Image and video hosting by TinyPic

17 August 2011

norman berbuka with abby & anak-anak

norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman
norman

i tak tau lah knp.bile i tgk piccy ni i pulak yg rasa sedih.
i dpt rasa kan mcm mana kanak-kanak tu bahagia bile
1 family dpt berkumpul sama utk berbuka.
even dorg tak mengerti apa-apa.
tp mereka pasti gembira.
dan sesungguhnya.
perampas tu
tak rasa
berDOSA
ke?????

kredit to abg nara
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 comments:

  1. soklan...sapa tukang amik pic tu ek?? pompuan tu ke???

    ReplyDelete
  2. yg rampas 2 xd perasaan... yg laki nie cm nk cri simpati je :) hihihi....xd perasaan bersalah langsung

    ReplyDelete
  3. betul...walaupun dia t'lepas hukuman kat dunia ni dan boleh berbahagia dengan wedding of the year dia tu...tapi hakikatnya Allah lagi mengetahui kat mana tempat dia sebenarnya...

    ReplyDelete
  4. Sedih gak.. Tp die pon slh.. In fact laki mmg jrg yg ada setia.. Boleh? Streotype n feminism kat sni.. Haha~

    ReplyDelete
  5. a'ah,tergamak perampas tu buat mcm tu kn kak.arp2 dia insaf la.umo muda ag.

    ReplyDelete
  6. tau takpe...kesian tengok anak2 dia kan...rindukan kehadiran seorang ayah...lagi2 nak raya ni...

    ReplyDelete
  7. sama la dear...rasa sebak pula... mesti anak2 dia hairan kenapa diorang x macam family orang lain kan... :sedih

    ReplyDelete
  8. norman dan abby dah berbaik :)

    ReplyDelete
  9. seronoknya tengok depa berkumpul anak beranak gini...
    rasa bahagia je ...

    perampas tu mesti susah hati tengok gambar ni..
    heheheeh

    ReplyDelete
  10. comelnya ank perempuan dia bila pakai telekung pink tuhh

    ReplyDelete
  11. sbnrnye norman tu syg kt ank2 die i rase lah..

    ReplyDelete
  12. alahai..sedih kan?

    biarlah norman dengan perampas tu..kita tunggu dan lihat sajalah.ALLAH itu Maha Adil.Semoga kita semua tidak jadi seperti mereka.Nauzubillah.Dan moga Norman terbuka mata setelah berkahwin dengan perampas tu

    ReplyDelete
  13. boleh nampak kebahagiaan dorang satu family walaupun hakikatnya dibelenggu masalah :)

    ReplyDelete
  14. sedihhhnya...

    kesian anak2 diorg kan..y norman lak dah nak tawin besar-besaran..hurm...

    nampak cm bahagia ja..tp tah la..hal diorg kita xtau kan,..

    kak...resepi tu sng ja..

    1) didihkn air...
    2) letak cokelat kt loyang pas tu letak atas air didih tu..
    3) then bila dah cair..masukkan ke dalam acuan...
    4) sejuk ckit msk lam peti sejuk, kejap ja...

    dah keras...letak ja luar...

    nak sedap g....letak badam, kismis, kurma or conflke...mmg sedap la..ehheh

    ReplyDelete
  15. saya pun sedih.. :(

    comel tengok yang pakai telekung tu. hihi.

    berdosa woh meragut kebahagiaan anak-anak tu dan rumahtangga org lain. abby dengan norman awesome gila kot. sama cantik sama padan. kenapalah norman tak boleh setia. aiseh.

    ReplyDelete
  16. wife papa mifz sgt benci itu perampas...

    ReplyDelete
  17. gonjeng:pembantu rumah dia la yg ambik kan..kih kih kih

    ReplyDelete
  18. ke mana la abby menghilang skang ni..haha

    ReplyDelete
  19. errr rasa nk menyampah dgn si perampas bbulan posa ni. hishhh

    ReplyDelete
  20. errr rasa nk menyampah dgn si perampas bbulan posa ni. hishhh

    ReplyDelete
  21. kesian kan kak..kalo leh bersatu balik..heeee

    blog berbaju raya baru lah..heee

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah..semoga mereka akan sentiasa gembira demi anak walaupun si norman kahwin lain...

    ReplyDelete
  23. w0ww jd cik nara la pulak ngehe

    ReplyDelete
  24. memey tu cantik asal la nak laki orang kan

    ReplyDelete
  25. susah nak komen soal jodoh ni.... harap abby tabah dan redha dengan ketentuan...kadang2 seorang lagi bahagia...

    ReplyDelete
  26. nape abby x solat jemaah sekali??..red light kot..hehe

    ReplyDelete
  27. penangan org ke3. ish, mintak djauhkan.

    ReplyDelete
  28. semoga cik perampas tuuu bahgia !!!

    :(

    ReplyDelete
  29. sedih tengok yang norman peluk baby girl dia .. sedih oke ! mesti abby kecewa sangat bila tau ex husband dia nak kahwin lagi :( Tia tak sanggupppp ..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com