04 August 2011

tunangku suke perempuan lain!

ouch,now my en.bambam dh addicted dgn cite korea.




nk tau cite apa?
CITY HUNTER.
dye suke sgt dgn KIM NANA tu.
erkkkk!tau lah cantek.aahhhhhh jeles i taw.

kalau cm tu i pon nk suke lelaki lain gak.
nk tau sape.ni dyeeeeee.heeee.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



















love u lee min ho!hahahaah padan muka syg!



i suke dye sejak tgk cite BOF ag.heeee.tersuke lah pulok.
dlm city hunter dye ada lagik.haih mmg suke lah.
but masa i tgk tu dh sekerat jalan,tu yg
tak besh tu.tapi takpe.adik en.bambam ada full cite ni.
so leh ulang tayang 40kali.heeee.

ni lagik pic KIM NANA khas untuk tunang i.
baek tak i sbb tujukan gambar pompuan lain kat dye.
bleh dpt payung emas ni cm ni.hehehe.
curik dr blog ELLA.heee









comels kan dye.suke lah,dressup,bag,heels.ouch
AWESOME!

37 comments:

Salim Harmanain said...

suke kim nana...cute heheh :)

MAMA CACA said...

mama caca pun dah lama suka kim nana ni...rara pink, best ke citer ni? ada kelakar2 tak?

Fariza said...

kim nana mmg cute.
ahahaha.
xpe. masing2 xdapat punya.
lalalalala :p

Ct Arina said...

oh i heart min ho so damn much! more than my boy. haha ;D

cik fadh said...

let him go sis rara ! ngeh3x

kasih suci said...

cerita city hunter memang tengah hot sekarang...ramai yg addicted dengan citer tu..hehehehe

b a m b a m ' s said...

tapi cik bambam tak sukakan laki lain selain remy ishak.. auwww~! ahhahaha

suka juga layan korea..especially realiti show.. ehhe

saya_arief said...

ayu betol cik awek korea nie.
kene tinggal kan la awek2 retis den kat malaya nih
hahaha.

syaz@rozelt said...

best ke cte nie??nnt nak nonton sebab princess hours dh nak hbs..huhu

p/s: kim nana nie x de la comey sgt so jgn jeles2 oke?hehe

mOon jOhari said...

mOon lagi kiut! :p

aTy _faRed~ said...

suker hero laki tu jugak..!!! suker sangat... suker start cerite boys over flower.. lepas tu baru2 ni kan die ade belakon kat 8tv cerite personal taste..hari2 gaduh ngan asben sebab nak tengok cerite tu.. asben jeles sebab die kate saye nak tengok hero nyer jer..hahahah

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah.. taknak kalah tu Rara.

eLLa said...

suke kim nana nyer style..harap2 dpt handbag mcm die...huu

misz sheyla said...

owh...my lee min ho....huhuhuhu ..alaaaa nk tgok personal taste T_T

Cinderella said...

kim nana comelnye...:)

syrupmasin said...

wuahahahaha..adoiii..

~syue syada~ said...

saya suka yg laen, kim hyoon joong !!! heheh

Nini Hartini said...

suke city hunter. dah berjaya download kesemua episode cite nie...hehe

Fathiah Hamim said...

naseb baek saya dengan si dia tak tengok cite korea, takda la isu suka orang laen. haha

~NajiLaA~ said...

wahh!!cute gile dress up die.. :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pelakon korea apsal la lawa dan comey eaa..

Syuxer said...

hahah encik kesayangan rara suka kim nana..tapi dia kahwin ngan awk..so rara juga yang menang hahahha..;p

Lieyda said...

hensem n comel la diorg ni. suke suke :)

ieda said...

alooor jeles nie ! ekekkeke

dia sweet , rara lagi sweet .. cer pakai mcm tuu hermmmm tapi jgn pakai yg pendek tuu udah ye cayunk ! :)

✿ cik pieQa ✿ said...

kat mana nak download citer nie. nak tengok sgt2.

Farah Shamsudin said...

best sangat ek citer nii..

zaty luvlianncezzz said...

haha. gempak je tajuk kn.
btw both of them cute!

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
suatu kisah di ramadhan

amna said...

kcaknya min ho :')
huhuhu.. minat artis cmni tak apa pun.. hehe

Nurnajwa said...

Ehehehe, sis pon jeleskn dia balik ;D

*sweet la sis ni^^*

Hanis Azla said...

dah lama tak layan cite korea.. akak tgk sama cun aje rara dgn heroin tu.. so tak ada apa yg perlu dirisaukan.. he..he.. akak pun suka tgk style dia.. vouge kan..

as cHubby said...

Lee Min Ho, klu ada yg ckp x ensem xtau la nak ckp pe..huhu...tersuka gak kat dia sejak tngok BOF..lol =)

diana said...

dia pun minat korea jgak rupanya..:)

Wanie said...

hensemm..tak suke sgt pn kim nana ni..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

comel2 je korean artist;)

kaklong said...

sabar la na..yg pasti cik rara tetap dihati en bambam..hahahaha;p

Noor said...

la....kita pun minat lee min ho start tengok citer BOF...pastue baru nie citer Personal Taste...mmg tak pernah tgl la tgok citernya...huhuhu....tak lama lagi BOF akan ditayang balik dlm TV8....syioknyer.....

ayie said...

ouh hot bangat kim nana.. sweet sangat.. mmg patut pon..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...