18 August 2011

unfollow me?! entry mak tak best ke nokkkk!


see this piccy?
ouch,baru td i bukak blog ada 1179,
tibe-tibe lepas zohor buka td bukak
balik blog ada 1178

sapo lah punye kijo yg unfollow mak ni.
hehehehe.knp eh?entry mak tak syok eh nokkkkk?

xpe lah nokkkk mak tak kisah.
entry mak ni suke-suke je.
ikut hati je nak menaip.
kau nk baca kau baca.
kau tak nk or muak tgk mak sllu update
kau boleh je unfollow mak.
mak ok je nokkkk,

tak kecik hati pong!
ramai lagik yg lain follow mak.
hehehehe.
ok lahhhh daaaaa =)

p/s : tak semua org suke dgn penulisan kite.


28 comments:

HARITH ISKANDAR said...

hehe sape tu ek :p ..mmm tp tu le sy sndri pon xkesah if ade yg nk polow ke idak.blog pon sj suke2 je.xpe.
maybe dia pon penat nk polow org kot.. :p
belanje dia buke pose kot2 dia polow balik.ehehe

Innanie | Ariffin said...

kalau blog dia ni satu pigi seploh doplah mari!!!

=)

erin moshimoshi said...

tapi shaye shuke

ArulchelseA said...

biasa la tu kn... kih ki kih

e k i n ♥ y u s r i said...

memg cm2lah rara
pastu nnti die neklah balik
hehehe

May Maisarah said...

alahh tak terjejas pon kan blog ni...hihi...=))

Puan Kutu said...

betul tu tak semua suka..kita tak paksa polo..nak unpolo pun tak paksa.no heart feelinglah..huhu

cik fadh said...

xpo..bnyak dah tu . xkn trase kehilangannyer..huhu

aimi adilah said...

org gler je yh unfollow akk yg chomel ni aahahhahaha.... :)

Hackers said...

Hackers pon pernah kena sebelum ini..Napa nth orang tu unfollow..ah xpe..ramai lagi blogger kat luar sana yang boleh follow kita

::EIDA:: said...

Baru jugak terjadik pada ida hari tu... sedih kan ?

Tapi lantak diaorg lah !! Janji ai happy ! =)

~~Ticer Wann~~ said...

xpe..ramai lagi yg akn follow... pernah mengalaminya dulu.. huhu betul apa yang Rara kata tu..xsemua org suka dengan penulisan kita.. :)

mizzkechique said...

mcm MK kena hari tu.. sekali unfollow 5org.. dasat!! sabar je la..

MerLe said...

bia la dia...ada rmai lg nk folo

Pure Mahabbah Fillah said...

huuhuu nk tergelk pon da..

jgn unfolow kiter udah la yer..hihii

cik najihah said...

biaselah tu kak..
dulu fara selalu gak..3 org skali ,.hampeh

Liyana Zahim said...

Tape akak.. Liyana pon salu org unfolow.. Heheheh~

ღ p!nk veLvet ღ said...

gile byk entry ko smpai 6rat ... den punye 2rat jew, nampak nau malasnyer, ahaks~

Fathiah Hamim said...

kadang2 blogspot sindri problem pun ye kak. entah laa. hee

Nur Hawa Mohd Zin said...

takpe...sorang pergi sepuluh mari :) enjoy blogging :)

diana said...

orang tu nak berenti berblog dah kot..
heheeh..

syrupmasin said...

haha,,ade jugak yg unfollow eh..biar lah kan..ramai lg yg follow nnt :)

wear4kids said...

tak pernah kena lagi...
tapi sudah menjadi hak masing2 nak follow atau ke dak..

tia @ Ini Kisah Tia said...

tak bertukar apa pun kak kalau hilang satu ..

ABU said...

sapa tu nokkk?..hahahahaha
eh blh unfollow ke?, mana nak tekan?..aku tak pernah buat lagi..nak test buat kat rara..pastu follow balik..hahahhaha

Ct Arina said...

haha^^ samelah kite. xpe, kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi ;D

Hana Soffelia said...

hehe tak kisah berapa ramai yang follow tapi amat bermakna sesiapa yang drop komen bg setiap entry, penaik semangat for keep blogging. ^_^

Princess Feyqa said...

yg penting itu bukan feyqaaaaa hahaha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...