Image and video hosting by TinyPic

19 August 2011

Red Carpet Melodi Raya

Photobucket

awesomeeeee baju Kila Fairy ni mmg memukau.
i suke lah,dh tgk harga baju yg ala-ala cm ni.
beratus kau,mak dpt bonus pun half gaji je,
kalau bli baju ni,habes bonus mak nokkk.hehehe



Photobucket

ich ich nana ni.no komen lah =)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

simple n nice baju farahdyia ni kan.

Photobucket

Photobucket

ni dh mcm nk g nikah je ni hah.
mcm x sesuaizzzzzzz je.

Photobucket

Photobucket

suke songket ni.songket ni kalau pakai
rasa klassik je kan kan.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 comments:

  1. glam semuanya.. artis kan.. he..he..

    ReplyDelete
  2. bju laki semua biasa je,yg perempuan glamer habes.haha.suke bju farahdiya.cantek

    ReplyDelete
  3. mia sara jugak yang comel...=)

    ReplyDelete
  4. ala.. pakai tudung tp nmpak leher, xmaulah. hu3. cntik2 kan n ada juga yg biasa2. ha3.

    ReplyDelete
  5. cumeinya si kecik mia sara tuuu siap lentik2 layie ahakssss


    scrolll ... scrolll cari rara x jumpe ekkeke :))

    ReplyDelete
  6. mmg cantik baju kilafairy ituuuuuu!

    ReplyDelete
  7. daripada pemerhatian di atas..yang simple lebih menarik..less is more gitu ;p

    ReplyDelete
  8. semua cantik tp xsuke klu tabarruj hehe

    ReplyDelete
  9. tak boleh ke pakai baju kurung biasa je? hehe

    ReplyDelete
  10. baju faradhiya cantik! yang pink bunga2 tu pun cantik, apa ntah nama dia

    ReplyDelete
  11. suke tgk tomok dgn bini dy hiihihihih

    ReplyDelete
  12. suke bini tomok & baju kyla fairy..malatop

    ReplyDelete
  13. simple itu cantik..tp mmg bju kyla cntik..hrga pn mesti 'cantik' gk..hehe..

    ReplyDelete
  14. Aauwwww..suke baju farahdyia!!!!

    cantik!

    ReplyDelete
  15. miasara tetap di hati. mueheheh

    ReplyDelete
  16. baju raya dah mcm baju dinner dah! :P

    ReplyDelete
  17. suka bju faradiya..simple, lawa..

    wife tomok cantik..mia cute..

    ReplyDelete
  18. OWh.. abg jed jaidi ku juga yg hensem, hijau menyerlah lagi. Terasa kesegaran tatkala memandang mu. kahkah

    Btw, baju killa fairy tu sangat ohsem.

    ReplyDelete
  19. tetap suka baju kurung sbb akak rasa selesa bila pakai baju kurung.. tp nampak gayanya thn ni pakai baju karung jer kot.. kekekekeke

    ReplyDelete
  20. suka baju raya kilafairy,aishah sinclair,sazzy falak,tasha shila & fauziah latif ! hehe.raja farah pakai tudung trend nampak leher la plak.selamat hari raya rara :)

    ReplyDelete
  21. tomok ngn isteri sangat sweet! :)

    ReplyDelete
  22. cantik2..body pun cantik pakai apa pun kena je.. =)

    ReplyDelete
  23. tengok bini tomok ..
    comel nya...:p

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com