Image and video hosting by TinyPic

04 August 2011

tunangku suke perempuan lain!

ouch,now my en.bambam dh addicted dgn cite korea.




nk tau cite apa?
CITY HUNTER.
dye suke sgt dgn KIM NANA tu.
erkkkk!tau lah cantek.aahhhhhh jeles i taw.

kalau cm tu i pon nk suke lelaki lain gak.
nk tau sape.ni dyeeeeee.heeee.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



















love u lee min ho!hahahaah padan muka syg!



i suke dye sejak tgk cite BOF ag.heeee.tersuke lah pulok.
dlm city hunter dye ada lagik.haih mmg suke lah.
but masa i tgk tu dh sekerat jalan,tu yg
tak besh tu.tapi takpe.adik en.bambam ada full cite ni.
so leh ulang tayang 40kali.heeee.

ni lagik pic KIM NANA khas untuk tunang i.
baek tak i sbb tujukan gambar pompuan lain kat dye.
bleh dpt payung emas ni cm ni.hehehe.
curik dr blog ELLA.heee









comels kan dye.suke lah,dressup,bag,heels.ouch
AWESOME!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

37 comments:

  1. mama caca pun dah lama suka kim nana ni...rara pink, best ke citer ni? ada kelakar2 tak?

    ReplyDelete
  2. kim nana mmg cute.
    ahahaha.
    xpe. masing2 xdapat punya.
    lalalalala :p

    ReplyDelete
  3. oh i heart min ho so damn much! more than my boy. haha ;D

    ReplyDelete
  4. cerita city hunter memang tengah hot sekarang...ramai yg addicted dengan citer tu..hehehehe

    ReplyDelete
  5. tapi cik bambam tak sukakan laki lain selain remy ishak.. auwww~! ahhahaha

    suka juga layan korea..especially realiti show.. ehhe

    ReplyDelete
  6. ayu betol cik awek korea nie.
    kene tinggal kan la awek2 retis den kat malaya nih
    hahaha.

    ReplyDelete
  7. best ke cte nie??nnt nak nonton sebab princess hours dh nak hbs..huhu

    p/s: kim nana nie x de la comey sgt so jgn jeles2 oke?hehe

    ReplyDelete
  8. suker hero laki tu jugak..!!! suker sangat... suker start cerite boys over flower.. lepas tu baru2 ni kan die ade belakon kat 8tv cerite personal taste..hari2 gaduh ngan asben sebab nak tengok cerite tu.. asben jeles sebab die kate saye nak tengok hero nyer jer..hahahah

    ReplyDelete
  9. suke kim nana nyer style..harap2 dpt handbag mcm die...huu

    ReplyDelete
  10. owh...my lee min ho....huhuhuhu ..alaaaa nk tgok personal taste T_T

    ReplyDelete
  11. saya suka yg laen, kim hyoon joong !!! heheh

    ReplyDelete
  12. suke city hunter. dah berjaya download kesemua episode cite nie...hehe

    ReplyDelete
  13. naseb baek saya dengan si dia tak tengok cite korea, takda la isu suka orang laen. haha

    ReplyDelete
  14. wahh!!cute gile dress up die.. :)

    ReplyDelete
  15. pelakon korea apsal la lawa dan comey eaa..

    ReplyDelete
  16. hahah encik kesayangan rara suka kim nana..tapi dia kahwin ngan awk..so rara juga yang menang hahahha..;p

    ReplyDelete
  17. hensem n comel la diorg ni. suke suke :)

    ReplyDelete
  18. alooor jeles nie ! ekekkeke

    dia sweet , rara lagi sweet .. cer pakai mcm tuu hermmmm tapi jgn pakai yg pendek tuu udah ye cayunk ! :)

    ReplyDelete
  19. kat mana nak download citer nie. nak tengok sgt2.

    ReplyDelete
  20. haha. gempak je tajuk kn.
    btw both of them cute!

    S a l a m r a m a d h a n~
    Jum hayati di sini (^o^)
    suatu kisah di ramadhan

    ReplyDelete
  21. kcaknya min ho :')
    huhuhu.. minat artis cmni tak apa pun.. hehe

    ReplyDelete
  22. Ehehehe, sis pon jeleskn dia balik ;D

    *sweet la sis ni^^*

    ReplyDelete
  23. dah lama tak layan cite korea.. akak tgk sama cun aje rara dgn heroin tu.. so tak ada apa yg perlu dirisaukan.. he..he.. akak pun suka tgk style dia.. vouge kan..

    ReplyDelete
  24. Lee Min Ho, klu ada yg ckp x ensem xtau la nak ckp pe..huhu...tersuka gak kat dia sejak tngok BOF..lol =)

    ReplyDelete
  25. dia pun minat korea jgak rupanya..:)

    ReplyDelete
  26. hensemm..tak suke sgt pn kim nana ni..

    ReplyDelete
  27. sabar la na..yg pasti cik rara tetap dihati en bambam..hahahaha;p

    ReplyDelete
  28. la....kita pun minat lee min ho start tengok citer BOF...pastue baru nie citer Personal Taste...mmg tak pernah tgl la tgok citernya...huhuhu....tak lama lagi BOF akan ditayang balik dlm TV8....syioknyer.....

    ReplyDelete
  29. ouh hot bangat kim nana.. sweet sangat.. mmg patut pon..haha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com