23 August 2011

perempuan DEWASA

dalam masa 2 minggu ni,muka i telah ditumbuhi oleh 2 ketul jerawat yg sgt besar,sblm ni tak penah jd mcm ni.ohhh tidak! rasa teruja sgt.sbb sblm ni jerawat yg tumbuh kat muka sume comels-comels je.dgn ada nya jerawat ni,tandanya saye telah menjadi seorg perempuan dewasa dan sudah boleh berkahwin pada tarikh 
29.10.2011 heeee.gatai + gedik + excited + takut.


see jerawat tu! comels kan.besar giler.
tapi tu tak nmpak sgt sbb dh tutup ngan bedak.hehehe.



25 comments:

Hana Soffelia said...

haha tu tandanya kena khwn cpt2. ahaha :-p

Fariza said...

comelnya muka.
fariza jerawat besar kat pp. merah. baik punya. ha3

cik najihah said...

hahah samelah kite kak..
adoi..sakit woo

Cik Bell said...

berapa inci tebal agknye.haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jerawat besar ni kalau tersentuh sikit mmg dah rasa sakit kan rara

mOoN said...

pada tarikh tu,, genap 5 bulan moon kahwin.. :)

cik fadh said...

ouhh sis rara, same as like me . means fadh pown da dewasa, da bley kawen gamaknyer ;(

PinKy MoMMa said...

akak pun tak suka jerawat!
owh tak suka nnt tgn ni asyik nak mencubit pipi jer huhu..

Cik Azizah said...

still comey la sis..hehe tp kalau seketol ms kawen nnt.malu pulak even dah mekap bagai.hehe

diana said...

jangan tumbuh atas hidung sudah la..
hehehe

Munna said...

1 kt pipi...1 kt dagu...

xlama dh rara....hehe =)

Cik Emie said...

hahah tau xpe, emi lak nk dekat kawin la naik jerawat hadoii..hrp2 nati hilang la hihi..pstt dah xlame lg tu nk kawen :)

HanNis SaNia said...

rara mcm muka my staff la :) kalau de gmbr dia t hanis kredit

aimi adilah said...

cpt hapus kn sblm trkh kawin 2 kak... kng x chomel lk :)

Umie Artoqiemie said...

terima kasih bedak.

syaz@rozelt said...

syaz pakai aiken..ok la jugak..jerawat cepat kecut..hihi

p/s: rara mcm iklan jerawat..jerawat tmbuh disebalek muka yg licin..chewahh!

Mama Gee said...

jerawat penyeri tu :)

ILA HonEyBuNNy said...

ngeh3...orang kata kalau ada jerawat awek muda...ehheheh

xpa..nanti ilg la tu...tetap cun..hehe

ieda said...

comelsss alis mata tuu menarik akak ekeke :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

tanda2 boleh kahwin dah tu kak :)

niZa said...

aku pon ade ni..satu besar!! nk raye kot.tensionn huhu

Bitt (double IS) said...

hehehehe sweet jek bubuh titik hitam sikit kasi nampak mcm tahi lalat baru...akekekkkeke jgn stress yer dong

kura said...

mmg timbul jerawatnya? hahah :0

msredcheesecake said...

jerawat akak tak comel langsung...stress je tengok...hheee

iPai said...

hee, bulan puasa kot .. kurang minum air .. banyakkan minum air masa buka ye .. nanti kecik laa balik .. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...