Image and video hosting by TinyPic

16 August 2011

nabil raja lawak,kahwin ala-ala wonderland


wah wah wah,nabil nak kawen lagik 9 minggu.
mcm tak cayo jooo kan.tibe-tibe je dye nk kawen dh.
bulan september ni kan.30hb.huaaaa tahniah.

baru je impikan dye dgn irma.
tgk muka irma skrg ni sweet je,tenang je kan.
tp Allah maha mengetahui,bercinta pun kalau bukan jodoh,
mmg takkan kawen punye,jodohnya nabil ni dgn zira.
23tahun,muda lagik kan.nabil lak dh 28tahun.
ok lah tu,5tahun je tua nya.tapi muda lagik
gf nabil ni.i pun 24.haih~

yang i CEMBURU sgt dgn tema dorg ni
sbb apa taw,sbb dorg nk buat tema ala-ala wonderland.
siap buat kat I-city ag,MANA ACI cm ni.
i pun buat tema CINDERELLA je.
tapi nabil nk buat ala wonderland,
buat kat i-city,mesti lagik meriah
dgn lampu-lampu.
haih.jeles-jeles sgt ni.
Eksklusif : Perkahwinan Nabil & Zira Berkonsepkan Wonderland.
kalau lah tunang i artis,
i sewa i-city tu 7 hari-7malam taw!

p/s : heeee no lah,saje je memain,tapi kalau tol-tol
leh buat kat i-city,alangkah hepynya i.......kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. pergh mewah 2 wt kt i city.. seronok gler...... wat lh kak.. blh kite g ahahhahaha

    akk dh beli kasut cinderella??? :)

    ReplyDelete
  2. wah nk sewa i-cty.. mlotop kau nabil hahahahaha..ok la tu doakan je dorng bahagia..

    ReplyDelete
  3. lau wat kat i - city tu.. jgn lupa jemput erkkk....hehehe

    ReplyDelete
  4. lip lap lip lap la.. majlis kawen dorang nanti..

    ReplyDelete
  5. sy buat tema kampung je..sbb dah duk kmpung kan..kih kih kih

    ReplyDelete
  6. tengok irma skang rase bertuah sape yg dapat die..sangat2 cantik & manis

    ReplyDelete
  7. suh mr.bambam bca blog akak, konfem dia wt suprise utk akak nt :D

    ReplyDelete
  8. perghh mesti meriah nih nabil..duet bnyak..mane2 pon bole :D

    ReplyDelete
  9. encik tunang baca tak blog ni..
    kalau dia baca mesti dia usahakan..
    heheheh

    ReplyDelete
  10. wish u pon happy bila tiba waktunya... ;)

    ReplyDelete
  11. wuuuaaaa nak kawen jugak..kak rara,tknak jemput kite gi akk kawen nt ke?kikikikiki

    ReplyDelete
  12. wah,kat i-city...
    umur gf nabil same ngan ekinlah
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  13. xcantik pun..irma lg lawa..hihihi

    ***rara ajar lor mcm mane nak wat mcm nie..http://lipslikesugar87.blogspot.com/p/blogger-ni-best-brooooooo.html
    plzzz (muka mintak simpati)

    ReplyDelete
  14. weeee...mesti comelkan... :)

    ReplyDelete
  15. alahai, sweetnye pose dorang kat atas tu ^_^

    ReplyDelete
  16. weee....pura!!! zira ni kwn saye...die mmg cntk pon...bkas airasia kn hruss la cntk!! =) hpe then kkal 4eva.amin

    ReplyDelete
  17. hensem pulak nabil ni dari tepi.heeeeeeee ;p

    irma skang dah cantik :)

    jodoh pertemuan di tangan tuhan, kita hanya mampu merancang tp tuhan yg menentukan.

    ReplyDelete
  18. amboi. nak grand je kan. haha. ayah saya ckp kat i city ade hantu. snap pikcha, dalam gamba tu ade benda yang tak sepatutnya. terus tak minat dah i city. hihi.

    ok lah beza 5 tahun. mcm parents saya. ala, kahwin macam mana pun tak kisah.asalkan kita happy, bahagia hari tuh. boleh ingat sampai bila-bila.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com