Image and video hosting by TinyPic

21 September 2011

Bini-bini ku Gangster

yeeeeeeeee super excited nk tunggu movie ni.lagik satu filem yg dibintangi oleh boyfie i.ecehhhhh ayat melayu habes.sape lagi.

abe Sam lah.i sgt suke dye oke.jgn pertikaikan,dh lah comels.sweeet.boleh bawak sume watak.mmg besh lah dye.




dalam bini-bini ku gangster,dye ada lagik,plus ada pulak actress yg i mmg super suke,Yana.huaaaa Yana ni mmg sweet.semalam i jumpa dye kat kafe RTM ni.member i kata dye dtg sbb promo cite bini-bini ku gangster.org nya tinggi,kurus sgt.n suke senyum.mcm mana tgk dye dlm tv,mcm tu lah dye kat luar.cantek sgt oke.makeup pon tak tebal.biasa-biasa je.jgn kan staff sini,makeup + heels 4inci.mengalahkan artissss u oulssss.heee.opppsssss.

esok keluarkan cite ni.jom tgk reramai!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. Dearrrrr... i pun xsabar k nk menonton movie ni. Tambah2 abg sam i berlakon gak. teheee (nak jugak tu ngaku abg sam dia) And, Yana also. Love her so much. Siap join fan club dia lagi. rasa sgt2 kebudak-budakan lak. hehehe

    ReplyDelete
  2. suke yana tu jugak.. sweet je kan.. ramai yang tgh tunggu movie ni.. dgr je pun mcm best je..

    ReplyDelete
  3. Waaaa .. ada Abe Sam. Anok kawe suka nih.

    ReplyDelete
  4. kene plak gaji esok, mmg WAJIB tgok kannnn..hehe

    ReplyDelete
  5. aah akak suke jugak yana nie ..
    dia super awesome kan dik !
    x sabar nak beli dvd citer nie .. ekekek x kuar wayang layie kan ekekek

    ReplyDelete
  6. tak sabar nak tunggu weekend tau. rasa macam seronok je cite ni. hehe ;p

    ReplyDelete
  7. wahhh cci pn tak sbr nak tengok cite ni mcm best je.. hee..tu la yana tu cute la tingin jmpe die.. dpn2. huhu owh rara keje kat rtm ek?

    ReplyDelete
  8. suka yana jugak...
    nanti dah tengok citer ye...

    ReplyDelete
  9. macam jadi bodygurd pula bini2nya ..
    nak tengok jga..

    ReplyDelete
  10. tagline movie ny yg xtahan 2 eheheh..
    lu langsi..wa kawin lgy..

    emmm tpy aku rse cite ny cm xbet la heehe

    ReplyDelete
  11. kite pon x saba nak tengok cite ni

    ReplyDelete
  12. cam tetaw je cite ni tayang esok. gov gaji. hahah ;D

    ReplyDelete
  13. tak suka girl yg makeup tebal2..:P

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com