17 August 2011

norman berbuka with abby & anak-anak

norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman

i tak tau lah knp.bile i tgk piccy ni i pulak yg rasa sedih.
i dpt rasa kan mcm mana kanak-kanak tu bahagia bile
1 family dpt berkumpul sama utk berbuka.
even dorg tak mengerti apa-apa.
tp mereka pasti gembira.
dan sesungguhnya.
perampas tu
tak rasa
berDOSA
ke?????

kredit to abg nara

34 comments:

Jiejah Gorjes said...

soklan...sapa tukang amik pic tu ek?? pompuan tu ke???

aimi adilah said...

yg rampas 2 xd perasaan... yg laki nie cm nk cri simpati je :) hihihi....xd perasaan bersalah langsung

nadiaazira said...

betul...walaupun dia t'lepas hukuman kat dunia ni dan boleh berbahagia dengan wedding of the year dia tu...tapi hakikatnya Allah lagi mengetahui kat mana tempat dia sebenarnya...

Liyana Zahim said...

Sedih gak.. Tp die pon slh.. In fact laki mmg jrg yg ada setia.. Boleh? Streotype n feminism kat sni.. Haha~

Lieyda said...

a'ah,tergamak perampas tu buat mcm tu kn kak.arp2 dia insaf la.umo muda ag.

Oshin said...

tau takpe...kesian tengok anak2 dia kan...rindukan kehadiran seorang ayah...lagi2 nak raya ni...

e k i n ♥ y u s r i said...

setuju!!

mOoN said...

sama la dear...rasa sebak pula... mesti anak2 dia hairan kenapa diorang x macam family orang lain kan... :sedih

Freaky said...

norman dan abby dah berbaik :)

diana said...

seronoknya tengok depa berkumpul anak beranak gini...
rasa bahagia je ...

perampas tu mesti susah hati tengok gambar ni..
heheheeh

Bitt (double IS) said...

comelnya ank perempuan dia bila pakai telekung pink tuhh

Shybie Hasliza :) said...

sbnrnye norman tu syg kt ank2 die i rase lah..

norinaomar said...

alahai..sedih kan?

biarlah norman dengan perampas tu..kita tunggu dan lihat sajalah.ALLAH itu Maha Adil.Semoga kita semua tidak jadi seperti mereka.Nauzubillah.Dan moga Norman terbuka mata setelah berkahwin dengan perampas tu

Laila Majid said...

boleh nampak kebahagiaan dorang satu family walaupun hakikatnya dibelenggu masalah :)

ILA HonEyBuNNy said...

sedihhhnya...

kesian anak2 diorg kan..y norman lak dah nak tawin besar-besaran..hurm...

nampak cm bahagia ja..tp tah la..hal diorg kita xtau kan,..

kak...resepi tu sng ja..

1) didihkn air...
2) letak cokelat kt loyang pas tu letak atas air didih tu..
3) then bila dah cair..masukkan ke dalam acuan...
4) sejuk ckit msk lam peti sejuk, kejap ja...

dah keras...letak ja luar...

nak sedap g....letak badam, kismis, kurma or conflke...mmg sedap la..ehheh

.izzati liyana. said...

saya pun sedih.. :(

comel tengok yang pakai telekung tu. hihi.

berdosa woh meragut kebahagiaan anak-anak tu dan rumahtangga org lain. abby dengan norman awesome gila kot. sama cantik sama padan. kenapalah norman tak boleh setia. aiseh.

Papa Mifz said...

wife papa mifz sgt benci itu perampas...

ArulchelseA said...

gonjeng:pembantu rumah dia la yg ambik kan..kih kih kih

amna said...

how sweet ! :)

H.J said...

ke mana la abby menghilang skang ni..haha

saharinasaharudin said...

comels la ank pompuan dorg :)

Intan Tengku Bokhairi said...

errr rasa nk menyampah dgn si perampas bbulan posa ni. hishhh

Intan Tengku Bokhairi said...

errr rasa nk menyampah dgn si perampas bbulan posa ni. hishhh

anismelon said...

kesian kan kak..kalo leh bersatu balik..heeee

blog berbaju raya baru lah..heee

Nur Hawa Mohd Zin said...

Alhamdulillah..semoga mereka akan sentiasa gembira demi anak walaupun si norman kahwin lain...

erleena said...

w0ww jd cik nara la pulak ngehe

liya alia said...

memey tu cantik asal la nak laki orang kan

CIK JATT said...

kesian tengok anak2 dia..

msredcheesecake said...

susah nak komen soal jodoh ni.... harap abby tabah dan redha dengan ketentuan...kadang2 seorang lagi bahagia...

Hana Soffelia said...

Kan? rasa sebak je tgk family ni.

syaz@rozelt said...

nape abby x solat jemaah sekali??..red light kot..hehe

Ct Arina said...

penangan org ke3. ish, mintak djauhkan.

ieda said...

semoga cik perampas tuuu bahgia !!!

:(

tia @ Ini Kisah Tia said...

sedih tengok yang norman peluk baby girl dia .. sedih oke ! mesti abby kecewa sangat bila tau ex husband dia nak kahwin lagi :( Tia tak sanggupppp ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...