Image and video hosting by TinyPic

03 August 2011

Kucing miliki tompok seperti misai Hitler


alolololo shommmeeelssss nya kucing ni.
i mmg suke kucing,suka sgt sgt.
tapi bile time dorg BERAK merata tu tempat
yang tak lalu tu.haih.mmg rase nk sepak.

tapi yg paling i tak suke bile tgk kucing mati tepi jalan.
smlm rasanya banyak i jumpa kucing mati tepi jalan,
pagi td pon jumpa kucing mati tepi jalan ag,nk dekat 2
ekor jugak rasa nya.kalo i ternampak je,
i trus paling muka,tak sanggup nk tgk.
seday sgt.tambah seday ag bile ada kete lain
main langgar je kucing tu,tak nk elak.huh kejam.

p/s : adik i lagik teruk,tgk kucing tepi jalan mati,
nangis mcm laki dye mati je.hehehe.


Seekor anak kucing diberi nama jolokan Kitler kerana haiwan itu mempunyai tompok hitam di bawah hidung yang menyebabkan ia kelihatan mirip misai bekas pemimpin Nazi dari Jerman, Adolf Hitler.
Anak kucing itu ditinggalkan di tepi sebatang jalan raya dan kini dijaga oleh sebuah pusat perlindungan haiwan di sini.
Ratusan pengunjung yang melawat pusat perlindungan haiwan itu enggan mengambil anak kucing tersebut untuk dipelihara kerana tompokan seperti misai tersebut.
Hitler memang terkenal kerana kekejamannya mengetuai pembunuhan kaum Yahudi semasa Perang Dunia Kedua - kosmo


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. alolo..comelnye..
    mata dia tu cantik..

    ReplyDelete
  2. ade jugak bagusnye hitler tu. secare tak langsung die tolong bunuh org2 yahudi yg akan menghancurkan dunia 1 day. ehe^^

    ReplyDelete
  3. sebab tu je dah tak nak bela..
    kalau akak dah lama ambik..
    tapi maisara tak suka kucing..
    teringin la nak bela kucing...

    ReplyDelete
  4. kesian je kucing tu..sebab ada misai yg sama dengan hitler org tamo jage..kucing ngan manusia x sama k!hehe

    slm hr ke-3 ramadhan~

    ReplyDelete
  5. ehh..ehh...header fura ada ketupat laa..hehehe...camat aie aye.... :)

    ReplyDelete
  6. lorr ! kesianny si kucing comel itu . xde sape nak bela dia . padahal dia langsung tak bersalah pun . hitler pun dia ta kenal .. hahakz !

    ReplyDelete
  7. waakakaka...

    sapa punye keje gi grooming dia ni???

    ReplyDelete
  8. ahahaha.. comel jer... tuan blog punyer ke kucing tu??

    latest entry WW : Korg Ade Cikgu macam ni??

    ReplyDelete
  9. comel nyaaa. nak cabut idung dia! =P

    ReplyDelete
  10. A'ah.. memang sebijik. comel lak tu. eh, npe ramai org xnk adopt meow tu? tkt terkena badi Hitler KAH? haha i nak. ^_^

    ReplyDelete
  11. http://mufti.islam.gov.my/terengganu/?subid=10&parent=06

    ReplyDelete
  12. memang cumil la kucing tu..bleh plak tgok cam misai ye..kih kih.. nasib misai sy tk cam tu..kih kih

    ReplyDelete
  13. mmg comel lah meaw tu..mata bulat betol...

    ReplyDelete
  14. Dh comel mcm tu pon org tak nak amek jgak? Haila --'

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com