Image and video hosting by TinyPic

17 August 2011

tutorial : Tab Menu

tutorial ni khas untuk cik tunangan wannabe ni.hehehe.







dye mintak tolong i ajar buat tab menu cm ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ok,mulamula skali macam ni,
pecah telur 3 bijik,pukul sampai kembang.
opppssss! ni salah channel.heeee.
jgn marah shura =)

ok cm ni.shura g ke POSTING
then click ke edit pages.

dye akan keluar cm ni
then click ke NEW PAGE
dye akan keluar cm ni EDIT PAGE
then tulis lah pape kat tajuk n content nya
PUBLISH then SIAP!

*dlm new page tu,kat edit page,leh lah buh apa je.
link ke apa ke.ok x cik shura?hope paham eh =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. Tuk shura je ? Kawan shura boleh pakai tak tab menu ni ? ngeee !!

    ReplyDelete
  2. nice tutorial hehehe..sbb uya pun tgh pelik mcm mane la org buat tab tue hehehe..thankz deaR

    ReplyDelete
  3. rara!!!dah dpt..
    tqvm yeeee!! nnt i blanje ice cream..hihihi

    ReplyDelete
  4. o...gitu ke..
    akak baru tahu...
    sebab tab menu akak tu buat nya cam lain..
    hehehh

    ReplyDelete
  5. tq tutorial neh heheh..:)..rajin rara kongsikan tips2 neh heheh

    ReplyDelete
  6. nnti nk try la.. hehe.. thx for sharing ye.. :)

    ReplyDelete
  7. tunjuk ajarku sifu!....hahahah ;)

    hebat la...

    ReplyDelete
  8. simple yet nice je tutorial rara nie..hehe..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com