21 September 2011

Bini-bini ku Gangster

yeeeeeeeee super excited nk tunggu movie ni.lagik satu filem yg dibintangi oleh boyfie i.ecehhhhh ayat melayu habes.sape lagi.

abe Sam lah.i sgt suke dye oke.jgn pertikaikan,dh lah comels.sweeet.boleh bawak sume watak.mmg besh lah dye.




dalam bini-bini ku gangster,dye ada lagik,plus ada pulak actress yg i mmg super suke,Yana.huaaaa Yana ni mmg sweet.semalam i jumpa dye kat kafe RTM ni.member i kata dye dtg sbb promo cite bini-bini ku gangster.org nya tinggi,kurus sgt.n suke senyum.mcm mana tgk dye dlm tv,mcm tu lah dye kat luar.cantek sgt oke.makeup pon tak tebal.biasa-biasa je.jgn kan staff sini,makeup + heels 4inci.mengalahkan artissss u oulssss.heee.opppsssss.

esok keluarkan cite ni.jom tgk reramai!

18 comments:

Cik Bambam said...

nak tgk jugakkk!! :D

Hana Soffelia said...

Dearrrrr... i pun xsabar k nk menonton movie ni. Tambah2 abg sam i berlakon gak. teheee (nak jugak tu ngaku abg sam dia) And, Yana also. Love her so much. Siap join fan club dia lagi. rasa sgt2 kebudak-budakan lak. hehehe

aisya said...

suke yana tu jugak.. sweet je kan.. ramai yang tgh tunggu movie ni.. dgr je pun mcm best je..

azam said...

mesti best ni

kakchik@ella said...

Waaaa .. ada Abe Sam. Anok kawe suka nih.

cik fadh said...

kene plak gaji esok, mmg WAJIB tgok kannnn..hehe

ieda said...

aah akak suke jugak yana nie ..
dia super awesome kan dik !
x sabar nak beli dvd citer nie .. ekekek x kuar wayang layie kan ekekek

siti kektus said...

tak sabar nak tunggu weekend tau. rasa macam seronok je cite ni. hehe ;p

Atiqah Wadiah said...

nak tgk!!!

nazirah said...

wahhh cci pn tak sbr nak tengok cite ni mcm best je.. hee..tu la yana tu cute la tingin jmpe die.. dpn2. huhu owh rara keje kat rtm ek?

diana said...

suka yana jugak...
nanti dah tengok citer ye...

Bigdaddyz said...

ish2 bahaya filem ni...hehe

man said...

harap2 best...

Mamachia said...

macam jadi bodygurd pula bini2nya ..
nak tengok jga..

ade2mama said...

tagline movie ny yg xtahan 2 eheheh..
lu langsi..wa kawin lgy..

emmm tpy aku rse cite ny cm xbet la heehe

cik najihah said...

kite pon x saba nak tengok cite ni

Ct Arina said...

cam tetaw je cite ni tayang esok. gov gaji. hahah ;D

ABU said...

tak suka girl yg makeup tebal2..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...