05 September 2011

blogger TEGAR

selamat pagie semua.sape dh keje?ce angkat tangan,ce ce angkat.heee.today i keje,mmg super malas sgt nk g keje.tp nk buat cane.kena berkhidmat untuk negara,ecehhhhh~

knp tajuk kat atas blogger tegar?sbb nya i ada tgk setengah blogger yg still update jugak blog dorg even raye-raye ni,raya pertama,kedua,ketiga,wahhhhh hebakkkk,i pon update jugak,but sket je,just letak piccy,mmg niat hati nk jugak BW,but mmg tak sempat sgt,duk beraya sana sini.hehehe.mmg respect giler lah kat sape yg mmg update banyak-banyak time raye ritu.
raya ke-2 with ex-school mate.payah nk jumpa retisss ni.
to yg singgah jugak blog i yg tak seberapa ni,thanks eh.nt i dtg beraya kat blog korg lak eh eh.heeee.sedia kan lemang taw.rendang jgn lupa jugak,tak de rendang,lemang takkan menjadi.hehe

p/s : sape yg dh mula berpuasa ganti tu,selamat berpuasa ya.


7 comments:

cik najihah said...

hai akak..

Sofya said...

Selamat hari raya rara...
akak plak bukan blogger tegar tapi suam2 ja.. hak3

merahitujambu said...

comelnyaa awok ni..ala2 arab muka awok..ada campur apa ke??=p

shedameor said...

selamat hari raya ? duit raya pleasee :)

Fathiah Hamim said...

fa update di penghujung hari. hehe tapi tak bw pung.

Bitt (double IS) said...

happy raya to u too :)

HARITH ISKANDAR said...

comeinyer anak2 dara tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...