Image and video hosting by TinyPic

09 September 2011

3 tahun pemergian arwah Opah

Al-Fatihah.
harini 3tahun dh pemergian arwah opah i.but sampai skrg i masih terasa-rasa mcm arwah opah i masih ada disini,memerhati kami.seyes seday,i mmg sgt terasa kehilangan nya.i cucu perempuan sulung dlm family my mom,so opah selalu kalau i nk mkn apa,ckp je,dye mesti akan masak.kalau raya mmg best,baju raya mmg dye akan buat utk semua,tapi baju corak nya sume same jeeee.but kami still hepy.then kami akan beratur salam opah mintak duet raya.dat moment mmg i takkan lupa sampai mati,disaat ini i sgt rindukan Arwah Opah.


Opah,taun ni org nk kawen,kalau opah ada mesti opah akan jd org yg paling sibuk kan,opah mesti excited,opah mesti akan buat sume hantaran org,buat kek untuk org,tolong buat goodies sume,mesti org dh tak yah runsing pasal semua tu,mak pun sllu ckp yg "kalau Arwah Opah ada mesti senang kan ra" hmm.opah,org rindu sgt kat opah.

opah,maksu pun dh ada anak,anak maksu comels.opah mesti akan syg Thaqif kan.maksu pun pantang sorg-sorg.kalau opah ada mesti opah jaga maksu kan.

dulu masa kecik-kecik opah suke buat donut,donut opah kecik-kecik je,lembut je.salah satu sbb i tak mkn donut malaysia tu sbb i takkan mkn donut lain selain donut opah,sbb donut opah je sedap.

opah,opah sentiasa di ingatan kami,sayang opah.
Al-Fatihah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. Al fatihah... mesti rindu kan... donat opah tu harus terngiang2... hehehe

    ReplyDelete
  2. semoga roh arwah opah sentiasa dicucuri rahmat. sentiasalah doakan arwah kalau rindukan dia. :)

    ReplyDelete
  3. al fatihah buat opah akk..opah toh sentiasa ada n tengok akak.cume xleh tolong wat kan semua toh la..

    passttt..heee..anis men hentam je jait nye kak..t anis try pekemaskan jahitan..pengaruh akk la nie..tau pasal felt dr akk lah..heee..

    ReplyDelete
  4. al-fatihah..

    yui pon tinggal sorg aje opah yg ada..

    p/s: xpnh nak guna skype..ngeh3

    ReplyDelete
  5. sabar ye sayang . . setiap yang hidup mesty akan pergi jugak .. sedekahkan al fatihah banyak2 yee =)

    ReplyDelete
  6. arwah nenek fara baru taun ni meninggal tapi still ase die masih ade :(

    ReplyDelete
  7. sabarlah rara..huhuhu...

    nnt kita pon akan mati jumpa dia jugak.. :(

    ReplyDelete
  8. Al fatihah...x nak baca kisah sedey..uhuk

    ReplyDelete
  9. sedih. saya pun baru kehilangan datuk dan nenek. selang sminggu dorg meninggal. selang 6 bulan pulak ,arwah makcik. bertimpa-timpa kesedihan.Allah lebih sygkan mereka

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com