Image and video hosting by TinyPic

26 August 2011

ye,saye masih berkerja.


salam 26ramadhan.wahhhhhh sekejap je dh ramadhan ke 26.
sape keje lagik hari ni???? saye lah,saye masih lagik berkerja,
nk kata sedih tak jugak,nk kata gembira tak jugak,suam-suam je sbb sok dh nk cuti dh pon,sok dh boleh balik,even keje rini pun ramai yg takde kat opis,so boleh on9 je,hehehe,jahat kan.

rini jalan mmg banyak sgt kereta,sangat lah luar biasa banyaknya,
maybe lepas kerja dorg sume nk trus shoot balik kg kot kan,yg hepy nya drive waktu-waktu mcm ni knp taw,sbb lagu raya mmg akan selalu DJ pasang,cm hot rini non stop 2jam dorg pasang lagu raya,heaven je rasa,mcm nk nanges pun ada bile dgr lagu raya yg sedih tu.huaaaaaaaaaaaaaa tapi takpe,sabar-sabar,jap je.sok dh boleh balik jumpa family dah.bg sesiapa yg memandu tu,namau laju-laju taw.tak larik kg tu.oke!?

p/s : even ramai yg slow rini,ada jugak sekor dua hantu yg drive mcm pelesit,mmg tak paham tol i,kalau tak syg nyawa sendiri pon,ingat nyawa org lain sket,jgn nk ikut hati sendiri je,haih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 comments:

  1. selamat hari raya

    maaf zahir dan batin

    :)

    ReplyDelete
  2. ika pun masih keje dan mlm ni balik kampung yeyyy sukenye hehe :P

    ReplyDelete
  3. selamat hr raya rara.. esok MK keje lg.. elok2 blik kg..

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya...
    kalau drive lek lok k...

    ReplyDelete
  5. slmt bertugas dik,takpe..smpai masa awak plak bercuti sakan hehe...

    smlm pun dh byk keta atas jln,menyiput akak nk balik umah mak.

    esok dh blk kg yer..semoga slmt dlm perjalanan =)

    ReplyDelete
  6. sama. kena keje. selamat hari raya. maaf zahir dan batin. :). take care.

    ReplyDelete
  7. sama. kena keje. selamat hari raya. maaf zahir dan batin. :). take care.

    ReplyDelete
  8. berhati2 yer sis..

    jemput dtg beraya ke sg siput ..

    p/s: maaf juge kalau ade slh apa2..

    ReplyDelete
  9. syaz pon balek esok..tp esok malam la..hihi..selamat balek kampung rara!

    ReplyDelete
  10. sama lah kita yunk... still keje.. ari isnin depan pun still keja... :fuh

    Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin yaa.. <3

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya rara.. :P

    ingat ker sambg MC ari nie..heheh

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya..
    akak balik perak hari ahad..
    tak sabar nih..:p

    ReplyDelete
  13. sy pun still keje till isnin..dah biasa,taun2 sebelum raya 1st pun keje.takde hal!hehe..

    ReplyDelete
  14. Ala ala. sian dia kena keja! ehehehe :D

    ReplyDelete
  15. kak long pun kje jugak/...xpe, hepi jugak...hahahah

    maaf zahir batin...slmt hr raya ye cik rara....

    ReplyDelete
  16. Yg drive cam pelesit tu ari2 ada kot...hheee...

    ReplyDelete
  17. camat ari raye jugaq pura ... mintak maaf ye andai ade salah silap :)

    ReplyDelete
  18. selamat hari raye rara! maaf zahir & batin ;D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com