22 August 2011

tidur tapi mata terbuka.

pelik x?bile kite nampak org tu matanya terbuka,tapi diam je,kite cakap pun dia diam,kite diam lagik lah dia diam,berkelip x,bergerak x,senyum pun tak,semuanya tak lah.mcm kena sampuk.
motif piccy selena gomez?sbb dye comels
i pelik sgt ngan org mcm ni.sombong xkena tempat,apa lah guna nya kite nk menyombong ngan org,bukan dpt duet pun.kalau org bercakap ngan kite,balas lah balik,jgn lah buat tak tau,jaga lah air muka org lain jugak.bayangkan kalau org lain buat kat kite mcm tu,malu kan.

please lah,kpd yg terasa dirinya bodoh sombong tu,jgn lah buat cm tu,tak dpt apa pun,plus bulan-bulan puasa ni,manis-manis kan lah mulut,ukir-ukirkan lah senyuman yek. chill yaw =)

p/s : tu sbb i panggil org mcm ni tidur tp mata terbukak,yelah,kite ckp pon diam je.peliks-peliks perangai manusia.nasib bukan i yg kena situation cm ni,kalau i kena mmg kena dah brain wash =)


21 comments:

Fariza said...

xtau spesis apa manusia sebegitu kan. hu3

mizzkechique said...

tumbok je org mcm tu.. haha

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini mmg jenis tidur tapi mata terbuka sikit,.org tua2 kata budak mcm ni keras kepala,.mmg pon,.=p

HARITH ISKANDAR said...

ooo kirenyer cakap dengan tunggul lah ni yer..hehe sian dia..sembur je ridset :p

suriani azwan said...

haish..mcm tu pn ada...

ILA HonEyBuNNy said...

tak suka juga orang sombong neh...

rasa macam nak lempang2 ja...hehhe...

Fathiah Hamim said...

kalo fa. dah lama kena sembur. hehe

aTy _faRed~ said...

banyak orang macam tu... sombong tak tentu pasal..

cik najihah said...

kalau jenis cmtu fara suke soun d sikit je hhohoho
kejAm KAN

syaz@rozelt said...

rara..nie kes bodoh sombong td ke?hihi..better kite diam je..susah kalau bgado dngn org mcm nie~

aimi adilah said...

dy bisu kot akk atwpon dy pekak

Cik Saila said...

xsuka org sombong :(

e k i n ♥ y u s r i said...

lantak je depa nie rara....hehehe

cik fadh said...

pekak kot kak ? hehe

norinaomar said...

perasan hebat memang macam tu.

saya tido tapi mata terbukak jugak,katanya degil..huhuu

Hana Soffelia said...

Ha'ah.. pelik2.. jgn dlyn sgt.

Ct Arina said...

kepantangan rina bile bercakap dgn org, die x respon. even tgh marah sekalipun, respon la utk jage air muka kwn tu. b professional. x rugi pun ;)

UyaRayza said...

betul2 tak suke org mcm nie...rase nk lempang je..nk sound2 jer tak dgr ke ape...skit hati sbb alalu kena

diana said...

lempang je..
hahaha

Bitt (double IS) said...

patung tuh...akakakakkaka

iPai said...

dia tengah pikir masalah besar tuh .. uhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...