Image and video hosting by TinyPic

16 August 2011

tak boleh dgr lagu RAYA.

salam 16 ramadhan.eh eh btol kan 16 ramadhan kan?
lame kan i tak hupdate.3 hari.mmg lame.
mmg tak bukak blog langsung.sgt teruk.
mmg teruk sgt rase,tak penah tak
x bukak blog seLAMA ni.
oh i hate it.tapiii.
nk buat cane kan.
redha jelah.

actually i demam,
malam kelmarin paling teruk,
panas giler,dh buh cool fever pun,pg smlm
still panas ag,then smlm g klinik,doc still kata,panas lg ni.
then doc bg banyak ubt,ah tak larat nk mkn ubt.dh lah besar.
tak suke!but kena mkn gak,kalo x cane nk sihat kan.
dlm tahun ni,i tak pasti bape kali dh i demam.
teruk sgt rasa,tak tau lah knp badan ni tak
tahan lasak tahun ni,kena hujan sket
dh demam.hmm nk kata dh tua
baru 24tahun.heeee.
sabtu : sblm demam,berbuka at DE PALMA.sgt banyak i mkn.heee
lagu raya dh keluar kan.
pg td masa drive dgr lagu MAMAT.
tetibe rasa sayu,rasa nk nanges.mmg tak boleh
nk dgr lagu raya.dr dulu cm tu,ni bile dh jauh dgn family
ag lah terasa sayu nya.lagik lah seday.
tapi tak pelah,minggu depan dh nk
balik epoh dh.yeay! mood raya =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. rindu entry2 rara yg byk celoteh taw!huhu get well soon dear..jage kesihatan~

    ReplyDelete
  2. La, rara demam rupanya. patutlah blog tak hupdate. Get well soon tau.

    Hana pun sebak gila dgr lagu raya time nk dtg keje td. Dahlah sepanjang bulan puasa ni xpernah berbuka puasa dgn family lagi. sdh je.

    haish, cptlah minggu dpan, mau blik kg ni. T_T

    ReplyDelete
  3. bgus la da sihat..selamt blik kg...

    ReplyDelete
  4. rara x sehat ke??huhu..ciannya..jgn lupa habiskan antibiotik!

    ReplyDelete
  5. jge kesihatan yer rara...
    patutlah rara lame x update...

    ekin pon xleh dgr lagu raya
    fmly jauh
    en.tunang je ade kat sini

    ReplyDelete
  6. sejak tiga tahun lepas fa anti lagu raya. huhu

    ReplyDelete
  7. moge sembuh spt sediakala..nti jgn lupo kim slm wa kt org kg ye..hikhik

    ReplyDelete
  8. semoga rara cpt smbh.....smgat3

    ReplyDelete
  9. sabar yer...jaga kesihatan tau! ;)

    ReplyDelete
  10. rs raya tu da dekat sgt dah bile dgr lagu raya... :)

    ReplyDelete
  11. rara demam nak kahwin tuh.. wink2!! :P den mmg dah berkampung.. org xde kampung cenggini ler..huhu

    ReplyDelete
  12. cian..demam rupenya.. pttla senyap je.. semoga cpt sembuh yer..

    ReplyDelete
  13. Jgn time rayo demam..spoil nti..

    ReplyDelete
  14. klu time nak dekat raya then jauh dgn fmily mesti rasa nak nanges..uwaaaaaa.

    ReplyDelete
  15. kalau nak cepat kebah demam, minum air 7up or 100plus...ni tips yang saya dapat dari seorang metron hospital KL masa skolah dulu. tapi bukan yang sejuk tu yek..

    ReplyDelete
  16. selamat pulang ye.. hati2 drive :)

    ReplyDelete
  17. demam rupa nya...
    akak pun ada masalah kesihatan 5 hari lalu..
    sekarang ok dah...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com