16 August 2011

tak boleh dgr lagu RAYA.

salam 16 ramadhan.eh eh btol kan 16 ramadhan kan?
lame kan i tak hupdate.3 hari.mmg lame.
mmg tak bukak blog langsung.sgt teruk.
mmg teruk sgt rase,tak penah tak
x bukak blog seLAMA ni.
oh i hate it.tapiii.
nk buat cane kan.
redha jelah.

actually i demam,
malam kelmarin paling teruk,
panas giler,dh buh cool fever pun,pg smlm
still panas ag,then smlm g klinik,doc still kata,panas lg ni.
then doc bg banyak ubt,ah tak larat nk mkn ubt.dh lah besar.
tak suke!but kena mkn gak,kalo x cane nk sihat kan.
dlm tahun ni,i tak pasti bape kali dh i demam.
teruk sgt rasa,tak tau lah knp badan ni tak
tahan lasak tahun ni,kena hujan sket
dh demam.hmm nk kata dh tua
baru 24tahun.heeee.
sabtu : sblm demam,berbuka at DE PALMA.sgt banyak i mkn.heee
lagu raya dh keluar kan.
pg td masa drive dgr lagu MAMAT.
tetibe rasa sayu,rasa nk nanges.mmg tak boleh
nk dgr lagu raya.dr dulu cm tu,ni bile dh jauh dgn family
ag lah terasa sayu nya.lagik lah seday.
tapi tak pelah,minggu depan dh nk
balik epoh dh.yeay! mood raya =)

17 comments:

Little Cinderella said...

rindu entry2 rara yg byk celoteh taw!huhu get well soon dear..jage kesihatan~

Hana Soffelia said...

La, rara demam rupanya. patutlah blog tak hupdate. Get well soon tau.

Hana pun sebak gila dgr lagu raya time nk dtg keje td. Dahlah sepanjang bulan puasa ni xpernah berbuka puasa dgn family lagi. sdh je.

haish, cptlah minggu dpan, mau blik kg ni. T_T

ArulchelseA said...

bgus la da sihat..selamt blik kg...

syaz@rozelt said...

rara x sehat ke??huhu..ciannya..jgn lupa habiskan antibiotik!

e k i n ♥ y u s r i said...

jge kesihatan yer rara...
patutlah rara lame x update...

ekin pon xleh dgr lagu raya
fmly jauh
en.tunang je ade kat sini

Fathiah Hamim said...

sejak tiga tahun lepas fa anti lagu raya. huhu

mr.curly said...

moge sembuh spt sediakala..nti jgn lupo kim slm wa kt org kg ye..hikhik

shaFazie said...

semoga rara cpt smbh.....smgat3

kaklong said...

sabar yer...jaga kesihatan tau! ;)

sha a.s said...

rs raya tu da dekat sgt dah bile dgr lagu raya... :)

b a m b a m ' s said...

rara demam nak kahwin tuh.. wink2!! :P den mmg dah berkampung.. org xde kampung cenggini ler..huhu

mizzkechique said...

cian..demam rupenya.. pttla senyap je.. semoga cpt sembuh yer..

Papa Mifz said...

Jgn time rayo demam..spoil nti..

Cik Bell said...

klu time nak dekat raya then jauh dgn fmily mesti rasa nak nanges..uwaaaaaa.

syu said...

kalau nak cepat kebah demam, minum air 7up or 100plus...ni tips yang saya dapat dari seorang metron hospital KL masa skolah dulu. tapi bukan yang sejuk tu yek..

aimi adilah said...

selamat pulang ye.. hati2 drive :)

diana said...

demam rupa nya...
akak pun ada masalah kesihatan 5 hari lalu..
sekarang ok dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...