26 August 2011

perempuan & merokok

hai kwn-kwn.selamat tgh hari =) heee. mood masih happy sbb baru lepas siap kan keje n BW,membalas kunjungan kwn-kwn.ecehhhh.heeee.yelah,kan 2 hari lepas sakit,sempat post entry je,tak sempat nk BW,so rini hari pembalasan BW lah kan.puas hati dh sume blog dh singgah.





smlm kan i g ikut en.bambam berbuka kat sri hartamas,so far sampai skrg perut ni dh mcm boleh menerima mknan mcm biasa,but tak boleh mkn banyak.kena makan sket-sket je,takut perut terkejut.heeee.smlm lepas mkn,biasa lah,en.bambam borak-borak,i pun tak tau nk buat apa,so keje i tgk org lah,perhatikan dressup org,apa yg dorg mkn,banyak ke sket,but yg part paling best bile tgk gelagat org lepas mkn.

MEROKOK.
ni en.bambam punye.ni baru 3,blum tgk yg lain lagik,
kueh pelita rokok.
kalau yg lelaki,ok lah.mmg dh TEBIAT dorg,tak leh nk elak lagik,bubuh gambar ngeri cm ne pon,BENDA tu jugak yg dicari,but kat KL ni,yg PEREMPUAN pun PEROKOK TEGAR JUGAK,bukan sorg dua taw,kebanyakannya perempuan keliling i,agak shock jugak i,sbb nya dorg tanpa segan silu lah HEMBUS ASAP ROKOK tu.

yg besh skali,ada sorg akk tu i tgk,siap ada anak kat sebelah pon merokok gak.haih~ yg si anak tu tgk je ibunya merokok.malunya i,as a perempuan.melayu.opcoz islam,berbuka puasa bersama n merokok.kalau org nk kata i kolot ke hape ke katelah,but seriously i mmg TAK SUKE TGK PEREMPUAN MEROKOK!
nampak mcm ntah lah.payah nk ckp.yg penting mmg tak suke.


p/s : maaf jika entry ni menyinggung sesiapa.but bg i perempuan tak perlu lah kot merokok yek =) mintak maaf eh =)

20 comments:

::EIDA:: said...

Sokong ! Bukan hebak pun merokok tu !

Fariza said...

ye. x semua melayu tu islam. byk kali tgk perempuan merokok. x manislah. lg2 jika merokok dpn anak. tkt nanti anak ikut. elakkan tok generasi akan dtg. lelaki merokok pun i kurang gemar.

Bulan said...

rokok pembunuh :)

mcm loser je pompuan hisap rokok !

msredcheesecake said...

Masa muda2 dulu, ramai gak kawan perempuan merokok.kerja dlm line kerja msred dulu mmg tradisi la pompuan merokok...tak manisla perempuan merokok...tapi msred tak benci diaorg...hheee

aimi adilah said...

xtaw lh kak.. bg dyorg hbt kot bler dyorg(pompuan) merokok.... dy xtaw effect2 dy merokok... org yg duduk sblh perokok tegar lbh brisiko tgi berbanding dgn c perokok.... nty suro en.bambam hsap rokok jauh2 dr akk n ank2 akk k :)

kucarkacir said...

pompuan mmg nampak buruk merokok..

Siti Aai Shah said...

satuju sangat..merokok x baik utk kesihatan =)

Fathiah Hamim said...

TAK SUKA TENGOK PARENTS MEROKOK TEPI BABY/BUDAK! tak sayang anak ke apaaa

ArulchelseA said...

lepas buka pose ke en bam bam merokok tu.. kira hebat jugak tu..3 batang dah..aku pun lebih kurang cam tu jugak.. kih kih kih...

fndrocka said...

perempuan melayu islam yg buka aurat lagilah tak elok sebenarnya.tpi ramai je yg suka.di tv..di majalah..di mana2 saja.padahal hukum tutup aurat lg jelas drpd merokok : )

Lieyda said...

merokok buat org mati cepat je.xmacho pun pompuan merokok.haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak setuju rara..tapi mereka rasa hebat sgt kot klu pompuan merokok..

Umie Artoqiemie said...

mereka dok hebak

e k i n ♥ y u s r i said...

tunang ekin x merokok
alhamdulillah

MOK&SONS said...

buruk bebenor pompuan merokok nih..eden pon tak merokok.huh

syrupmasin said...

perempuan meroko nmpak style :P

Papa Mifz said...

pompuan merokok...x comel lah...

Hana Soffelia said...

Xsuka rokok! lelaki mahupun wanita. Tp memandangkan Teman Penyayang pun hisap rokok, xblh nk ckp apa. Just bgtau dia dont smoke in front of me. Kalo x i pun akan merokok gak. hahaa

Ct Arina said...

prmpn merokok dgn alasan nak maintain body. haha

Jiejah Gorjes said...

masa kecik2 bile tgk org pmpn merokok mesti ckp pmpn tu jahat. sbb selalu kalo tgk cite pmpn yg merokok tu mesti watak jahat kan. so terbawa2 la huhuhuhu

tp mmg tak molek la pmpn merokok..cam hilang seri je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...