Image and video hosting by TinyPic

08 August 2011

sila cermin SALAH sendiri dulu

bile dh petang-petang ni,


rasa tak sabar nk balik.dh kul 4pm lah katakan.
lepas solat,rasa segar sgt.rasa hepy je.
TAPI,bengang x korg bile korg hepy-hepy
tibe-tibe kena marah.
ouch,mmg menyirap darah ni.
tambahan lagik kalau dorg marah-marah,
then bile korg siasat balik,salah tu bukan salah korg.
huh,mmg berapi,saje nk kurgkan pahala puasa
i ptg-ptg cm ni kan.nasib i boleh control ag.

bukan lah nk marah sgt,tp yg nk jd marah
tu sbb nya,tak siasat,tak tanya knp,
main nk marah je.lg pun tak boleh ke ckp elok-elok.
siap sound "lain kali nk buat keje hati hati"
eh hello,sepatutnya i tuju kan ayat tu kat u taw!

then bile i call balik,terangkan mana yg tak betul,
baru nk tergelak-gelak dlm fon.
(@&@*^#*(@@(8
sabar safura sabar lah.
fuhhh fuhhhh!

peringatan buat semua lah eh.
bile kite berkerjasama ngan org,
buat 1 kerja tp buat beramai-ramai,
kalau ada salah silap dimana-mana,
jgn lah trus nk BOOOMMM org,
siasat dulu,kalau dh kena MAKI balik
kau yg malu.bluweeeekkssssssss.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. Memang pun.huhuhu..
    wat sakit hatikan..

    ReplyDelete
  2. betul........tepat

    tapi ingatlah jika ditegur, pandanglah apa yang ditegur dan bukannya memandang orang yang menegur

    ReplyDelete
  3. ari ni bengang sangat ngan officer yang xtau nak kompromi... grrrrr

    ReplyDelete
  4. suka suki je kan marah org...lg satu...gram betol bila org suka dgr sebelah pihak...percaya bulat2 org kata...apa salahnya tanya dulu...entah betol entah tidak...pastu tak tau pasal buat muka ketat kononnya kita salah besar...geram kan...

    ReplyDelete
  5. huhu..rara kena marah ke?saba taw..

    ReplyDelete
  6. mmg marah..rs nk caruts je.. opss, xbaek...

    sabar yer.. =)

    ReplyDelete
  7. kesian sis kte sorg ni, sabar ok ;)

    ReplyDelete
  8. sabar yea kak di bulan puasa ni :)

    ReplyDelete
  9. sabar2..jgn marah2 nnt kurang pahala posa..hehe

    ReplyDelete
  10. em...sabo jelah kak..
    kalau sy tu da lame kene maki

    ReplyDelete
  11. pas tu langsung tanak mintak maaf....rasa nak babab je...

    ReplyDelete
  12. sis, teman ada cerita.. hampir sama dengan kes nih.. nanti teman buat entry.. hahahaha

    ReplyDelete
  13. tu sikap orang yang penakut..
    sebelum apa2 dia salahkan orang lain dulu..betul2 penakut..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com