Image and video hosting by TinyPic

22 August 2011

riak : sengaja @ tidak?

walaupun kite mengelak diri kite untuk riak,tp kadang-kadang kite akan riak dgn apa yg kite ada tanpa disedari,dan benda tu akan disedari oleh org lain.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. betul2 kadang2 kita tak perasan kita ter...riak..astagfirullah al azim

    p/s : rara ada kad raya kat blog awe :)

    ReplyDelete
  2. moga kita sentiasa dilindungi dr berlaku riak..

    ReplyDelete
  3. riak itu syirik kecil..marilah kita sama2 elakkannya..

    ReplyDelete
  4. betul...kadang2 akak riak gak...tapi tak selalu sbb akak bukannya ada ape pun...

    ReplyDelete
  5. betul tu kak..
    kadang2 kite x sedar pun yg kite act dah riak..

    ReplyDelete
  6. ya, arisha akui manusia mmg tak pernah lari dari kesilapan..so starting from now on, praktikkan yg baik2 saja ok!! :)

    btw, selamat berpuasa day 23 for tomorrow!!

    ReplyDelete
  7. x sengaja tuu memang ada .. adakalanya ita x sedar dik huhu

    ReplyDelete
  8. btul tu..bukn nk riak..tp dia dtg ngan sndirinya..tu cepat hilang apa yg kita dpt..kih kih kih

    ReplyDelete
  9. betul tu...

    moga diri neh terhindar dari sifat2 riak....

    ReplyDelete
  10. sebab tuh kena sentiasa beringat .. kalau gitu, mesti kita dapat kawal diri kita ..

    ReplyDelete
  11. ekin dah dapat kad raya dari rara...
    terima kasih
    hehehe

    ReplyDelete
  12. mintk dijauhkan dari sikap riak...
    tak best bila orang label kita gitu..kN??

    ReplyDelete
  13. solat tahajud.. mge kite dlindungi allah dr sifat2 sebegitu ameen..

    ReplyDelete
  14. c0p ikin dapat kad raye???x aci!! hihihi

    tak per tggu kad kawin rara je lor :)

    ReplyDelete
  15. ermmm btol..sokong, kadang kt blog pown kiter juz nk share dengan org tp perspektif org lain, mgkin kiter da menunjuk2 plak even niat hnya nk share ;) manusia xpernah sempurna kan ;)

    ReplyDelete
  16. tu lah pasal...

    kadang2 termalu sendiri bila tersedar terriak dengan orang lain..

    ReplyDelete
  17. betul tu rara. Kadang2 kita tak sdar semua tu. Mintak dijauhi dr perasaan riak itu. Subhanallah.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com