Image and video hosting by TinyPic

26 August 2011

perempuan & merokok

hai kwn-kwn.selamat tgh hari =) heee. mood masih happy sbb baru lepas siap kan keje n BW,membalas kunjungan kwn-kwn.ecehhhh.heeee.yelah,kan 2 hari lepas sakit,sempat post entry je,tak sempat nk BW,so rini hari pembalasan BW lah kan.puas hati dh sume blog dh singgah.





smlm kan i g ikut en.bambam berbuka kat sri hartamas,so far sampai skrg perut ni dh mcm boleh menerima mknan mcm biasa,but tak boleh mkn banyak.kena makan sket-sket je,takut perut terkejut.heeee.smlm lepas mkn,biasa lah,en.bambam borak-borak,i pun tak tau nk buat apa,so keje i tgk org lah,perhatikan dressup org,apa yg dorg mkn,banyak ke sket,but yg part paling best bile tgk gelagat org lepas mkn.

MEROKOK.
ni en.bambam punye.ni baru 3,blum tgk yg lain lagik,
kueh pelita rokok.
kalau yg lelaki,ok lah.mmg dh TEBIAT dorg,tak leh nk elak lagik,bubuh gambar ngeri cm ne pon,BENDA tu jugak yg dicari,but kat KL ni,yg PEREMPUAN pun PEROKOK TEGAR JUGAK,bukan sorg dua taw,kebanyakannya perempuan keliling i,agak shock jugak i,sbb nya dorg tanpa segan silu lah HEMBUS ASAP ROKOK tu.

yg besh skali,ada sorg akk tu i tgk,siap ada anak kat sebelah pon merokok gak.haih~ yg si anak tu tgk je ibunya merokok.malunya i,as a perempuan.melayu.opcoz islam,berbuka puasa bersama n merokok.kalau org nk kata i kolot ke hape ke katelah,but seriously i mmg TAK SUKE TGK PEREMPUAN MEROKOK!
nampak mcm ntah lah.payah nk ckp.yg penting mmg tak suke.


p/s : maaf jika entry ni menyinggung sesiapa.but bg i perempuan tak perlu lah kot merokok yek =) mintak maaf eh =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. Sokong ! Bukan hebak pun merokok tu !

    ReplyDelete
  2. ye. x semua melayu tu islam. byk kali tgk perempuan merokok. x manislah. lg2 jika merokok dpn anak. tkt nanti anak ikut. elakkan tok generasi akan dtg. lelaki merokok pun i kurang gemar.

    ReplyDelete
  3. rokok pembunuh :)

    mcm loser je pompuan hisap rokok !

    ReplyDelete
  4. Masa muda2 dulu, ramai gak kawan perempuan merokok.kerja dlm line kerja msred dulu mmg tradisi la pompuan merokok...tak manisla perempuan merokok...tapi msred tak benci diaorg...hheee

    ReplyDelete
  5. xtaw lh kak.. bg dyorg hbt kot bler dyorg(pompuan) merokok.... dy xtaw effect2 dy merokok... org yg duduk sblh perokok tegar lbh brisiko tgi berbanding dgn c perokok.... nty suro en.bambam hsap rokok jauh2 dr akk n ank2 akk k :)

    ReplyDelete
  6. pompuan mmg nampak buruk merokok..

    ReplyDelete
  7. satuju sangat..merokok x baik utk kesihatan =)

    ReplyDelete
  8. TAK SUKA TENGOK PARENTS MEROKOK TEPI BABY/BUDAK! tak sayang anak ke apaaa

    ReplyDelete
  9. lepas buka pose ke en bam bam merokok tu.. kira hebat jugak tu..3 batang dah..aku pun lebih kurang cam tu jugak.. kih kih kih...

    ReplyDelete
  10. perempuan melayu islam yg buka aurat lagilah tak elok sebenarnya.tpi ramai je yg suka.di tv..di majalah..di mana2 saja.padahal hukum tutup aurat lg jelas drpd merokok : )

    ReplyDelete
  11. merokok buat org mati cepat je.xmacho pun pompuan merokok.haha

    ReplyDelete
  12. akak setuju rara..tapi mereka rasa hebat sgt kot klu pompuan merokok..

    ReplyDelete
  13. buruk bebenor pompuan merokok nih..eden pon tak merokok.huh

    ReplyDelete
  14. pompuan merokok...x comel lah...

    ReplyDelete
  15. Xsuka rokok! lelaki mahupun wanita. Tp memandangkan Teman Penyayang pun hisap rokok, xblh nk ckp apa. Just bgtau dia dont smoke in front of me. Kalo x i pun akan merokok gak. hahaa

    ReplyDelete
  16. prmpn merokok dgn alasan nak maintain body. haha

    ReplyDelete
  17. masa kecik2 bile tgk org pmpn merokok mesti ckp pmpn tu jahat. sbb selalu kalo tgk cite pmpn yg merokok tu mesti watak jahat kan. so terbawa2 la huhuhuhu

    tp mmg tak molek la pmpn merokok..cam hilang seri je :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com