18 August 2011

spontaneous Khamis : jom blajar uruskan wang


salam semua.sihat?puasa x rini?
heee rini i ada kusus,nk tau kusus apa?
KURSUS PENGURUSAN WANG RINGGIT.
lepas ni kalau tak reti nak uruskan wang jugak mmg 
melampau lah kan.but ok lah,sedikit sebanyak 
ada gak ilmu yg i dpt kat sini.

nasib penceramah dye besh.
pandai buat lawak.
tp tetap mengantuk gak.
hai mata ni mmg tak paham lah knp.

jap eh nk dgr dye bincang pasal
pinjaman rumah jap.heee.

heee interpremmm =)


18 comments:

cheqna said...

hari tu cheqna ada ikuti kursus BMW stand for bijak mengurus wang..syok kususnya...
selamat mendengar ceramah ye =)

mOoN said...

teringin nak masuk kursus kewangan ni... :)

mizzkechique said...

wahh, dh ada niat nk beli rumah tu..hehe.


psst, gmbr kwn rara tu mcm muka kwn MK lak..nama dia fitrina.. hehe

syaz@rozelt said...

hehe..kdg2 program macam nie bgos jugak kan..baru kita sedar mcm mane kte guna duet..haha

dhiera said...

nanti boleh ajar kitorang kat sini plak..huhu
ni program AKPK ke? best ye..

e k i n ♥ y u s r i said...

wah
bgus
duit ekin,tunang yg uruskan
klu ekin pegang sndr,sekelip mata abis

kaizen said...

pasnih boleh laa uruskn wang dgn btol kn??

*nak wet raye boley??? heheheh

syrupmasin said...

haha..lepas nih bole buat entry care urus kan duet ye :D

~ NANA ~ said...

wahhh bagusnye ada kursus cmni!

Hana Soffelia said...

Wah, nanti share info plss.. hehe

Fathiah Hamim said...

kursus kewangan, student pun kena pergi dah neh. hee

HARITH ISKANDAR said...

untungnyer dpt g kursus urus duit.. :)

aTy _faRed~ said...

dulu2 mase umur awal2 20 an pernah gi kelas ni.. agak bagus ar..lelagi mase tu masih muda n baru nak belajar hidup pegang duit..:)

anismelon said...

pas nie salah kire cari akk lah erk..

eh nnt anis amik pjj kewangan leh la akk ajr kn kn..heee

aimi adilah said...

akk mmg chantek :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku hancus dalam pengurusan kewangan.. tiap2 bulan mesti xcukup... :(

diana said...

nak beli rumah dah ke??:p

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaaa . dah biasalah tu . namanya ceramah .. hahaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...