Image and video hosting by TinyPic

22 August 2011

tidur tapi mata terbuka.

pelik x?bile kite nampak org tu matanya terbuka,tapi diam je,kite cakap pun dia diam,kite diam lagik lah dia diam,berkelip x,bergerak x,senyum pun tak,semuanya tak lah.mcm kena sampuk.
motif piccy selena gomez?sbb dye comels
i pelik sgt ngan org mcm ni.sombong xkena tempat,apa lah guna nya kite nk menyombong ngan org,bukan dpt duet pun.kalau org bercakap ngan kite,balas lah balik,jgn lah buat tak tau,jaga lah air muka org lain jugak.bayangkan kalau org lain buat kat kite mcm tu,malu kan.

please lah,kpd yg terasa dirinya bodoh sombong tu,jgn lah buat cm tu,tak dpt apa pun,plus bulan-bulan puasa ni,manis-manis kan lah mulut,ukir-ukirkan lah senyuman yek. chill yaw =)

p/s : tu sbb i panggil org mcm ni tidur tp mata terbukak,yelah,kite ckp pon diam je.peliks-peliks perangai manusia.nasib bukan i yg kena situation cm ni,kalau i kena mmg kena dah brain wash =)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. xtau spesis apa manusia sebegitu kan. hu3

    ReplyDelete
  2. aini mmg jenis tidur tapi mata terbuka sikit,.org tua2 kata budak mcm ni keras kepala,.mmg pon,.=p

    ReplyDelete
  3. ooo kirenyer cakap dengan tunggul lah ni yer..hehe sian dia..sembur je ridset :p

    ReplyDelete
  4. tak suka juga orang sombong neh...

    rasa macam nak lempang2 ja...hehhe...

    ReplyDelete
  5. kalo fa. dah lama kena sembur. hehe

    ReplyDelete
  6. banyak orang macam tu... sombong tak tentu pasal..

    ReplyDelete
  7. kalau jenis cmtu fara suke soun d sikit je hhohoho
    kejAm KAN

    ReplyDelete
  8. rara..nie kes bodoh sombong td ke?hihi..better kite diam je..susah kalau bgado dngn org mcm nie~

    ReplyDelete
  9. perasan hebat memang macam tu.

    saya tido tapi mata terbukak jugak,katanya degil..huhuu

    ReplyDelete
  10. kepantangan rina bile bercakap dgn org, die x respon. even tgh marah sekalipun, respon la utk jage air muka kwn tu. b professional. x rugi pun ;)

    ReplyDelete
  11. betul2 tak suke org mcm nie...rase nk lempang je..nk sound2 jer tak dgr ke ape...skit hati sbb alalu kena

    ReplyDelete
  12. dia tengah pikir masalah besar tuh .. uhuhuh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com