Image and video hosting by TinyPic

01 August 2011

pavilion : misi mencari hantaran

sila abaikan mata yg kuyu tu eh.mmg cm tu.heeee.
kasut hantaran dh dpt.besh~
heee ritu i cite jumaat i half day kan.
ponteng keje.heee.jahat kan.ala xpelah.bukan manyak
sgt keje i pon.ngeeee.lepas je solat jumaat,i,en.bambam,n
adik en.bambam a.k.a our wedding planner kami lari ke paviliion.
misi mencari brg hantaran.before tu dorg dh g klcc dh,
rebut bobby brown i.
ada sale tuuuuu.masa dorg smpai-sampai tu,
dorg kata mmg dh ramai dh kat klcc.
nasib dorg cepat,kalau x mmg melepas lah.

kat PEDRO.cr en.bambam punye kasut lak
lepas cr kasut i,cr kasut en.bambam lak.
jenuh gak cr kasut mamat ni.
tu tak nak,ni tak nak,aduhhhh habes pavi tu kami pusing.
last-last dye pekenan kasut kat pedro.so ok lah.trus amik je.
kalau dye tgk yg lain lagik lah dye manyak pk.
kalau tak dye nk bli 2 kasut trus,aduhhhh tamak! heee.
my charles & keith 

en.bambam wif our wedding planner
eceh pas dpt kasut kat pedro,muka senyummmm je.
suke lah tu.hari tu je dye dpt 2 kasut taw.1 kasut dye dh rembat masa kat zara.tak aci tolllll!
en.bambam punye pepium.
salvatore ferragamo.



lepas jalanjalan perut pon amat lah lapar,so mkn lah kat
tenpayaki *tak tau lah betul ke tak eja ni.
heee.i drpd tak mkn toge,trus makn toge.sbb apa taw.
toge yg dye msk sgt lah sedap.tak tau lah mcm mana leh sedap.
ntah apa di bubuhnya pon tak tahu lah.mmg sedap korg.
nt korg g try taw.heee.tapi makan toge saje pon harga boleh tahan taw.tp sedap.nt nk g makan lagik.heeee.


last sekali before balik i grab cupcake.
alololo cupcake ni sgt comels taw.
n sedap.mana tak sedap.5rm sebijik.
sayang je nk makan.tapi last last
habes jugak masuk perut.heee.
kalau tak nk bli red velvet tu,but abes lak.
sadis~

last skali,muka konon comels wif wedding planner.hehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 comments:

  1. ouchh.. kita gi Pavi Ahad.. hehehe
    Tapayaki tu sedap tau! ntah apa dia bubuh kan..

    ReplyDelete
  2. wah, akak! tunang, tunang, tunang~ macam best je. nak join, boleh? hoho

    ReplyDelete
  3. semangat pengantin baru :)
    red velvet tu sedap ke dik..smua duk sebut2 ni huhu..

    slmt berpuasa adik pink :)

    ReplyDelete
  4. WAh!!!! Bestnya... Jealous ni. huhu...

    ReplyDelete
  5. ble majlis nye ni? wa... siap bawa weddg planner beli barang :)

    ReplyDelete
  6. wahhh~ bestnyer da smakin dkat hari yg d tunggu2 tuh, hehe~

    ReplyDelete
  7. wow...bestnya...

    moon ari tu,, hantaran semua settle masa tunang so masa kawin goyang kaki je la.. hohoho ..mr.hubby jek bawa dulang..tu pun 2 dulang je..

    ReplyDelete
  8. sonok ye dia sopping brg hantaran! kak sha pn excited lebih mase nk beli dulu...

    ReplyDelete
  9. p/s: wah,kat ipoh ni pyh benar nak cari felt laaa...

    ReplyDelete
  10. bestnya dik sopink kawin ! ekekek
    sure lah suke cik abeee tuu sopink lak ngan tunang .. :))

    ReplyDelete
  11. waa. best nye gi cari barang hantaran. hihi

    ReplyDelete
  12. wuwuwu jeles,kak bile kenduri,lps raya erk :)

    ReplyDelete
  13. kak rara shopping untuk hantaran ye? shopping raya sdh belom??

    ReplyDelete
  14. majlis bila Rara? Ticer majlis ujung tahun ni pun dah beli hantaran dah.. hoho eksaited tak?? huhu apa leh wat tak de masa nak balik..cuti pun kejap2 sangat... apapun didoakan moga semuanya berjalan lancar.. :))

    ReplyDelete
  15. hamboi hamboi..kak..pose..ish ish..lapo perut tunjuk makanan..heee..:)

    ReplyDelete
  16. wah wah wah...bershopping sakan nak sambung wedding ye..best ar dapat barang baru..

    eh makan taugeh saja..makan begitu saja pun dah best heheh..ni palk dimasak dengan begitu sedap,tentu bertambah sedap heheh

    ReplyDelete
  17. teppanyaki la kak. haha

    perfume ferragamo tuhhhh.dah bau dah neh. =D

    ReplyDelete
  18. rara ngn wedding planner dua dua comel.. hehehe..

    ReplyDelete
  19. bestnya... sweet awak ^^ selamat berbuka ^^

    ReplyDelete
  20. ohh..da nak kawen eh..congrate! *teruja plak ni
    hehehe
    p/s: baru singgah

    ReplyDelete
  21. wah..hihihihi..
    bestnye wak..hihi

    ReplyDelete
  22. best dpt shopping ><

    haha, mcm2 beli ye sis? ;)

    ReplyDelete
  23. bestnya shopping barag nak tawin..ehheh

    nak tgk cupcake tu...heheh..ila mmg skrg tgh cari cupcake yg comei2..ngeh3...mst dah habis makn kan..ngeh3..

    ReplyDelete
  24. wah!best gile hantaran u rara.huhu

    ReplyDelete
  25. siap ade weddingg planner lagi ni..hehe..kalau wanie g pavilion ni xtau nak cari ape..ngeh3..sbnarnye duit tak cukup tak berani nak masuk..kedai die..:D

    ReplyDelete
  26. terbatuk2 kita nama bambam kena sebut nyk2 kali kat cni.. ahhahahhaa..

    ReplyDelete
  27. wahhh sabtu hr tu pown cik fadh bru grab purse charles n keith ! berbaloi-baloi ;)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com