Image and video hosting by TinyPic

09 September 2011

banyaknya kau makan!

Ya Allah,sgt risau skrg ni,nafsu makan i membuak-buak sgt lepas puasa ni,masa raya ritu i mmg tuju lemang n rendang.skrg ni i suke mkn mcm-mcm,banyak benda i nk teringin.sume benda i nak mkn,smlm jeans mcm nk ketat dh tu.ichhhh i sgt risau.yg amat-amat risau.




bayangkan,smlm kononnya i tak nk mkn malam,kul 6 lepas balik keje i bli lah nasi lemak singgit,dpt lah 2 3 suap,kononnya nk diet,but masa keluar g cr printer ngan en.bambam smlm,kami g lah kedai mamak,i teringin nk mkn roti canai,so g order,yg tak tahan nya i order 2 keping.fuhhhh.HABES pulak tu.sabo jelah.

en.bambam lak order roti nan,tp tak habes,punyelah dye nk diet,i pulak yg selera menjadik-jadik.skrg ni i sgt risau,takut sgt gaun nt tak muat,huaaaa tolong.td i call member i,dye suggest i minum air lemon or limau kasturi,minum tu leh turun gak berat,member i dh cuba,i pon nk try lah nt.balik ni i nk bli limau satu guni.heeee.

tau tak rini i mkn apa,
nasi lemak for breakfast.

kat opis ada jamuan raya pulak :
laksa
kek coklat
kek custard jelly

fuhhhhh banyak kan.tolong lah saye!


p/s : td dh dpt resipi murtabak megi.sok nk buat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. nt bju pengantin xmuat.. aiyok... hehe

    ReplyDelete
  2. sis ni pon asyik mentaram semua bnda...dah lah jemputan rumah ke rumah sedang hangat skang ni..pengantin baru... kenalah p ye tak? nt org kata apa pulak

    ReplyDelete
  3. Dulu beberapa bulan sebelum ida naik pelamin, ida tak makan heavy pun.. diet siot ! Tahn tahan.. siksa gila... hehehhe~

    ReplyDelete
  4. amboi kek coklat tu..terliur tengok..

    ReplyDelete
  5. Boleh je mkn semua..tp tiap jenis mkn sikit je. Mmg betul, rajin2 minum air limau..dan mkn oat.

    Murtabak megi tu..yg mee maggi+telur tu kan?

    ReplyDelete
  6. pasni tak muat la baju pengantin akak! hahaha control kak control!

    ReplyDelete
  7. ayoyooo...


    kena jaga-jagan rara...

    kang baju pengantin tetas lak... heheheh

    ReplyDelete
  8. uishhh..sungguh x muat bj pengantin tuh kangg!! heheheh.. nk mkn..boleh.. tp setkat rasa dah lar rara.. :)

    ReplyDelete
  9. hehhe nak kawen nanti dietlah kan. btw suma sedap atas tuh. paling suka yang bawah sekali triffle kan? slupppp. terliur da =.='

    ReplyDelete
  10. akak, jga2. jgn sampai tak muat baju pngatin pulak. hehe

    ReplyDelete
  11. hati2 makan tuh..nanti baju pengantin kena edit balik hehe..

    makan ala kadar aje..x pun puasa hehe..kawal kawal kawal..insyaAllah rara mampu jadi langsing la punya hehe

    ReplyDelete
  12. wah..meriah nye kak..xpe xpe..org nak kawin..hati senang..ngeeee..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com