Image and video hosting by TinyPic

18 August 2011

unfollow me?! entry mak tak best ke nokkkk!


see this piccy?
ouch,baru td i bukak blog ada 1179,
tibe-tibe lepas zohor buka td bukak
balik blog ada 1178

sapo lah punye kijo yg unfollow mak ni.
hehehehe.knp eh?entry mak tak syok eh nokkkkk?

xpe lah nokkkk mak tak kisah.
entry mak ni suke-suke je.
ikut hati je nak menaip.
kau nk baca kau baca.
kau tak nk or muak tgk mak sllu update
kau boleh je unfollow mak.
mak ok je nokkkk,

tak kecik hati pong!
ramai lagik yg lain follow mak.
hehehehe.
ok lahhhh daaaaa =)

p/s : tak semua org suke dgn penulisan kite.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 comments:

  1. hehe sape tu ek :p ..mmm tp tu le sy sndri pon xkesah if ade yg nk polow ke idak.blog pon sj suke2 je.xpe.
    maybe dia pon penat nk polow org kot.. :p
    belanje dia buke pose kot2 dia polow balik.ehehe

    ReplyDelete
  2. kalau blog dia ni satu pigi seploh doplah mari!!!

    =)

    ReplyDelete
  3. memg cm2lah rara
    pastu nnti die neklah balik
    hehehe

    ReplyDelete
  4. alahh tak terjejas pon kan blog ni...hihi...=))

    ReplyDelete
  5. betul tu tak semua suka..kita tak paksa polo..nak unpolo pun tak paksa.no heart feelinglah..huhu

    ReplyDelete
  6. xpo..bnyak dah tu . xkn trase kehilangannyer..huhu

    ReplyDelete
  7. org gler je yh unfollow akk yg chomel ni aahahhahaha.... :)

    ReplyDelete
  8. Hackers pon pernah kena sebelum ini..Napa nth orang tu unfollow..ah xpe..ramai lagi blogger kat luar sana yang boleh follow kita

    ReplyDelete
  9. Baru jugak terjadik pada ida hari tu... sedih kan ?

    Tapi lantak diaorg lah !! Janji ai happy ! =)

    ReplyDelete
  10. xpe..ramai lagi yg akn follow... pernah mengalaminya dulu.. huhu betul apa yang Rara kata tu..xsemua org suka dengan penulisan kita.. :)

    ReplyDelete
  11. mcm MK kena hari tu.. sekali unfollow 5org.. dasat!! sabar je la..

    ReplyDelete
  12. bia la dia...ada rmai lg nk folo

    ReplyDelete
  13. huuhuu nk tergelk pon da..

    jgn unfolow kiter udah la yer..hihii

    ReplyDelete
  14. biaselah tu kak..
    dulu fara selalu gak..3 org skali ,.hampeh

    ReplyDelete
  15. Tape akak.. Liyana pon salu org unfolow.. Heheheh~

    ReplyDelete
  16. gile byk entry ko smpai 6rat ... den punye 2rat jew, nampak nau malasnyer, ahaks~

    ReplyDelete
  17. kadang2 blogspot sindri problem pun ye kak. entah laa. hee

    ReplyDelete
  18. takpe...sorang pergi sepuluh mari :) enjoy blogging :)

    ReplyDelete
  19. orang tu nak berenti berblog dah kot..
    heheeh..

    ReplyDelete
  20. haha,,ade jugak yg unfollow eh..biar lah kan..ramai lg yg follow nnt :)

    ReplyDelete
  21. tak pernah kena lagi...
    tapi sudah menjadi hak masing2 nak follow atau ke dak..

    ReplyDelete
  22. tak bertukar apa pun kak kalau hilang satu ..

    ReplyDelete
  23. sapa tu nokkk?..hahahahaha
    eh blh unfollow ke?, mana nak tekan?..aku tak pernah buat lagi..nak test buat kat rara..pastu follow balik..hahahhaha

    ReplyDelete
  24. haha^^ samelah kite. xpe, kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi ;D

    ReplyDelete
  25. hehe tak kisah berapa ramai yang follow tapi amat bermakna sesiapa yang drop komen bg setiap entry, penaik semangat for keep blogging. ^_^

    ReplyDelete
  26. yg penting itu bukan feyqaaaaa hahaha :D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com