Image and video hosting by TinyPic

23 August 2011

perempuan DEWASA

dalam masa 2 minggu ni,muka i telah ditumbuhi oleh 2 ketul jerawat yg sgt besar,sblm ni tak penah jd mcm ni.ohhh tidak! rasa teruja sgt.sbb sblm ni jerawat yg tumbuh kat muka sume comels-comels je.dgn ada nya jerawat ni,tandanya saye telah menjadi seorg perempuan dewasa dan sudah boleh berkahwin pada tarikh 
29.10.2011 heeee.gatai + gedik + excited + takut.


see jerawat tu! comels kan.besar giler.
tapi tu tak nmpak sgt sbb dh tutup ngan bedak.hehehe.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 comments:

  1. haha tu tandanya kena khwn cpt2. ahaha :-p

    ReplyDelete
  2. comelnya muka.
    fariza jerawat besar kat pp. merah. baik punya. ha3

    ReplyDelete
  3. hahah samelah kite kak..
    adoi..sakit woo

    ReplyDelete
  4. jerawat besar ni kalau tersentuh sikit mmg dah rasa sakit kan rara

    ReplyDelete
  5. pada tarikh tu,, genap 5 bulan moon kahwin.. :)

    ReplyDelete
  6. ouhh sis rara, same as like me . means fadh pown da dewasa, da bley kawen gamaknyer ;(

    ReplyDelete
  7. akak pun tak suka jerawat!
    owh tak suka nnt tgn ni asyik nak mencubit pipi jer huhu..

    ReplyDelete
  8. still comey la sis..hehe tp kalau seketol ms kawen nnt.malu pulak even dah mekap bagai.hehe

    ReplyDelete
  9. jangan tumbuh atas hidung sudah la..
    hehehe

    ReplyDelete
  10. 1 kt pipi...1 kt dagu...

    xlama dh rara....hehe =)

    ReplyDelete
  11. hahah tau xpe, emi lak nk dekat kawin la naik jerawat hadoii..hrp2 nati hilang la hihi..pstt dah xlame lg tu nk kawen :)

    ReplyDelete
  12. rara mcm muka my staff la :) kalau de gmbr dia t hanis kredit

    ReplyDelete
  13. cpt hapus kn sblm trkh kawin 2 kak... kng x chomel lk :)

    ReplyDelete
  14. syaz pakai aiken..ok la jugak..jerawat cepat kecut..hihi

    p/s: rara mcm iklan jerawat..jerawat tmbuh disebalek muka yg licin..chewahh!

    ReplyDelete
  15. ngeh3...orang kata kalau ada jerawat awek muda...ehheheh

    xpa..nanti ilg la tu...tetap cun..hehe

    ReplyDelete
  16. comelsss alis mata tuu menarik akak ekeke :)

    ReplyDelete
  17. aku pon ade ni..satu besar!! nk raye kot.tensionn huhu

    ReplyDelete
  18. hehehehe sweet jek bubuh titik hitam sikit kasi nampak mcm tahi lalat baru...akekekkkeke jgn stress yer dong

    ReplyDelete
  19. mmg timbul jerawatnya? hahah :0

    ReplyDelete
  20. jerawat akak tak comel langsung...stress je tengok...hheee

    ReplyDelete
  21. hee, bulan puasa kot .. kurang minum air .. banyakkan minum air masa buka ye .. nanti kecik laa balik .. hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com