Image and video hosting by TinyPic

18 August 2011

spontaneous Khamis : jom blajar uruskan wang


salam semua.sihat?puasa x rini?
heee rini i ada kusus,nk tau kusus apa?
KURSUS PENGURUSAN WANG RINGGIT.
lepas ni kalau tak reti nak uruskan wang jugak mmg 
melampau lah kan.but ok lah,sedikit sebanyak 
ada gak ilmu yg i dpt kat sini.

nasib penceramah dye besh.
pandai buat lawak.
tp tetap mengantuk gak.
hai mata ni mmg tak paham lah knp.

jap eh nk dgr dye bincang pasal
pinjaman rumah jap.heee.

heee interpremmm =)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. hari tu cheqna ada ikuti kursus BMW stand for bijak mengurus wang..syok kususnya...
    selamat mendengar ceramah ye =)

    ReplyDelete
  2. teringin nak masuk kursus kewangan ni... :)

    ReplyDelete
  3. wahh, dh ada niat nk beli rumah tu..hehe.


    psst, gmbr kwn rara tu mcm muka kwn MK lak..nama dia fitrina.. hehe

    ReplyDelete
  4. hehe..kdg2 program macam nie bgos jugak kan..baru kita sedar mcm mane kte guna duet..haha

    ReplyDelete
  5. nanti boleh ajar kitorang kat sini plak..huhu
    ni program AKPK ke? best ye..

    ReplyDelete
  6. wah
    bgus
    duit ekin,tunang yg uruskan
    klu ekin pegang sndr,sekelip mata abis

    ReplyDelete
  7. pasnih boleh laa uruskn wang dgn btol kn??

    *nak wet raye boley??? heheheh

    ReplyDelete
  8. haha..lepas nih bole buat entry care urus kan duet ye :D

    ReplyDelete
  9. wahhh bagusnye ada kursus cmni!

    ReplyDelete
  10. kursus kewangan, student pun kena pergi dah neh. hee

    ReplyDelete
  11. untungnyer dpt g kursus urus duit.. :)

    ReplyDelete
  12. dulu2 mase umur awal2 20 an pernah gi kelas ni.. agak bagus ar..lelagi mase tu masih muda n baru nak belajar hidup pegang duit..:)

    ReplyDelete
  13. pas nie salah kire cari akk lah erk..

    eh nnt anis amik pjj kewangan leh la akk ajr kn kn..heee

    ReplyDelete
  14. aku hancus dalam pengurusan kewangan.. tiap2 bulan mesti xcukup... :(

    ReplyDelete
  15. hahaaa . dah biasalah tu . namanya ceramah .. hahaa :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com