kecohabes said...

shopping TAR lah..mana lg..heheh!!

~~Ticer Wann~~ said...

tak shoping pun... wuuuu bosannya hari minggu dok umah :D

nazirah said...

owh kete kene pecah ek?
aish sabr ye .. neway mmg
ssh pn kalau bende lame hlg
kan mcm2 kene setel tuk yg baru
hrp bnyk brsbr ;)

syirayu said...

sok nk g bukti makcik kaktie..,nk nengok baju yuk fura hehe...

Hana Soffelia said...

Bznya Rara ari nih. Hana pun xkuar g mana2 coz ada gotong royong untk berbuka puasa.

kizmyself said...

blom shopping lagi ni...minggu depan la kot.

syrupmasin said...

shopping raye..esok mesti lagi-lagi sesak kan :D

Puan Kutu said...

lor pecah masuk kereta?tu abah dan en suami selalu pesan,jgn tinggal beg dlm kereta,even beg takde duit n benda penting.kita bkn tau apa org jahat pk..sbb zaman skang macam2!

Princess Feyqa said...

esok nk pergi shopping kt jalan TAR la heee

ILA HonEyBuNNy said...

ila baru bru balik shopping neh..hehe

esok jom la shopping dgn ila..ngeh3...aah..kad touch n go tu..ila pun xguna da..bg dekat org lain ja....guna kad lama...;)

diana said...

suami akak kerja..
nak shopping tunggu ahad ni..:p

Pia said...

"nak gi shopping mana eh...alamak nak kena gentel biskut raya la nampaknya sbb belom start lg nih...nanti tak sempat lak..hehhe..slmt hari raya rara.."

ArulchelseA said...

esk tk g shoping lagi..kih kih kih kih

merahitujambu said...

dugaan bulan puasa..sabar yee...risau pulak sy dgr

♥e'in♥ said...

kite tade pon acc asb kak.. tp t'ingin nk wat..

msredcheesecake said...

Rara, sabar...dugaan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...