Image and video hosting by TinyPic

05 September 2011

blogger TEGAR

selamat pagie semua.sape dh keje?ce angkat tangan,ce ce angkat.heee.today i keje,mmg super malas sgt nk g keje.tp nk buat cane.kena berkhidmat untuk negara,ecehhhhh~

knp tajuk kat atas blogger tegar?sbb nya i ada tgk setengah blogger yg still update jugak blog dorg even raye-raye ni,raya pertama,kedua,ketiga,wahhhhh hebakkkk,i pon update jugak,but sket je,just letak piccy,mmg niat hati nk jugak BW,but mmg tak sempat sgt,duk beraya sana sini.hehehe.mmg respect giler lah kat sape yg mmg update banyak-banyak time raye ritu.
raya ke-2 with ex-school mate.payah nk jumpa retisss ni.
to yg singgah jugak blog i yg tak seberapa ni,thanks eh.nt i dtg beraya kat blog korg lak eh eh.heeee.sedia kan lemang taw.rendang jgn lupa jugak,tak de rendang,lemang takkan menjadi.hehe

p/s : sape yg dh mula berpuasa ganti tu,selamat berpuasa ya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. Selamat hari raya rara...
    akak plak bukan blogger tegar tapi suam2 ja.. hak3

    ReplyDelete
  2. comelnyaa awok ni..ala2 arab muka awok..ada campur apa ke??=p

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya ? duit raya pleasee :)

    ReplyDelete
  4. fa update di penghujung hari. hehe tapi tak bw pung.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com