16 August 2011

nabil raja lawak,kahwin ala-ala wonderland


wah wah wah,nabil nak kawen lagik 9 minggu.
mcm tak cayo jooo kan.tibe-tibe je dye nk kawen dh.
bulan september ni kan.30hb.huaaaa tahniah.

baru je impikan dye dgn irma.
tgk muka irma skrg ni sweet je,tenang je kan.
tp Allah maha mengetahui,bercinta pun kalau bukan jodoh,
mmg takkan kawen punye,jodohnya nabil ni dgn zira.
23tahun,muda lagik kan.nabil lak dh 28tahun.
ok lah tu,5tahun je tua nya.tapi muda lagik
gf nabil ni.i pun 24.haih~

yang i CEMBURU sgt dgn tema dorg ni
sbb apa taw,sbb dorg nk buat tema ala-ala wonderland.
siap buat kat I-city ag,MANA ACI cm ni.
i pun buat tema CINDERELLA je.
tapi nabil nk buat ala wonderland,
buat kat i-city,mesti lagik meriah
dgn lampu-lampu.
haih.jeles-jeles sgt ni.
Eksklusif : Perkahwinan Nabil & Zira Berkonsepkan Wonderland.
kalau lah tunang i artis,
i sewa i-city tu 7 hari-7malam taw!

p/s : heeee no lah,saje je memain,tapi kalau tol-tol
leh buat kat i-city,alangkah hepynya i.......kan.

19 comments:

aimi adilah said...

pergh mewah 2 wt kt i city.. seronok gler...... wat lh kak.. blh kite g ahahhahaha

akk dh beli kasut cinderella??? :)

ABU said...

wah nk sewa i-cty.. mlotop kau nabil hahahahaha..ok la tu doakan je dorng bahagia..

mumui said...

lau wat kat i - city tu.. jgn lupa jemput erkkk....hehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

lip lap lip lap la.. majlis kawen dorang nanti..

ArulchelseA said...

sy buat tema kampung je..sbb dah duk kmpung kan..kih kih kih

cik najihah said...

tengok irma skang rase bertuah sape yg dapat die..sangat2 cantik & manis

Lieyda said...

suh mr.bambam bca blog akak, konfem dia wt suprise utk akak nt :D

syrupmasin said...

perghh mesti meriah nih nabil..duet bnyak..mane2 pon bole :D

diana said...

encik tunang baca tak blog ni..
kalau dia baca mesti dia usahakan..
heheheh

Bitt (double IS) said...

wish u pon happy bila tiba waktunya... ;)

CIKGADIS said...

wuuuaaaa nak kawen jugak..kak rara,tknak jemput kite gi akk kawen nt ke?kikikikiki

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,kat i-city...
umur gf nabil same ngan ekinlah
huhuhuhu

.:shura shushi:. said...

xcantik pun..irma lg lawa..hihihi

***rara ajar lor mcm mane nak wat mcm nie..http://lipslikesugar87.blogspot.com/p/blogger-ni-best-brooooooo.html
plzzz (muka mintak simpati)

mOoN said...

weeee...mesti comelkan... :)

mizzkechique said...

best gilak!! jeles ai..haha

Ct Arina said...

alahai, sweetnye pose dorang kat atas tu ^_^

lollyfarra said...

weee....pura!!! zira ni kwn saye...die mmg cntk pon...bkas airasia kn hruss la cntk!! =) hpe then kkal 4eva.amin

Laila Majid said...

hensem pulak nabil ni dari tepi.heeeeeeee ;p

irma skang dah cantik :)

jodoh pertemuan di tangan tuhan, kita hanya mampu merancang tp tuhan yg menentukan.

.izzati liyana. said...

amboi. nak grand je kan. haha. ayah saya ckp kat i city ade hantu. snap pikcha, dalam gamba tu ade benda yang tak sepatutnya. terus tak minat dah i city. hihi.

ok lah beza 5 tahun. mcm parents saya. ala, kahwin macam mana pun tak kisah.asalkan kita happy, bahagia hari tuh. boleh ingat sampai bila-bila.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...