03 August 2011

Kucing miliki tompok seperti misai Hitler


alolololo shommmeeelssss nya kucing ni.
i mmg suke kucing,suka sgt sgt.
tapi bile time dorg BERAK merata tu tempat
yang tak lalu tu.haih.mmg rase nk sepak.

tapi yg paling i tak suke bile tgk kucing mati tepi jalan.
smlm rasanya banyak i jumpa kucing mati tepi jalan,
pagi td pon jumpa kucing mati tepi jalan ag,nk dekat 2
ekor jugak rasa nya.kalo i ternampak je,
i trus paling muka,tak sanggup nk tgk.
seday sgt.tambah seday ag bile ada kete lain
main langgar je kucing tu,tak nk elak.huh kejam.

p/s : adik i lagik teruk,tgk kucing tepi jalan mati,
nangis mcm laki dye mati je.hehehe.


Seekor anak kucing diberi nama jolokan Kitler kerana haiwan itu mempunyai tompok hitam di bawah hidung yang menyebabkan ia kelihatan mirip misai bekas pemimpin Nazi dari Jerman, Adolf Hitler.
Anak kucing itu ditinggalkan di tepi sebatang jalan raya dan kini dijaga oleh sebuah pusat perlindungan haiwan di sini.
Ratusan pengunjung yang melawat pusat perlindungan haiwan itu enggan mengambil anak kucing tersebut untuk dipelihara kerana tompokan seperti misai tersebut.
Hitler memang terkenal kerana kekejamannya mengetuai pembunuhan kaum Yahudi semasa Perang Dunia Kedua - kosmo


18 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comelnye..
mata dia tu cantik..

Ct Arina said...

ade jugak bagusnye hitler tu. secare tak langsung die tolong bunuh org2 yahudi yg akan menghancurkan dunia 1 day. ehe^^

e k i n ♥ y u s r i said...

comel giler kucing tue

hira said...

alahai. comelnya kak~~~~~~

diana said...

sebab tu je dah tak nak bela..
kalau akak dah lama ambik..
tapi maisara tak suka kucing..
teringin la nak bela kucing...

syaz@rozelt said...

kesian je kucing tu..sebab ada misai yg sama dengan hitler org tamo jage..kucing ngan manusia x sama k!hehe

slm hr ke-3 ramadhan~

@ dramatic @ said...

ehh..ehh...header fura ada ketupat laa..hehehe...camat aie aye.... :)

deeya said...

lorr ! kesianny si kucing comel itu . xde sape nak bela dia . padahal dia langsung tak bersalah pun . hitler pun dia ta kenal .. hahakz !

mamaNoriz sini.. said...

waakakaka...

sapa punye keje gi grooming dia ni???

kaizen said...

ahahaha.. comel jer... tuan blog punyer ke kucing tu??

latest entry WW : Korg Ade Cikgu macam ni??

Fathiah Hamim said...

comel nyaaa. nak cabut idung dia! =P

Hana Soffelia said...

A'ah.. memang sebijik. comel lak tu. eh, npe ramai org xnk adopt meow tu? tkt terkena badi Hitler KAH? haha i nak. ^_^

Anonymous said...

http://mufti.islam.gov.my/terengganu/?subid=10&parent=06

ArulchelseA said...

memang cumil la kucing tu..bleh plak tgok cam misai ye..kih kih.. nasib misai sy tk cam tu..kih kih

Cik Azizah said...

mmg comel lah meaw tu..mata bulat betol...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

comel!!

Nurnajwa said...

Dh comel mcm tu pon org tak nak amek jgak? Haila --'

Hunny Kitty said...

sangat comel kucen ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...