Image and video hosting by TinyPic

08 August 2011

Keluarga Bahagia Rita Rudaini & Aidil

rita dan aidl



rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

rita dan aidl

sukenya tgk family yg bahagia rita n aidil skrg.
dulu rumah tangga dorg ni bergolak jugakkan =)
tp mybe dh jumpa kata sepakat kot.dh ok dh.
yelah anak-anak pon dh besar,dh masuk 2.
so elok lah bahagia cm ni. 

p/s : jom terawikh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 comments:

  1. gambar last sekali tu lawak aje..
    baby number 2 tu terkapak je kat daddy dye haha :D

    ReplyDelete
  2. aidil ni 25k sebulan gaji.. fuhhh..tp selau cedera..hrp thn depan n9 bgus dlm piala malaysia..

    ReplyDelete
  3. ye suke sgt tgk keluarga ni.... romantik jep...nak kahwin la mcam ni..hokhokhok

    ReplyDelete
  4. aah sgt2 bahagia .. semoga mereka kekal sampai bila2 .. aidil nie nampak mude giler kan :))

    ReplyDelete
  5. kak sha x terawih mlm ni.... :)

    ya, tumpang happy dgn fmly mereka....alhamdulillah klu mereka benar2 bahagia skrg ni.... :)

    ReplyDelete
  6. comel anak2 aidil & rita, moga rumahtangga mereka bahgia dan kekal hingga akhirhayat...

    ReplyDelete
  7. memang diaorg ni nampak cantik berama gini....harap biarlah kekal macam ni...

    ReplyDelete
  8. sama cantik sama hensem..
    anak pun comel2..huhu..smoga bahgia la skluarga :)

    ReplyDelete
  9. saya harap sgt rmh tangga dorang kekal..selalu dorg ader msalah..huhu..

    ReplyDelete
  10. bnyk ny kek dye... mner 1 kek yg nk di potong 2

    ReplyDelete
  11. Wallaaaa.....sweetnye...rita rudaini maintain slim je kan... :)

    ReplyDelete
  12. HAPPYNYA DIORANG SKRG.NAK TUMPANG HAPPY JUGAKLAH :D

    ReplyDelete
  13. comelnyaa......bini dia... erk..?? hahahaha.. *gurau2..

    ReplyDelete
  14. sama padan ..
    insyaAllah , kalau dua2 tau fikir bahagialah jawabnya ..

    akak pun , semoga menempuh alam baruuuu :)
    next year dah berpuasa dengan status baru :D

    ReplyDelete
  15. comel nye baby baru dia.....gedebab..

    ReplyDelete
  16. terlentok je anak dia..
    gehhehe..
    rumahtangga ni jangan biar orang lain kawal je walaupun mak ayah kita sendiri...
    tu cara pertama nak bahagia..

    ReplyDelete
  17. chomey baby die..smoga hbgn diorg berkekalan slmanya....mood romantik :)

    ReplyDelete
  18. chomey baby die..smoga hbgn diorg berkekalan slmanya....mood romantik :)

    ReplyDelete
  19. kan bagus bahagia camni...moga rita hepi pasni.amin.cumil anak2 mereka.

    ReplyDelete
  20. banyak nye kek. itu plak yang aku nampak. heee~

    ReplyDelete
  21. bagusla kalau betol dah bahagia..huhu

    sejuk hati tengok gambar diorang ni..:)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com